[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

eren2934

eren2934

Üye
yeni sürüme geçerken sadece rom dosyasını indirip yüklemen yeterlidir. wipe ve format işlemlerini yapmanıza ve gapps dosyasını yüklemenize gerek yoktur. Sadece alpha 6 dosyasını indirip flashlıyorsun başka bişey yapmaya gerek yok

Gappsa gerek oluyor yukleme gerek

cihansarikaya

Üye
Kamera acik olarak bekleme moduna gecerse hata veriyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
İyi de bir sürü orta seviye cihaz var, Samsung hepsine güncelleme verirse kendi kuyusunu kendi kazar. Şimdi güncellemeleri Samsung vermiyor falan da deme, Samsung'tan onay almadan hiçbir firma Samsung'a güncelleme veremez. Ayrıca S2, Ace 2, S3 Mini de bu orta seviye cihazlara giriyor ki bu cihazlar 4.2 güncellemesi alacak.

onlar zaten güncelleme almış cihazlar güncelleme almayan cihazlara gelicek demekki

fayn88

fayn88

Üye
Linki vermedin dogukan

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Uygulamalara girince sürekli Google+'a bağlanmaya çalışıyor. Nasıl disable edebilirim bunu?

cihansarikaya

Üye
Muzik dinlerken ses te anlik durmalar var kulaklikta dinlerken acaba cozumu var mi

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Player pro super müzik çalar ama yeterince teması yok

cihansarikaya

Üye
Denemekte yarar var tessekkurler

emmrecan

emmrecan

Üye
harici depolama alanı yok - no external sd card - lütfen önce sd kart takın

hataları ile karşılaşıyordum. Rom dosyalarını sd karta attım sonra CWM menüsünden format /sdcard (Dikkat external_sd değil !!! ) yaparak düzelttim. Sonra da romu install zip from external_sdcard seçeneğinden sd karttan yükledim ve sorun çözüldü. Umarım Yardımcı olabilmişimdir :)

-Olacak hatalardan ve durumlardan sorumlu değilim. Benim telefonumda böyle çözüldü, sizinkinde sorun farklı olabilir, hatta bu işlem sonucunda telefonunuz zarar bile görebilir, bunlardan ben sorumlu değilim.

cihansarikaya

Üye
Arkadaslar bu rom da calisan youtube mp3 veya video indirici var mi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler arco gözünden ameliyat olmuş güncelleme gecikecek

alattinctn

alattinctn

Üye
öle bi söledin ki menejeri gibisin sanki

- - - Eklendi - - -

bu arada nerden ulaşıyorsun bu bilgilere

systemchi

systemchi

Üye
beyler arco gözünden ameliyat olmuş güncelleme gecikecek

Bu xda'daki blackcat67 senmisin :)

- - - Eklendi - - -

Forumda baya kişi sana karşı taraftar,bence çok uğraşıyosun adamlarla mikrotik bile sonunda sinir krizi geçirdi sonra banlandı adam :D Bence çok uğraşma özellikle arcoyla,içindeki güncelleme hevesi gider adamın ondan başka kim galaxy w ile ilgilenip android nimetlerinden faydalandırıyorki bizi,bence kıymetini bilelim kimse kolay kolay vaktini karşılıksız bi telefon hizmeti için çok harcamaz.Ayrıca alpha5 de ses gayet iyi çıkıyor tel donanımı yüzünden daha fazla verim alamıyosun adamı suçlama bu konu yüzünden.

cihansarikaya

Üye
Katiliyorum build5 te ses iyi ama gelodmesi lazim her anlamda

systemchi

systemchi

Üye
Katiliyorum build5 te ses iyi ama gelodmesi lazim her anlamda

En fazla ne kadar gelişebilirki,senin hoparlör kaliten belli bi seviyedeyken.Unutmayınki galaxy w orta seviye bi telefon sony xperia z gibi ses kalitesi beklemek yanlış.Ayrıca galaxy w stock romda ses daha kötüydü kısık sesten müzik dinleyemiyoduk.Yine şimdi en azından android 4+ olunca sony walkman ve clearaudio+ eklentileri ile adama benziyor ses.Bide tavsiye telde görüşürüken daha pürüssüz ses almak için yada müzik dinlerken acid audio engineyi yükleyin ve clearaudio+ ilede istediğin program olsun radyo dinlerken bile ses daha iyi çıkıyor.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kulaklıkta birşey yokta sesi dışarıya verince en son seste bir cızırdama oluyor ve ses kalitesi çok düşük orjinal romdaki gibi olsa çok güzel olacak ve ben bunun için uğraşıyorum

- - - Eklendi - - -

öle bi söledin ki menejeri gibisin sanki

- - - Eklendi - - -

bu arada nerden ulaşıyorsun bu bilgilere

konuyu takip et.

Üst Alt