Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

myunalan

Üye
geçmiş olsun dustum

darkleader

darkleader

Üye
dark leader dostum linkteki wallpaperlardan birini yüklemeyi denermisin yükleyip yükleyemediğini yazarmısın?

İndirip deniyorum.

darkleader

darkleader

Üye
İndirdim kurdum.
Bu da resmi

Sana yaptığın hatayı söyleyim. :D

Kur dedikten sonra aç'a tıklanmıyor ve sen de kurulmadı sanıyorsun.
Şimdi telefonu eline al ana ekranda,
sağ alttaki dokunmatik uygulama tuşunu bas, duvar kağıdını sec,canlı duvar kağıdına tıkla bütün indirip kurmaya çalıştıkların orada.

darkleader

darkleader

Üye
bu titanium beckup dediğinizi yükledim, bende kullanmadıklarımı durdurayım dedim, bir yerden durdurma yaptım telefon kapandı bir daha açılmadı, bende recovery den reset atmak zorunda kaldım, tüm düzen kaydı, bi yerde yanlış yaptım ama nerde? :)

Valla hocam kendim kullanmadım.
Gönüldostu22 gelince kendisi ayrıntılı anlatır nasıl yapıldığını.

myunalan

Üye
dostum ben herşeye yeniden başlıcam almanya romunu kuracam ve fabrika ayarlarına dönecem çünkü bende uygulama yüklenmedi diyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
bu titanium beckup dediğinizi yükledim, bende kullanmadıklarımı durdurayım dedim, bir yerden durdurma yaptım telefon kapandı bir daha açılmadı, bende recovery den reset atmak zorunda kaldım, tüm düzen kaydı, bi yerde yanlış yaptım ama nerde? :)

hocam titanium beckap ile sadece haritalar-e postalar-yazılım güncelleme ve uzaktan kumandalar bunları durdur bunların dışında hiçbir şey durdurma onlar sistem dosyaları telefonun çöker keşke bize danışsaydın ben bunları daha önce yazmıştım neyse
ben navigasyan kullandığım için haritalara ihtiyaç duymuyorum
yazım güncelleme kies üzerinden kontrol yapıyorum telefonda gereksiz yere çalışması mantıksız
uzaktan kumandalar ben ne yaptımsa telefonumun konumunu bulamadım o yüzden onuda durdurdum
e postalar zaten pc den bakıyorum benim için çok aciliyeti yok
bir de ceton var onuda kullanmadığım için durdurdum bunların dışındakiler önemli arkadaşlar diğerleri sistem ile ilgili kurcalamayın

- - - Eklendi - - -

bir de sizinle güzel bir uygulama daha paylaşmak istiyorum her seferinde kilit ekranını kendiniz yan taraftan kapatıyorsanız tam size göre bir uygulama bu uygulama ile ekrana bir dokunuşta telefonun kilit ekranı kapanıyor çok başarılı bir uygulama tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: darkleader

fsagcan

Üye
Titanium backupta benim yaptığım, veya yaptığımı zannettiğim hatayı sonradan fark ettim, büyük ihtimalle o dur, başkası aynı hatayı yapmasın diye paylaşayım dedim.

durdurma bölümüne girdim, bütün uygulamaların karşısında bir klik vardı ve hepside işaretliydi,
bende durduracağım uygulamaların kliklerini kaldırdım, ve uygula dedim.
sonradan fark ettim ki tam tersi, durdurulacak uygulamalar işaretli olacak diğerleri boş işaretsiz olacak

sanırım hatam da bu oldu,
telefona reset attım ama çokta memnun değilim sıfırdan yükleyecem gibi galiba.

darkleader

darkleader

Üye
@gonuldostu22
Hocam sen facebook home kullanıyorum dedin. Nerden indirip nasıl kurduğunu söylermisin.
Ben kurdum ama cihazınız şuan desteklenmiyor diyor ve facebook uygulamasına yönlendiriyor.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
@gonuldostu22
Hocam sen facebook home kullanıyorum dedin. Nerden indirip nasıl kurduğunu söylermisin.
Ben kurdum ama cihazınız şuan desteklenmiyor diyor ve facebook uygulamasına yönlendiriyor.

yok hocam ben face yi kullanmıyorum size bir link vermiştim o zaman o linkte bizim cihazlar için uyumlu olan facebook home uygulaması vardı onu söylemiştim ama denemedim kullanmadım o linki bulamıyorum verdiğim link hangi sayfada ki bi bak kurcala

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
yok hocam ben face yi kullanmıyorum size bir link vermiştim o zaman o linkte bizim cihazlar için uyumlu olan facebook home uygulaması vardı onu söylemiştim ama denemedim kullanmadım o linki bulamıyorum verdiğim link hangi sayfada ki bi bak kurcala

Tamam baktım bu konunun 2.sayfasında fakat bildiğimiz facebook.
İnternette arastirip baktiğım facebook home ile alakası yok.

Yinede yardımların icin sağol

fsagcan

Üye
konu dışı ama birşey soracağım arakadaşlar,

google haritalarda birçok şehirde bir çok yere yıldızlı yer işareti koyduk,
telefonu resetlememiz gerektiğinden bunlar silinecek, silinmeden bir şekilde yedeğini nasıl alırım?

darkleader

darkleader

Üye
konu dışı ama birşey soracağım arakadaşlar,

google haritalarda birçok şehirde bir çok yere yıldızlı yer işareti koyduk,
telefonu resetlememiz gerektiğinden bunlar silinecek, silinmeden bir şekilde yedeğini nasıl alırım?

Ben 4-5 sefer yazılım attım,hepsi aynı yerinde duruyor,hiç biri silinmedi.

nazmi28

nazmi28

Üye

arkadaşlar şu konuya bı bakarmısınız daha öncede belırtmıstım kımse oralı olmamıs....Şarzla kasmayla alaklı fakat ıngılızce tam olmadıgından cozemıyorum
Yardımcı olsanız....

- - - Eklendi - - -

şimdi jelly beana 1 ay daha mühlet verıcem....
tıtanıumu kurdum 45 e yakın program dondurdum yıne ağır...
kerneli cocore 6 surumunu kurdum yine ağır....
şarz gıngerbread dan daha az buna emınım....
swap ram olayına el attık hıc bır faydası yok üstelık şarzında anası ağlıyor....
işte 1ay süresi kaldı acıkogretım sınavları var gecsın...custom rom veya yenı guncelleme gelmezse jelly bean elveda....
anladıgım kadarıyla 768 mb lık telefonlarımız jelly beana az gelıyor.....

eger buna kesin çözum önerısı varsa öğrenmek isterım...
SİZ TELEFONDAKİ KASMADAN VE DONMALARDAN ŞİKAYETCI DEĞİLMİSİNİZ.....

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar şu konuya bı bakarmısınız daha öncede belırtmıstım kımse oralı olmamıs....Şarzla kasmayla alaklı fakat ıngılızce tam olmadıgından cozemıyorum
Yardımcı olsanız....

- - - Eklendi - - -

şimdi jelly beana 1 ay daha mühlet verıcem....
tıtanıumu kurdum 45 e yakın program dondurdum yıne ağır...
kerneli cocore 6 surumunu kurdum yine ağır....
şarz gıngerbread dan daha az buna emınım....
swap ram olayına el attık hıc bır faydası yok üstelık şarzında anası ağlıyor....
işte 1ay süresi kaldı acıkogretım sınavları var gecsın...custom rom veya yenı guncelleme gelmezse jelly bean elveda....
anladıgım kadarıyla 768 mb lık telefonlarımız jelly beana az gelıyor.....

eger buna kesin çözum önerısı varsa öğrenmek isterım...
SİZ TELEFONDAKİ KASMADAN VE DONMALARDAN ŞİKAYETCI DEĞİLMİSİNİZ.....

hocam ben baktım ona biraz inceledim zaten takipteyim xda formunu şimdi bu öncelikle batarya performansı ile alakalı bir uygulama kullanıcılardan pek memnun olanda var olmayanda kimi öyle hata oldu kimi böyle oldu filan şikayetler var kimiside iyi diyor Busybox v1.20.4 bu uygulama çok fena bir uygulama telefonu yanlış bir hareket ile çökertebilirsin :) gerçi yükleme detaylarını filan yazmış cocore filan kurmayın diyor cihazı sıfırlayıp cwm yi yükseltin de yapın diyor ama biz şu anlık Almanya romundan ve cocore 6.0 dan memnunuz zaten orada bu kernel her şeye yeter gibilerinden bahseden de var yani sonuç olarak bizim cihazlar şu an için hem hızlı hem de şarjı iyi yani donma filan olmuyor kasma hiç yok gibi daha ne isteriz ki o yüzden buna bulaşmak istemiyorum bu uygulama rami ciddi bir şekilde azaltıyor denemek lazım ama şimdi kim uğraşacak bir daha cihazı sıfırlamak ile eğer sen yüklemek istiyorsan yardımcı olurum dostum

nazmi28

nazmi28

Üye
arkadaslar bu gun ıtıbarıyla advance veda ettım
yenı telefonum note 2
tum arkadaslara hoş sohbetler....

selamcanim

Üye
wipe data/factory reset kısmına geldim home tuşuna bastım yes dedim ve confirm password kısmı çıktı ben buraya hangi şifremi gireceğim lütfen yardım edin acil

darkleader

darkleader

Üye
wipe data/factory reset kısmına geldim home tuşuna bastım yes dedim ve confirm password kısmı çıktı ben buraya hangi şifremi gireceğim lütfen yardım edin acil

Factory reset'te şifre sormaması lazım,ilk defa duyuyorum.
Telefona güvenlik şifresi koydunuz mu ?Onu bir deneyin.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
İyi günler. ... :)
Co core 6.2 çıktı bilginize. ...

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82

fsagcan

Üye
İyi günler. ... :)
Co core 6.2 çıktı bilginize. ...

cocorenin tüm sürümlerinde şarj hızlı bitirme problemi yaşadım ben, en güzeli orjinal kullanmak,
nesini geliştiriyor bunlar bir türlü anlamadım.

bu arada herkes telefonunu değiştirdi galiba, 2-3 gündür konuya ekleme yapan yok :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt