Touchwi3 Rom [dev Güncelleme ]~[radyo-s3 Hava Durumu Ve Dahasi] ~

Sponsorlu Bağlantılar

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Yükledim şimdilik bi sorun yok
Arayüz güzel
Kasmalar fazla değil
Oyun performansı ile ilgili real Racing 3 ü kasmadan oynuyorum ancak 30 dk sonra telefon ateş gibi oluyor buda gayet normal

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Romda vpn çalışıyor mu?

Kerim.

Kerim.

Üye
bu mu yoksa unavaible rom mu?

zaryopman

Üye
öncelikle teşekkürler ancak android klavye bende açılmadı sebebi ne olabilir

rtaymus07

rtaymus07

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dejavuex
Kerim.

Kerim.

Üye
klavye acilmiyormus sende oldumu?

scope_123

Üye
arkadaşlar acil yardım.romu çok ama çok beğendim birçok rom denedim en iyi bu herhalde az önce indirdim. ama klavye yok hiçbirşey yazamıyorum. wifi açicam şifre giremiyorum nasıl olacak bu iş? hiçbirşey yükleyemedim tele daha

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardım.romu çok ama çok beğendim birçok rom denedim en iyi bu herhalde az önce indirdim. ama klavye yok hiçbirşey yazamıyorum. wifi açicam şifre giremiyorum nasıl olacak bu iş? hiçbirşey yükleyemedim tele daha

swift klavyenin apk'sini sd carta at dosya yöneticisinden gir yükle sonra dil ayarlarından yüklediğin klavyeyi seç işlem bu kadar .

scope_123

Üye
swift klavyenin apk'sini sd carta at dosya yöneticisinden gir yükle sonra dil ayarlarından yüklediğin klavyeyi seç işlem bu kadar .

apk yı indirmek için google play dan installer diye prog gerekiyormuş ben klavye yok diye wifi yi açamıyorum ki nasıl olacak

Dejavuex

Dejavuex

Üye
    Konu Sahibi
apk yı indirmek için google play dan installer diye prog gerekiyormuş ben klavye yok diye wifi yi açamıyorum ki nasıl olacak

bilgisayardan swift klavye .apk indir yaz bulursun mobil olduğum için atamıyorum ben

rtaymus07

rtaymus07

Üye

Forumda
Android os-android uygulama-sistem uygulamalarında bulabilirsin ilk başlardaydı

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaslar romu kurunca dili ingilizce yapin.klavye oyle aciliyor.sonra marketten klavye indirin onu kurun ve ayarlayin ve secin.sonra turkce yapin

• Beğen
Tepkiler: axelf

scope_123

Üye
Arkadaslar romu kurunca dili ingilizce yapin.klavye oyle aciliyor.sonra marketten klavye indirin onu kurun ve ayarlayin ve secin.sonra turkce yapin

- - - Eklendi - - -

Wipe data wipe cache yap.sonra ustte dediklerimi yap

Çok teşekkür ederim dili ingilizce yaptım klavye şak diye açıldı. programları indirelim bakalım performans nasıl. şarjı çok iyi gitti diyebilirim 2 saat dışardaydım ve müzik dinledim şarj yüzde 9 gitti süperr

- - - Eklendi - - -

herkes hıc tereddüt etmeden bu roma indirebilir. Büyük sıkıntıdan kurtuldum sonunda sarj konusu. Subway Surfers da 0 kasma var temple run 2 akıyor. Diger oyunlarda da kasacağını zannetmiyorum. Arayüz, sarj, hız hersey süper. Birçok rom denedim sonunda aradığımı buldum. Herkese öneririm.

scope_123

Üye
hoparlörden berbat derecede ses çıkıyor. bu her romda var. bravia engine ve xloud ları nasıl indirebilirim? forumda anlatılmış fakat ben anlamadım lib dosyası falan deniyor. neyş nereye atıcam anlamadım. detaylı bir şekilde anlatabilecek olan var mı?

spazmol

spazmol

Üye
arkadaşlar rom efsane kasma felan yok aşırı derecede akıcı oyun performansını ve şarjı deneyeceğim suan şarjda

mukoli665

Üye
şuan kurdum gmail hesabı istiyor tam giricem metin yazılacak yere tıklıyorum klavyenin yerinde siyah bir ekran hiç birşey çıkmıyor sonra

yigarim

yigarim

Üye
rehberine bir çözüm yok mu bunun onun haricinde güzel
rehber kendi kendine numaraları senkronize etti rehberde aynı numaradan 3-4 tane oldu numaralar çoğaldı.
300 kişilik rehber oldu 1200
toplu halde silemiyorumda
telefondakilerin kapatılıp sadece sim numaraları görünmesi için bi ayar yeri bulamadım,
yardımcı olabilecek varmı?

gıybet

Üye
hocam suan orjinal 2.3.6 ya geçtim. cwm yükledikten sonra napıcaz ? Yazın pek açıklayıcı değilde. Teşekküler..

Romu yükledim ama sd kartla hafıza kartını değiştiremedim yapılabiliyor mu ?

Üst Alt