root ve cwm işlemini yaptim bu room olayini pek anlamadim. Şimdi root atar gibi cwm den girip bu room dosyasini yükleyecez dogrumudur başka işlem gerekiyor mu? Biraz karişik gibi geldi ilkkez room yükleyecemde![]()
Ya kimse Bilmiyormu yoksa hazırda değişik değil ben oyunları nasıl oynayacağım 2.3.6 da değiştiriyordum buna vold.stab cm9 tabanı indirdim denedim felan fakat boot ekranında kaldı yardım eder misiniz?Hafıza kartı ile dahili hafıza nasıl değiştirilir
çok sagol tesekkur ederimayarlar depolama seçeneklere basıyorsun (dokunmatik tuşa) alttakini seviyorsun karşına çıkan kutucuğu dolduruyorsun işlem tamam![]()
çok sagol tesekkur ederim
ayrica simdiye kadar gördügum en iyi rom
fakat swype olmuyor ;D yani kapatip acinca gidiyor

indirme linki yok
1-1.8Ghz yaptığında hem şarjın çabuk biter hemde çok ısınır ama ısındığında geri düşürebilirsin.Hızda artış çok olur ama işlemci yanabilirArkadaşlar birkaç sorum olacak
1- 1.8 ghz yaptığımda telefon şimdikinden daha fazla ısınır mı ve hızda artış olur mu?
2- hoparlörden çok kötü ses geliyor bunu nasıl düzeltebilirim?
3- telefonun hızlı ve şarjınınetkilemeyecek şekilde ayarlarını nasıl yapmalıyım?
sorularını cevaplarsanız çok sevinirim
Rom güzel ancak foursquare yi desteklemiyor, çözebilen var mı ?
Twitterda bildirimler sorunsuz bir şekilde Geliyor uğraştım biraz onun için ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum![]()