CM rom kurmak istiyorum fakat dilin Türkçe olup olmadığını bilmiyorum. Türkçe yama var mi yoksa ıngilizce mi kullanıyorsunuz?
sd kartı görmüyor ne yapmalıyım acil yarıdm lütfen
denedim olmadı şöyle diyeyim dosya yöneticisinde gözükmüyor gösterilcek birşey yok diyor ama recovery modda hepsi gözüküyor birde sd kartı çıkarttığımda sd kart çıkartıldı yazıyor ama gözükmüyor nasıl düzeltebilirmsd kartı çıkartıp tekrar tak telefonu yeniden aç kapa düzelmesi lazım
sd kartı görmüyor ne yapmalıyım acil yarıdm lütfen
Şöyle bir sorunum var:
Geceden telefonumu açık bırakıyorum, tabi alarm kuruyorum. Sabah bi bakıyorum alarm çalmıyor. Peki neden, çünkü telefonumun şarjı bitmiş ve kapanmış. Geceden %80'le bıraktım telefonumu. Sabaha kadar nasıl bitebilir ki?
Tamam birara %40'la bırakmıştım bitmişti ama %80'le bitmesi çok saçma.
Öneri ve görüşleriniz?
evet galeri falan görmüyor onları birkaç şey daha var görmüyor müzikler var onlarıda görmüyor kameraya giriyorum lütfen bir sd kart takın diyor ama recovery modda hepsi gözüküyor ayarlar - depolamada sd kart takılı gözüküyor doluluk oranıda %75 falanGormuyor derken galeri mi falan tum uygulamalar mi yok sa dosya yoneticisimi bir de farkli bir sdcard dene sonucu yaz
evet galeri falan görmüyor onları birkaç şey daha var görmüyor müzikler var onlarıda görmüyor kameraya giriyorum lütfen bir sd kart takın diyor ama recovery modda hepsi gözüküyor ayarlar - depolamada sd kart takılı gözüküyor doluluk oranıda %75 falan
romu indiremiyorum arkadaşlar kaynak site linki çalışmıyor varmı başka indirebileceğim bi link yardımcı olursanız sevinirim
3. gündeyim hocam hala gözükmüyor kamera ile çekim yapmak için giriyorum lütfen bir sd kart takın diyorilk yüklendiği zaman 10-15 dk beklemeniz gerekiyor
3. gündeyim hocam hala gözükmüyor kamera ile çekim yapmak için giriyorum lütfen bir sd kart takın diyor