[4.2.2][CM10.1B3][AROMA][OTA]Unbelievable 1.3.1 | (6 Şubat 2014)

Sponsorlu Bağlantılar

kuzey79

kuzey79

Üye
romstabil sayılır arada o durdu bu durdu diyo ama idare eder eren kardes eline saglık bıde su flash player 4.2.2 nin temel sorunu sanırım baska romlardada iyi calısmıyor flas sorununu hallet tam stabıl olsun tesekkurler

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
romstabil sayılır arada o durdu bu durdu diyo ama idare eder eren kardes eline saglık bıde su flash player 4.2.2 nin temel sorunu sanırım baska romlardada iyi calısmıyor flas sorununu hallet tam stabıl olsun tesekkurler

4.1 ve uzerine gelistirmeyi birakti adobe.o yuzden normal

kuzey79

kuzey79

Üye
nasıl halledıcez bu sorunu bu rom cok guzel ama flash benim icin onemlı

- - - Eklendi - - -

ıkı gundur touchwi3 rom kullanıyorum cm9 4.0.4 uzerıne s3 gorunumlu gayet ıyı oyunlarda takılma kasma yok flash destegı var

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
nasıl halledıcez bu sorunu bu rom cok guzel ama flash benim icin onemlı

- - - Eklendi - - -

ıkı gundur touchwi3 rom kullanıyorum cm9 4.0.4 uzerıne s3 gorunumlu gayet ıyı oyunlarda takılma kasma yok flash destegı var

O 4.0.4 flash sorunsuz olur o surumde adobenin destegi vardi flashin yuklendigine sukretmeli insan

kuzey79

kuzey79

Üye
kardes onu diyorum bende zaten jb romlarda flas icin yapacak bısey yokmu yanı

- - - Eklendi - - -

kardes onu diyorum bende zaten jb romlarda flas icin yapacak bısey yokmu yanı

- - - Eklendi - - -

(RC9 - 11.05.2013)
|
[ROM] [ICS] Touchwi3 ROM (İnce, S3 görünüm ve his) GALAXY WONDER en stabil rom suan bana gore hersey sorunsuz en agır oyunları bile takılmadan oynayabiliyorsun gorsel olarak ta guzel unbelievable de iyiydi flah ı deneyene kadar bu sorun halledilmesı lazım yoksa favorım bu eren kardesime tesekkur

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Flasha cozum yok ayrica konumda baska bir rom linki vermezseniz sevinirim saygisizlik oluyor

kuzey79

kuzey79

Üye
kusura bakma ben sana yardımı olur dıye verdım sen 2.3.6 veya 4.0.4 uzerıne bu romu yapabılırsın sanırım daha guzel stabıl supere bısey olur bence

- - - Eklendi - - -

senın rom cok guzel bunu 4.0.4 e uyarlasan muhtesem olmazmı

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Cm10 a yapiyorum

ongbak96

Üye
yanlış mesaj girildi

- - - Eklendi - - -

Xxlb4 turkiye romunu kurun.cwm kullaniyorsunuz heralde.format system data cache yapin.romu kurun.fix permissions yapin.

dediğin romu aradımda bulamadım. link atarmısın ?

merak ettim romu ondan bu kadar uğraşıyorum :)

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
yanlış mesaj girildi

- - - Eklendi - - -

dediğin romu aradımda bulamadım. link atarmısın ?

merak ettim romu ondan bu kadar uğraşıyorum :)

kuzey79

kuzey79

Üye
hangı romu

ongbak96

Üye

kardeşim bu orjinal rom galiba zaten benim telefon açılıyo backup ile restore ettim sorunsuz kullanıyorum. ama senin romu kurduktan sonra telefonu açarken galaxy w yazısından sonra telefon açılmıyo siyah erkan kalıyo anlatabildimmi ?

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bu orjinal rom galiba zaten benim telefon açılıyo backup ile restore ettim sorunsuz kullanıyorum. ama senin romu kurduktan sonra telefonu açarken galaxy w yazısından sonra telefon açılmıyo siyah erkan kalıyo anlatabildimmi ?
wipe data yaptın değilmi?Neyse ilk sayfadaki yükleme koşullarına uyuyorsan ve yüklenmiyorsa yapabilecek bir şey yok.

secan325

Üye
Arkada$lar stock keyboard 3x3 tuslari cwm ile yukleyin demissiniz ama kac kere denememe ragmen bi tirlu yuklemiyor dil ve giriste cikniyor. Yuklemek icin tam talimat nedir yardimci olabilirmisiniz

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Arkada$lar stock keyboard 3x3 tuslari cwm ile yukleyin demissiniz ama kac kere denememe ragmen bi tirlu yuklemiyor dil ve giriste cikniyor. Yuklemek icin tam talimat nedir yardimci olabilirmisiniz
ayarlar/dil ve giriş/samsung klavyenin yanına tik at

secan325

Üye
Burda verilen dodyayi indirdim . Cwm yi actim yukledim reboot ettim dil giriste yok ole bi sekme. Sonra wipe yapip yukledim gene cikmadi . Sonra kernel yukler givi yukledin gene dil ve giriste samsung tus takimi diye cikmadi. Bi kacgun once yapmistim bi sekilde oldu ama busefer olmadi . Neden acaba

eren2934

eren2934

Üye
    Konu Sahibi
Burda verilen dodyayi indirdim . Cwm yi actim yukledim reboot ettim dil giriste yok ole bi sekme. Sonra wipe yapip yukledim gene cikmadi . Sonra kernel yukler givi yukledin gene dil ve giriste samsung tus takimi diye cikmadi. Bi kacgun once yapmistim bi sekilde oldu ama busefer olmadi . Neden acaba
mount /system ve data yaparak uygulayın.

secan325

Üye
teşekkür ederim yardımcı olduğun için söylediğini yaptım ve oldu çok şükür.

kuzey79

kuzey79

Üye
eren guncelleme yomu 1,0,5

- - - Eklendi - - -

jelıy bean da flas player a cozum yokmu

alattinctn

alattinctn

Üye
eren nerde okuyorsun?

Üst Alt