[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

karahun

karahun

Üye
ilk önce hafıza kartını çıkarın telefonu kapatın hafıza kartını takın telefonu açın
aynı hocam external_st gözüküyor birtek sdcart bomboş hiçbirşey yok external st ye attım 10.1 i kursam birşey olurmu external_st den ?

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
arkadaslar bilen varsa bi yardım etsin xda link çalışmıyor romu baska nerden indirebilirim.

eren2934

eren2934

Üye
Link sorunsuz

cavciv

Üye
ne olursa olsun görüntülü görüşme olsun.

cihansarikaya

Üye
Orjinal rom kullan baska care yok

spazmol

spazmol

Üye
Öyle bir seçenek yok kusura bakmayın :)

eMReSK26

Üye
Arkadaşlar basit sorular olacak biliyorum ama bi türlü tema yükleyemedim yahu :D
apk'lerde sıkıntı yok ok. ancak tw5 yüklemeye çalışıyorum, hatta launcher diye geçiyor sanırım, cwm'den yüklemek gerekiyormuş bazı temalar ama onları yükleyemiyorum. yüklüyorum görünmüyor vs.

Mesela bu sayfadaki temaları nasıl yükleyebilirim? Bilen bi yardım etsin lütfen:)
Bu arada; bu temalar S2 için yazıyor, bizim telefon için başka tema önerirseniz onlar da kabulümdür.

systemchi

systemchi

Üye
Arkadaşlar basit sorular olacak biliyorum ama bi türlü tema yükleyemedim yahu :D
apk'lerde sıkıntı yok ok. ancak tw5 yüklemeye çalışıyorum, hatta launcher diye geçiyor sanırım, cwm'den yüklemek gerekiyormuş bazı temalar ama onları yükleyemiyorum. yüklüyorum görünmüyor vs.

Mesela bu sayfadaki temaları nasıl yükleyebilirim? Bilen bi yardım etsin lütfen:)
Bu arada; bu temalar S2 için yazıyor, bizim telefon için başka tema önerirseniz onlar da kabulümdür.

Şu konuya bi göz at istersen:

http://www.maxicep.com/android-laun...cher-accuweater-widgets-stock-app-784953.html

eMReSK26

Üye

Sağol üstad. Konuyu inceledim, cwm ile install ediyorum, ancak herhangi bir değişiklik olmuyor. wipe cache, dalvik cache işlemlerini mi yapıp denemeliyim?
Yanlış bi şey yapıp tekrar rom atmak istemiyorum. Gerçi yedek alıp sorun olursa restore yapabilirim ama öğrenmek adına hangi işlemi hangi sırayla yapmalıyım :)

Edit: Tamamdır, sorun çözüldü:) teşekkür ederim

legolag

Üye
Kernel 4.4 e yükseldi yazıyor. Capslerde 3.0.71 ??

ÇILGINÖMER

Üye
alpha 6 çıkmış :D

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler alpha 6 çıktı sitede başlık düzenlemek çok sıkıntılı iş mobilde sıkıntı olmuyor sadece başlığı güncellemedim şuan konu güncel.

fayn88

fayn88

Üye
alpha 6 da tamamen Türkçe olmuş :D

ÇILGINÖMER

Üye
bu alpha 6 da yeni çıkan adreno sürücüleri yüklü olarak mı geliyor yoksa biz yükleyelim mi?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Alpha 6 Türkçe kalmayan tek yer güç menüsü.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
alpha 6 türkçe çeviriler yapılmış :) güzel kurmamak için neden yok cm :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
kuran var mı beyler?

Üst Alt