dark leader dostumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki wallpaperlardan birini yüklemeyi denermisin yükleyip yükleyemediğini yazarmısın?
bu titanium beckup dediğinizi yükledim, bende kullanmadıklarımı durdurayım dedim, bir yerden durdurma yaptım telefon kapandı bir daha açılmadı, bende recovery den reset atmak zorunda kaldım, tüm düzen kaydı, bi yerde yanlış yaptım ama nerde?![]()
bu titanium beckup dediğinizi yükledim, bende kullanmadıklarımı durdurayım dedim, bir yerden durdurma yaptım telefon kapandı bir daha açılmadı, bende recovery den reset atmak zorunda kaldım, tüm düzen kaydı, bi yerde yanlış yaptım ama nerde?![]()
@gonuldostu22
Hocam sen facebook home kullanıyorum dedin. Nerden indirip nasıl kurduğunu söylermisin.
Ben kurdum ama cihazınız şuan desteklenmiyor diyor ve facebook uygulamasına yönlendiriyor.
yok hocam ben face yi kullanmıyorum size bir link vermiştim o zaman o linkte bizim cihazlar için uyumlu olan facebook home uygulaması vardı onu söylemiştim ama denemedim kullanmadım o linki bulamıyorum verdiğim link hangi sayfada ki bi bak kurcala
konu dışı ama birşey soracağım arakadaşlar,
google haritalarda birçok şehirde bir çok yere yıldızlı yer işareti koyduk,
telefonu resetlememiz gerektiğinden bunlar silinecek, silinmeden bir şekilde yedeğini nasıl alırım?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar şu konuya bı bakarmısınız daha öncede belırtmıstım kımse oralı olmamıs....Şarzla kasmayla alaklı fakat ıngılızce tam olmadıgından cozemıyorum
Yardımcı olsanız....
- - - Eklendi - - -
şimdi jelly beana 1 ay daha mühlet verıcem....
tıtanıumu kurdum 45 e yakın program dondurdum yıne ağır...
kerneli cocore 6 surumunu kurdum yine ağır....
şarz gıngerbread dan daha az buna emınım....
swap ram olayına el attık hıc bır faydası yok üstelık şarzında anası ağlıyor....
işte 1ay süresi kaldı acıkogretım sınavları var gecsın...custom rom veya yenı guncelleme gelmezse jelly bean elveda....
anladıgım kadarıyla 768 mb lık telefonlarımız jelly beana az gelıyor.....
eger buna kesin çözum önerısı varsa öğrenmek isterım...
SİZ TELEFONDAKİ KASMADAN VE DONMALARDAN ŞİKAYETCI DEĞİLMİSİNİZ.....
gerçi yükleme detaylarını filan yazmış cocore filan kurmayın diyor cihazı sıfırlayıp cwm yi yükseltin de yapın diyor ama biz şu anlık Almanya romundan ve cocore 6.0 dan memnunuz zaten orada bu kernel her şeye yeter gibilerinden bahseden de var yani sonuç olarak bizim cihazlar şu an için hem hızlı hem de şarjı iyi yani donma filan olmuyor kasma hiç yok gibi daha ne isteriz ki o yüzden buna bulaşmak istemiyorum bu uygulama rami ciddi bir şekilde azaltıyor denemek lazım ama şimdi kim uğraşacak bir daha cihazı sıfırlamak ile eğer sen yüklemek istiyorsan yardımcı olurum dostum arkadaslar bu gun ıtıbarıyla advance veda ettım
yenı telefonum note 2
tum arkadaslara hoş sohbetler....
wipe data/factory reset kısmına geldim home tuşuna bastım yes dedim ve confirm password kısmı çıktı ben buraya hangi şifremi gireceğim lütfen yardım edin acil
İyi günler. ...
Co core 6.2 çıktı bilginize. ...