darkleader
Üye
sağol dostum lakin indiremedim değil indirdim ama yükleyemedim
Tamam işte. Sıkıştırılmış dosya olabilir kontrol et.
sağol dostum lakin indiremedim değil indirdim ama yükleyemedim
çok sağol dostumm yapıyorum şimdi
Kolay gelsin.Yanliz tel'de internet paketin varsa ilk acildiginda wifi'ye bağlanma. Samsung account ve gmail hesabini mobil internetinden aç.Sonra ister wifiye bağlan ister mobil internetinden takıl.
Ben yükledim.
zipli şekilde yukleyeceksin sirasiyla ama önce recovery mode yükseltmesi gerekiyor.yukseltme ile ilgili dosyayı indir recovery mode da calistir dahasonra a yi yap.
Sonra reset atacak tekrar recovery mode ‘a geç sonrada d ve e yi kur
update.zip i yaptım, sorunsuz oldu.
recovery-reboot.cwm.zip 'i de yaptım o da sorunsuz, (resette attı)
tekrar recovery moda girdim, d ve e nin kurulumu için d yi seçtiğimde "signature verification failed" hatası aldım, ama altta mavi ilerleme çubuğu çıktı 1 cm kadar ilerledi durdu.
belki olmuştur dedim "e" yi kurayım dedim aynı şeylerle karşılaştım.
ne yapmalıyım??
Hocam şuan mobilim.çok yardımcı olamayabilirim.
İlk önce a,d ve e nin tel hafızasında zipli bir şekilde olduğundan emin olalım.
Telefonu recovery moda alıp update.zip'i bulup recovery modu yükseltiyoruz .daha sonra a yı kuracagımız bölüme giriyoruz(a ,d ve e'nin alt alta sıralandığını görürüz) a yı yükledikten sonra tel kendine reset atar.sonra biz tekrar recovery mod'a alıp update.zip' ten recovery yükseltme yapıp az önce a'yı kurduğumuz yerden d ve e'yi sırasıyla kuruyoruz.
galiba bu kez yaptım,
nasıl yaptım, update.zip i yapmıştım önce ama, tekrar yaptım,
ondan sonra d-e yi kurdum
yanlız aklıma takılan, recoverinin neden önceki haline döndüğü, sabit neden kalmadı?
ama olmuş çok saol
Recovery sadece geçici olarak değişiyor. Cıkıp girince yine eski halini alıyor. Bence öylesi daha güzel.