Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

Kerim.

Kerim.

Üye
aynisi deme o?

secan325

Üye
Yukledim harika oldu
Ama s3 hava durumu nu yukleyince icindeki launceri da kurdi. Iki tane launcher oldu. Birini sectim hava durumu olani. Ama digeri arka planda calişmaya devam edermi

adarkayalikk

Üye
Yukledim harika oldu
Ama s3 hava durumu nu yukleyince icindeki launceri da kurdi. Iki tane launcher oldu. Birini sectim hava durumu olani. Ama digeri arka planda calişmaya devam edermi

Kardeş home tusuna bas varsaylan olarak sec de tele reset at arkaplanda calsmaz

Bu arada son guncellemeyle sarj cok gidyor sanki arkadaslar ??

secan325

Üye
Tesekkurler dedigin gibi yaptim

mhmmdbilal

mhmmdbilal

Üye
Son surumu yukledim kasma,donma denilen bisey yok,uygulama durdu gibi bildirimde yok gayet stabil sarj bence fazla gitmiyor ve oyun performansida iyi...

- - - Eklendi - - -

Son surumu yukledim kasma,donma denilen bisey yok,uygulama durdu gibi bildirimde yok gayet stabil sarj bence fazla gitmiyor ve oyun performansida iyi...

aslan1819

Üye
Arkadaslar su andaics 4.0.4 final kullaniyorum... ama her nedense bu romu yukleyemedim cynegon mod girisinden sonrasi gelmiyor ama eskisini yukleyince calisiyor bi el atin

adarkayalikk

Üye
Arkadaslar su andaics 4.0.4 final kullaniyorum... ama her nedense bu romu yukleyemedim cynegon mod girisinden sonrasi gelmiyor ama eskisini yukleyince calisiyor bi el atin

Kardes cwm den wipe data wipe cache format system wipe dalvik cache yap sonra romu yükle eğer olmassa orjinal romu yükle sonra bunu yukle olacaktır . . .

aslan1819

Üye
Hepsini denedim ama stock romu simdi nereden bulayim int acayip yavas :(

secan325

Üye
aslan, wipe data factory reset, wipe chenc, advanced wipe dalvic chace, mount stroge format system , romu yükle, yüklemeden snra advanced fix permission yap, yapmazsan açılmıyo, sonra reboot.

kuzey79

kuzey79

Üye
kardes bıraz kullandıktan sonra uygulamalar guncellenıyo deyıp kalıyodu tenı surumde duzeltildımı ayrıca bu final mı guncelleme olmıcakmı

aslan1819

Üye
aslan, wipe data factory reset, wipe chenc, advanced wipe dalvic chace, mount stroge format system , romu yükle, yüklemeden snra advanced fix permission yap, yapmazsan açılmıyo, sonra reboot.

Kardesim dediklerini daha oncede yaptim ve simdi tekrar denedim olmadi baska sebep ne olabilir su ana kadar bircok rom yukledim birtek bunda sikinti yasiyorum bu arada tsk ederim

- - - Eklendi - - -

Rc 6 kullaniyorum ondan olanilir mi

kuzey79

kuzey79

Üye
poweramp yok

secan325

Üye
bazen böyle uyumsuzluklar olabiliyor. Stock rom filan yükleme, uzun iş. Elinde başka bi rom varsa onu yükle. hatta ben böyle bi durumda cm10.yada 10.1 yükleyip tekrar cm9 kurunca düzeliyo. Yada sana tavsiyem başka bi kernel ile romu flashla. Ozaman kesin düzelebilir

kuzey79

kuzey79

Üye
simdi bunu yukledim yine aynı sorunu yaparsa dedigin gibi cm9 da kullandıgım yoonkernrl aprodit le denerim tskr

- - - Eklendi - - -

unbelievable 1.0.4 ten buna gectim

- - - Eklendi - - -

touchwi1 ve touchwi3 te de aynı seyler vardı guncellenıyo deyip oyle kalıyodu romla alakalı bi sorun sanırım unbelievable 1.0.4 te de ss sorunu var gelip gidiyo bazen kısılıyo hıc gelmıyodu bunu denıcem

aslan1819

Üye
bazen böyle uyumsuzluklar olabiliyor. Stock rom filan yükleme, uzun iş. Elinde başka bi rom varsa onu yükle. hatta ben böyle bi durumda cm10.yada 10.1 yükleyip tekrar cm9 kurunca düzeliyo. Yada sana tavsiyem başka bi kernel ile romu flashla. Ozaman kesin düzelebilir

Kardesim cm 10.1 kurdum ve tekrar sonra bu romu kurfum olmadi anlamiyorum niye boyle oluyor tsk ederim

secan325

Üye
Eski romla çakışıyo olabilir yüklerken bazı dosyalar. Sana önerebileceğim buromu indirirken dosya bozuk inmişte olabilir. Yeniden indir birde öyle dene. Romu yüklerken mount strogeye gir mount system/ i çıkan yerden mount data/ yı tıkla bide öyle dene

Üst Alt