windows phone güncelleme konsepti

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
Oha lan bunu yapmayanın ...

BelaMonte

BelaMonte

Üye
tamam bunu izledikten sonra telefondan soğudum... hadi bunu ms gördu be bize yapacağım dedi aynısını, ee nezaman? seneyemi? 2 sene sonramı? adamlar daha wp8 i en baştan yapması gereken güncellemeyi temmuz ayında yayınlıyacaklar. sonuşta boşa hayeller kurmayalım hatta videoyu bile izlemeyelim bende bizdekinden soğuruz...

• Beğen
Tepkiler: csH
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Heeseyin bir patenti var. Samsung kivrimlar benziyo diye tirla para odedi. Oyle kafasina estigi gibi konswpt yapmak degil bu is. O yandan cekmeli arayuzun patenti google da

yani bu konsept videolarını hazırlayanlar patentlerini mi alıyor ? Yani markaların yaptıklarını demiyorum bu insanların hazırladıklarına yönelik sorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bunlardan bir kısmı Eylül ayında muhtemelen GDR3 güncellemesi ile gelecektir.

Ali Kemal'in de belirttiği gibi Microsoft'tan ses çıkmadıkça, kullanıcılar kendi hayallerini konseptlere yansıtmaya çalışıyorlar.
Umarız bizim gibi Microsoft da bu konseptleri izleyip alacağı kararlarda göz önünde bulunduruyordur.

Her ne kadar çok ağırdan ilerlese de bence bu sisteme Blue güncellemesine kadar şans tanımamız gerekir.
Blue güncellemesi ile de eksikler hala giderilmemiş olursa artık başımızın çaresine bakarız bir şekilde.

• Beğen
Tepkiler: nanotex, pirenuri ve Web Designer
tapatalk

tapatalk

Üye
yani bu konsept videolarını hazırlayanlar patentlerini mi alıyor ? Yani markaların yaptıklarını demiyorum bu insanların hazırladıklarına yönelik sorum
bak bunlar tasarımcının kendi zevki resmi bir sistem filan yok ortada. bu işlerde arayüzdeki bi çizginin açısını bile patentliyolar bu yüzden artık çok özgün bişey bulmak zorundalar. yoksa bizde tasarlarız atıyorum maxios yaparız swipe arayüzü android bildirimleri çoklu pencere iosun ikonları falan filan karıştırıp bi arayüz oluşturabilirz

nanotex

nanotex

Üye
Heeseyin bir patenti var. Samsung kivrimlar benziyo diye tirla para odedi. Oyle kafasina estigi gibi konswpt yapmak degil bu is. O yandan cekmeli arayuzun patenti google da
Arkadaşım başlayacağım sana da patentlerine de yeter allah aşkına ya

• Beğen
Tepkiler: PureFood
nanotex

nanotex

Üye
sana birşey söyleemedim adam konseptçilerde patentmi var diye sordu gördüysen
Tabii ki yok konsept tasarım bu resmi birşey değil. Bunlar sadece varsayım seni ne ilgilendiriyor ki? Resmi birşey çıkacağı zaman MS yapacağı işleri bilir. Senin google'ın avukatlığını yapmana gerek yok. Bir durum olduğu zaman google veya samsung dava açar. Lütfen birdaha bu foruma girme ve huzurumuzu kaçırma.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bycoo32

bycoo32

Üye
cok guzel olmus bakalım nasıl gelcek guncelleme

bloodrap

bloodrap

Üye
Hocam adam harbi harbi wp8'i coşturmuş :aha: çok başarılı ve kullanıcıların isteklerini karşılayabilecek bir konsept olmuş Nokia'ya veya Microsoft'a gönderdi mi acaba ?? :good:

Lumiance

Lumiance

Üye
Hakikaten çok güzel olmuş

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
harbidende çok güzel ya ağzım açık kaldı