[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bursaprensi

Üye
AYLARDIR CM9 KULLANIYORDUM ONA GORE HER ANLAMDA MUKEMMEL... KI DAHA YENI OLMASINA RAGMEN.... KESINLIKLE GECILMESINI TAVSIYE EDIYORUM.

BENIM COZEMEDIGIM BI KAC SORUN VAR SIMDI SIZ DEGERLI ARKADASLARDAN BILEN KISILER CEVAPLARSA LUTFEN SEVINIRIM.

1. TRANSPARAN DURUM CUBUGU:
XDA DA KI IKI TANE KONU VAR BUNUNLA ILGILI IKISINI DE YUKLEDIM TELEFON ACILLMADI :off:
DOSYALARDAN BIRI 100.ZIP DIGERIDE 100TRANSPARENTSTATUSBAR.ZIP

DENEYIP BASARABILEN VARSA LUTFEN BIZIMLE BILGILERINI PAYLASIRSA SEVINIRIM.

2. BIRDE SU EXT ALANI KONUSUNDA BEN DAHIL HALA BIR COK KULLANICININ BILGI EKSIKLIGI VAR. HAFIZA KARTINI RAM OLARAK KULLANIYORUZDA NASIL OLUYOR BU IS? TEKNIGI NEDIR BASLANGICI BITISI NEDIR? 8 GB HAFIZA KARTINA NE YAPMALI NASIL YAPMALI? EXT KAC? 2-3-4 ?? VE NASIL OLUSTURULACAK (FORUMLARI OKUDUM KONULAR VAR VE YETERSIZ).

BU SORULARIMI LUTFEN BILGILI ARKADASLARIMIZ CEVAPLARSA VE BIZI AYDINLATIRSA EMINIM HEPIMIZIN ISINE YARAYACAKTIR.
DOGUKAN HOCAMI OZELLIKLE KONUYA ISTIRAKLERINI BEKLIYORUM :bye2:

SIMDIDEN :tşk: CEVAPLAR ICIN...

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Bildirim paneli mi ne deniyorsa artık, açılırken çok kasıyor. Cm9'da çok hızlıydı.

killer53

killer53

Üye
rom da şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcutmu ??

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
AYLARDIR CM9 KULLANIYORDUM ONA GORE HER ANLAMDA MUKEMMEL... KI DAHA YENI OLMASINA RAGMEN.... KESINLIKLE GECILMESINI TAVSIYE EDIYORUM.

BENIM COZEMEDIGIM BI KAC SORUN VAR SIMDI SIZ DEGERLI ARKADASLARDAN BILEN KISILER CEVAPLARSA LUTFEN SEVINIRIM.

XDA DA KI IKI TANE KONU VAR BUNUNLA ILGILI IKISINI DE YUKLEDIM TELEFON ACILLMADI :off:

2. BIRDE SU EXT ALANI KONUSUNDA BEN DAHIL HALA BIR COK KULLANICININ BILGI EKSIKLIGI VAR. HAFIZA KARTINI RAM OLARAK KULLANIYORUZDA NASIL OLUYOR BU IS? TEKNIGI NEDIR BASLANGICI BITISI NEDIR? 8 GB HAFIZA KARTINA NE YAPMALI NASIL YAPMALI? EXT KAC? 2-3-4 ?? VE NASIL OLUSTURULACAK (FORUMLARI OKUDUM KONULAR VAR VE YETERSIZ).

BU SORULARIMI LUTFEN BILGILI ARKADASLARIMIZ CEVAPLARSA VE BIZI AYDINLATIRSA EMINIM HEPIMIZIN ISINE YARAYACAKTIR.

Artık arconun romlarini kullanmiyorum sammobile mayis haziran ayinda guncelleme cikacak dedi orta sinif cihazlar icin onu bekliyorum bu gidisle cm10.1 hic stabil olmaz basit sorunlarla ugrasmak varken gelistirucimiz yeni kernel sardi başina kullancaksaniz orjinal rom kullanin

iskader

iskader

Üye
Artık arconun romlarini kullanmiyorum sammobile mayis haziran ayinda guncelleme cikacak dedi orta sinif cihazlar icin onu bekliyorum bu gidisle cm10.1 hic stabil olmaz basit sorunlarla ugrasmak varken gelistirucimiz yeni kernel sardi başina kullancaksaniz orjinal rom kullanin

Üstat haklısın da ne bileyim cm9 da mesela pilin hızlı tükenmesi haricinde inan bi sorun göremiyorum. mutlaka Stock daki sitabilite yoktur ama yinede işimiz görüyor.

Sammobile wonder içinmi güncelleme gelecek diyor. Çıkmayacak diye biliyordum 4 gözle bekliyorum.

bursaprensi

Üye
Evet wonder icin cikacak mi bilgisi olan var mi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Evet wonder icin cikacak mi bilgisi olan var mi

kesin bir şey yok ama sammobile ne derse çıkıyor yazdıkları haberde orta seviyeli cihazlar için 4.1.2 güncellemesi gelicek
" android 4.1.2 for mid-range devices in May / June"
beklemedeyiz inşallah gelir zaten samsung bu cihaz için gelmicek şeklinde resmi bir açıklama yapmadı bildiğm kadarıyla sadece ics gelmicek dedi

nicked

nicked

Üye
insallah gelir oyle bir guncelleme ya

gss_adnan

gss_adnan

Üye
kesin bir şey yok ama sammobile ne derse çıkıyor yazdıkları haberde orta seviyeli cihazlar için 4.1.2 güncellemesi gelicek
beklemedeyiz inşallah gelir zaten samsung bu cihaz için gelmicek şeklinde resmi bir açıklama yapmadı bildiğm kadarıyla sadece ics gelmicek dedi

İnş gelir artık bıktık şu cyanogenmod şundan bundan gelsin adam gibi güncelleme kalalım

rtaymus07

rtaymus07

Üye

1. 100% saydam durum çubuğu cm10.1 de oluyor (ben kullanıyorum) cm9 da oluyormu bilemem
2. SD kartı telefonun kendi hafızası yapmak için
Ayarlar>depolama>seçenekler>dahili hafızayı kullan ı işaretle yeniden başlat
Ram alanı oluşturmak için ramexpander programını indir
üstteki iki Tiki kaldır optimal a bas sonra swap active de bekle yüklesin sonra auto run ı işaretle işlem tamam...

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Tarih var mı şu tarihler arası gibi bişey.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Samsung sitesine baktım bişey göremedim varsa link atar mısın artık çok sabırsızlanmaya başladım

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

fayn88

fayn88

Üye
link nerde

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye

"Mid-range" derken Galaxy W ne alaka?

Colonya

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Şimdi bu build 6 gelse build 5 in üzerine kurulu programları bozmadan kurabiliyormuyuz yoksa illa formatlayıp sıfırdan 6 yı mı kurmamız gerekiyor. yok gerekmiyorsa recoveryden sadece hangi işlemleri yapmamız yeterli olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

oparlayan

oparlayan

Üye
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Şimdi bu build 6 gelse build 5 in üzerine kurulu programları bozmadan kurabiliyormuyuz yoksa illa formatlayıp sıfırdan 6 yı mı kurmamız gerekiyor. yok gerekmiyorsa recoveryden sadece hangi işlemleri yapmamız yeterli olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yeni sürüme geçerken sadece rom dosyasını indirip yüklemen yeterlidir. wipe ve format işlemlerini yapmanıza ve gapps dosyasını yüklemenize gerek yoktur. Sadece alpha 6 dosyasını indirip flashlıyorsun başka bişey yapmaya gerek yok

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Mid range orta seviye demek ve bu orta seviye cihaxlar arasinda galaxy wonder var

İyi de bir sürü orta seviye cihaz var, Samsung hepsine güncelleme verirse kendi kuyusunu kendi kazar. Şimdi güncellemeleri Samsung vermiyor falan da deme, Samsung'tan onay almadan hiçbir firma Samsung'a güncelleme veremez. Ayrıca S2, Ace 2, S3 Mini de bu orta seviye cihazlara giriyor ki bu cihazlar 4.2 güncellemesi alacak.

Colonya

Üye
yeni sürüme geçerken sadece rom dosyasını indirip yüklemen yeterlidir. wipe ve format işlemlerini yapmanıza ve gapps dosyasını yüklemenize gerek yoktur. Sadece alpha 6 dosyasını indirip flashlıyorsun başka bişey yapmaya gerek yok

Teşekkürler.

Üst Alt