[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
Uzun iş . Altarnatif klavyelerle devam ederim

- - - Eklendi - - -

-Emre

-Emre

Üye

- - - Eklendi - - -

Biraz saçma olabilir ama kullandığın dosyada da sorun olabilir tekrar indirip kurmayı deneyebilirsin =)

secan325

Üye
Kullandigim dosya derken

- - - Eklendi - - -

emre haklı çıktın dosyayı tekrar indirdim yenisini ve oldu. Teşekkürler.

kuzey79

kuzey79

Üye
zil sesleri yok tel cok ısınıyor

adarkayalikk

Üye
ya arkadaşlar ben romu yukledm xxlb4 ten wipe data cache mount fix falan hepsini yaptım ama yükleyince samsung yazısından sonra yüklenmiyor tekrar indirdim yine olmadı bir arkadaş yaptığını söylemiş nasıl oldğunu anlatırssa.... eren abi yardım ltf !

m2006007

Üye
Wifi tethering çalışmıyor rom güzel ama en büyük düzeltilmeyen hatası..

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben romu yukledm xxlb4 ten wipe data cache mount fix falan hepsini yaptım ama yükleyince samsung yazısından sonra yüklenmiyor tekrar indirdim yine olmadı bir arkadaş yaptığını söylemiş nasıl oldğunu anlatırssa.... eren abi yardım ltf !

İlk konudaki gibi yuklediyseniz sorun olmamali.Sadece wipe data yapip romu yukle sonrasinda yeniden baslat bakalim

kuzey79

kuzey79

Üye
1.0.4 daha ıyı gıbı kardes bunda sorunlar var

adarkayalikk

Üye
Eren abi iki dediğinide denedim ama olmadı lütfen yardm et ...!

-Emre

-Emre

Üye
Eren abi iki dediğinide denedim ama olmadı lütfen yardm et ...!

Cwm kullanıyorsun değil mi?

- - - Eklendi - - -

Eğer kullanıyorsan önce bir orjinal rom yükleyip açmayı dene. Olmazsa ya bir yerde hata yapıyorsun ya da cihaza zarar verdin. Dene yorum at yardım edelim =)

secan325

Üye
bişeyi çok merak ediyorum, bu romun orjinal konudaki halini kurunca email de geliyo. Gaps aynı gaps. Acaba bu romun mu özelligi. Yer kaplamasın diye bu romdan mı kaldırılmış? Email işe yarayan bi şey. Altarnatif ne yükleyebiliriz orjinali bulunabilirmi

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
bişeyi çok merak ediyorum, bu romun orjinal konudaki halini kurunca email de geliyo. Gaps aynı gaps. Acaba bu romun mu özelligi. Yer kaplamasın diye bu romdan mı kaldırılmış? Email işe yarayan bi şey. Altarnatif ne yükleyebiliriz orjinali bulunabilirmi

Konuda gapps var,isterseniz kurun.Performans dususu olursa ben sorumlu degilim

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Anlamadim ben bu isten bir sey.Ben wipe data yapip yukluyorum.Her turlu kombinasyonu denedim hic yuklememezlik yapmadi.Yukleyemeyenler yuklemeden sonra wipe data yapsinlar oyle bakalim

YeAT

Üye
Sorunu çözdüm eski kernella yükleyince açıldı ama birşey diyeceğim ben yeni kernel üstüne nasıl yükleyeceğim

- - - Eklendi - - -

Güzel bir rom olmuş beğendim elinize sağlık yükleyemeyenler eski kernel ile yüklesinler samsung yazısında takılı kalma sorunu çözülüyor . Ama ufak bi kaç sıkıntı var söylemeden edemiyeceğim. Çok çabuk ısınıyor telefon ve çok kullanma fırsatım olmadı ama galiba şarjıda çok hızlı bitiyor :)

alattinctn

alattinctn

Üye
ben güncelledim 1.1.0 yükledim ama nedense bataryası istediğim gibi değildi 1.0.4 bana bi gün yetiyor.ama yinede böle bir rom taptığın için teşekkürler:)

secan325

Üye
1.4 e geri döndüm. Bunda tel ısınıyo ve bataryayı içiyo.

adarkayalikk

Üye
eren abi kerneli eskisini kurdum sonra yenisini kurdum duzeldi bi ricam olucak s memo baba link atabilirmisin bide nasl kurdugunu ... Romda super..

Üst Alt