windows phone güncelleme konsepti

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows phone güncelleme konsepti

Microsoft'tan windows phone platformu icin beklenen güncelleme haberi gelmedikçe neredeyse her gün yeni bir windows phone güncelleme konseptiyle karşılaşıyoruz.

Ama bu sefer ki konsept deyim yerindeyse windows phone modern arayüzünü coşturmuş. Öncelikle ilk videoda gelişmiş arayüze uygun quick settings eklenmiş. Başlat ekranını saga dogru sürüklediginizde üstte baglantı kısayolları ve altta da 2X2 düzeninde mini sosyal hub bulunuyor. Burada müdahele ettiginiz menunun icerigi ekranin sol tarafinda hemen ayrintili olarak beliriyor. Videoyu izleyelim.

[video=youtube_share;T6_sPuqWobQ]http://youtu.be/T6_sPuqWobQ[/video]

İkinci videoda ise uygulama yöneticisi bulunuyor. Geri ok tuşuna basılı tutarak açılan uygulama yöneticisi de windows phone modern arayüzüne sadık kalınarak hazırlanmış. Açık uygulamaları çevreleyen yeşil,kırmızı ve sarı çerçeveler uyggulamanın kullandıgı donanım kaynakları durumunu ifade ediyor. Bu kisımda da uygulamaları topluca kapatma veya aşagı&yukarı sürükleyerek tek tek kapatma mevcut.

[video=youtube_share;qgdGFBTxpGg]http://youtu.be/qgdGFBTxpGg[/video]

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, Web Designer, hironakamura ve 3 diğerleri

PureFood

PureFood

Üye
Ağzım açık kaldı yav.. :oha: MS yetkilileri bunu görse adama yarın gel başla derler :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex
braayn

braayn

Üye
ilginç ve güzel

narnia16

narnia16

Üye
Abi linkleri göremiyorum.Rica etsem mobil link ekleyebilir misin?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
değişik neler gelecek güncellemerde göreceğiz

acoustic

acoustic

Üye
Sanırım olay budur ;O)

nanotex

nanotex

Üye
Ağzım açık kaldı yav.. :oha: MS yetkilileri bunu görse adama yarın gel başla derler :D
Aynen öyle düşündüm ben de :D İlk güncellemede yapmaları gereken de buydu aslında. Bayıldım, tam hayalimdeki gibi. Ama bunu izledikten sonra hissettiğim şeyle iron man 3 ten çıktığımda hissettiğim şey aynı :D Iron man olmak istersin ama dışarı çıktığında o sıkıcı hayatına geri dönersin..

• Beğen
Tepkiler: BelaMonte ve PureFood
symbianbelle

symbianbelle

Üye
ya millet bu kadar güzel conceptler hazırlıyor ms dikkate alır mı ki....:hmmm çok kullanışlı olmuş...

evarietyw

evarietyw

Üye
Gerçekten harika

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:good:

alical33

alical33

Üye
konsept süper inşallah ms daha iyisini yapar

hironakamura

hironakamura

Üye
:yuru:alkis

Duran.Y

Duran.Y

Üye
bir kişide mobil video versin yahu :duvar2:

Web Designer

Web Designer

Üye
Bence bu şekilde çok harika görünüyor :good:
Olması gereken bu aslında :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu tasarımları yapmalarında ki amaçları karları ne bu insanların ? Yani bizleri tripe sokuyorlar ms niye görmüyor,niye yapmıyor diye :hmmm ama ikinci videoyu çok beğendim keşke öyle olsa

ÖEY

ÖEY

Üye
Çok beğendim videoları:oke: Ah ah MS bu videoları görsede biraz aklını başına devşirse ne güzel olurdu :D

tapatalk

tapatalk

Üye
Bu tasarımları yapmalarında ki amaçları karları ne bu insanların ? Yani bizleri tripe sokuyorlar ms niye görmüyor,niye yapmıyor diye :hmmm ama ikinci videoyu çok beğendim keşke öyle olsa

Heeseyin bir patenti var. Samsung kivrimlar benziyo diye tirla para odedi. Oyle kafasina estigi gibi konswpt yapmak degil bu is. O yandan cekmeli arayuzun patenti google da

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Hislerime tercüman olmuş.