Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

haser4774

Üye
root ve cwm işlemini yaptim bu room olayini pek anlamadim. Şimdi root atar gibi cwm den girip bu room dosyasini yükleyecez dogrumudur başka işlem gerekiyor mu? Biraz karişik gibi geldi ilkkez room yükleyecemde ;)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
root ve cwm işlemini yaptim bu room olayini pek anlamadim. Şimdi root atar gibi cwm den girip bu room dosyasini yükleyecez dogrumudur başka işlem gerekiyor mu? Biraz karişik gibi geldi ilkkez room yükleyecemde ;)

Root yap
CWM yükle
dosyaları sd carta at
cmw gerekli işlemleri yap
attığın dosyayı kur
işlem bu kadar.

napolno

Üye
Hafıza kartı ile dahili hafıza nasıl değiştirilir

kuzey79

kuzey79

Üye
rom super most wanted mc3 gibi oyunlarda kasma takılma yok super olmus elıne saglık klawyeyı sorun etmeyın muthıs rom en ıyısı bu

napolno

Üye
Hafıza kartı ile dahili hafıza nasıl değiştirilir
Ya kimse Bilmiyormu yoksa hazırda değişik değil ben oyunları nasıl oynayacağım 2.3.6 da değiştiriyordum buna vold.stab cm9 tabanı indirdim denedim felan fakat boot ekranında kaldı yardım eder misiniz?

spazmol

spazmol

Üye
ayarlar depolama seçeneklere basıyorsun (dokunmatik tuşa) alttakini seviyorsun karşına çıkan kutucuğu dolduruyorsun işlem tamam :)

kuzey79

kuzey79

Üye
cm 9 konusunda hafıza degistırme ile ilgili bilgi ve link var oraya bak am cm9 yada 4.0.4 kullanmalısın bu romu yada

napolno

Üye
ayarlar depolama seçeneklere basıyorsun (dokunmatik tuşa) alttakini seviyorsun karşına çıkan kutucuğu dolduruyorsun işlem tamam :)
çok sagol tesekkur ederim
ayrica simdiye kadar gördügum en iyi rom
fakat swype olmuyor ;D yani kapatip acinca gidiyor

ceydonmez

ceydonmez

Üye
indirme linki yok

scope_123

Üye
Arkadaşlar birkaç sorum olacak

1- 1.8 ghz yaptığımda telefon şimdikinden daha fazla ısınır mı ve hızda artış olur mu?
2- hoparlörden çok kötü ses geliyor bunu nasıl düzeltebilirim?
3- telefonun hızlı ve şarjınınetkilemeyecek şekilde ayarlarını nasıl yapmalıyım?

sorularını cevaplarsanız çok sevinirim

napolno

Üye
Arkadaşlar birkaç sorum olacak

1- 1.8 ghz yaptığımda telefon şimdikinden daha fazla ısınır mı ve hızda artış olur mu?
2- hoparlörden çok kötü ses geliyor bunu nasıl düzeltebilirim?
3- telefonun hızlı ve şarjınınetkilemeyecek şekilde ayarlarını nasıl yapmalıyım?

sorularını cevaplarsanız çok sevinirim
1-1.8Ghz yaptığında hem şarjın çabuk biter hemde çok ısınır ama ısındığında geri düşürebilirsin.Hızda artış çok olur ama işlemci yanabilir
2-Bilmiyorum
3-bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar GTA vice city felan datasını normal kendi 32 gb hafiza kartıma atsam çalıştırır mı?

yakuppektas

Üye
hocam çok teşekkurler rom oldukca güzel.ilk kez stock rom dışında bir romdan bu kadar memnum oldum.görüntü çok güzel galaxy mini gibi oldu görüntü çok güzel sayfa kaydırırken hiç takılmıyor geçişler oldukca esnek.kamerada foto çekimleri çok iyi video çekerken teli sağa sola kaydırırken hafif titrer gibi oluyor radyo yok fakat internet üzerinden bağlanabilirsiniz marketten yükleyip. wifi bluetooth çok iyi hatta wifi menzili arttı gibi rom oldukca stabil geldi bana ilk kez stock roma geçmek istemedim biraz kullanmayı düşünüyorum.

killer53

killer53

Üye
şebeke üzerinden görüntülü görüşme varmı

mem034

Üye
Rom güzel ancak foursquare yi desteklemiyor, çözebilen var mı ?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Rom güzel ancak foursquare yi desteklemiyor, çözebilen var mı ?

Aynen desteklemiyor ve birde twitter'da bildirim güncellemelerini açamıyosun hata veriyo hala çözemedim yeni sürümünü bekliyorum bende (:

spazmol

spazmol

Üye
Twitterda bildirimler sorunsuz bir şekilde Geliyor uğraştım biraz onun için ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
Twitterda bildirimler sorunsuz bir şekilde Geliyor uğraştım biraz onun için ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorum :D

Bi tekrar kurcalasanda bana yazsın alamıyorum bildirimleri deli oluyorum valla :D

kuzey79

kuzey79

Üye
cok guzelde uzun sure kullanınca farkettim sebeke sorunlu galıba ses gidip gelıyır

Üst Alt