Lumia 920 1 ay hiç kullanmadım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 1 ay hiç kullanmadım
merhaba, ben telefonumu lumia 920 yi hocaya kaptırmıştım. Bu cuma geri alacağım. Telefonu kaptırdığımda bataryam %90 ın üzerindeydi sanırım ve hocaya kapatarak verdim. sizce cuma günü telefonu aldığımda batarya ne kadar olabilir? tamamen bitebilirmi peki? eğer bitmişse bu hocanın açıp telefonu kullandığı anlamınamı gelir? yada eğer batarya bitmemişse hocanın tekrar şarz edip kullanma ihtimali varmıdır?

not: eğer hoca kullanamazki derseniz, bizim hocalar kullanırlar! arkadaşların tl sini harcıyorlarmış!

son en önemli soru; eğer tamamen bitmişse batarya tamamen bomboş demektir. o zaman tekrar batarya kalibrasyonu yapmalımıyım yani 6 saat şarz etmelimiyim?

sorularım bunlar şimdiden teşekkürler...

IVI-Elia

Üye
Yuhh hocalar bir ay mı alıyorlar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
bizde okul bitene kadar alıyorlar 1 yine iyi :d:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Aynen saçmalıktan başka bir şey değil

saçma, mantıksız, gereksiz birşey işte. Sonra bu gençler neden böyle,, ((( ​evet beyler sizce batarya durumu ile ilgili ne yapmalıyım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hic bir şey yapmana gerek yok. Zaten kullanmasa da şarji bitmiş olacaktir. Şarj et kullan.

Telefon alma konusuna gelince de hic bir "hoca" benim çocugumun telefonunu alıkoyamaz.

tapatalk

tapatalk

Üye
Oyle hocam olsun kafa atarim haci

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Bu kadar beklemene gerk yoktu velinle gidip telefonunu alsaydın verirdi.

dedereis123

dedereis123

Üye
Benim tel bana geldiğin en son şarj 2 ay önce yazıyordu ama hala doluydu içi
L920

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ömrümde böyle saçma birşey duymadım. 1650 tl lik telefonu hoca egosu tatmin olsun diye alıp vermeyecek. Öyle hocam olsun tahtaya çıkarır tek ayak üstünde bekletir cetvelle tırnaklarına vururum, öyle saçma şey mi olur ya. Konuya dönecek olursak telefonu aç kullan hoca kullanmamıştır inşallah

osicik

Üye
sen nerde yada kaç yılında yaşıyorsun kardeş hangi hoca teli 1 ay esir alsın ve sende neden sesini çıkarmıyorsun anlamadım bende öğretmenim ama teli alacam içinden tl kullanacam falan hepsi çok saçma geldi seninde telefonun alınmasına rahmen akşam çıkışta teli istememen saçma herşey saçma.....
ders esnasında dikkat sağlama gibi nedenlerle telefonu alır öğretmen saygı duyarsın haklıdır da ama 1 ay tele neden el koysun senin de çok masum olduğunu zannetmiyorum o dediğin tl kullanmayla ilgili şikayet etsen ceza alır öğretmen neden şikayet etmiyon garip...

• Beğen
Tepkiler: antdn ve n000k
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Şarj et kullan

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
Mesajları okudum da bir kez daha "vay" dedim bu ülkenin haline... Gençler maşallah yaşına başına, öğretmeni olup olmadığına bakmadan "kafa atmaktan tutun da cetvelle dövmeye kadar" götürdüler bir kendini bilmezin telefonuna derste el koydu diye! O delikanlının velisi yok muydu: telefonu ertesi gün gidip öğretmenden özür dileyerek geri alacak ? Ardından da öğretmenin yaptığını çocuğuna bizzat kendisi yapacak ? İşte gençlerimizin durumu.. Hem suçlu, hem de olabildiğince güçlü ve soğan gururlu.. Sizlere ve sizin gibilere çıt kırıldım öğretmen değil, bizlerin zamanındaki gibi pehlivan öğretmenler gerek aslında. Zira sizler her ne kadar okusanız da "orman kanunu" gerçeğini asla kafanızdan atamazsınız. Ömrünüzün sonuna kadar da güçsüzü ezer, güçlüye ise yalakalıkla boyun eğersiniz. Bravo.. Herkese ailesinden aldığı "kültürle" mutluluklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: osicik, antdn, yşm ve 1 kişi daha

osicik

Üye
Mesajları okudum da bir kez daha "vay" dedim bu ülkenin haline... Gençler maşallah yaşına başına, öğretmeni olup olmadığına bakmadan "kafa atmaktan tutun da cetvelle dövmeye kadar" götürdüler bir kendini bilmezin telefonuna derste el koydu diye! O delikanlının velisi yok muydu: telefonu ertesi gün gidip öğretmenden özür dileyerek geri alacak ? Ardından da öğretmenin yaptığını çocuğuna bizzat kendisi yapacak ? İşte gençlerimizin durumu.. Hem suçlu, hem de olabildiğince güçlü ve soğan gururlu.. Sizlere ve sizin gibilere çıt kırıldım öğretmen değil, bizlerin zamanındaki gibi pehlivan öğretmenler gerek aslında. Zira sizler her ne kadar okusanız da "orman kanunu" gerçeğini asla kafanızdan atamazsınız. Ömrünüzün sonuna kadar da güçsüzü ezer, güçlüye ise yalakalıkla boyun eğersiniz. Bravo.. Herkese ailesinden aldığı "kültürle" mutluluklar dilerim.
klavyene sağlık kardeş yaa ben öğretmen olarak tartışıyorum bazen kızıyorum moralim bozulmasın diye yazmadıklarıme sen yazmışsın işte ülke gençliğinin hali ama genede inş. biz yanılıyoruzdur inş. aslında herşey çok güzeldir yanılmaya dünden razıyım ama zor...

saynesim

saynesim

Üye
Hoca değil gardiyan bunlar umarım telefona hasar vermeden saklamıştır gardiyan hoca

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
laf olsun torba dolsun diye konu açılıyor çok gereksiz yazışmalar var bir sürü daha önce açılmış şarj la alakalı konular var biraz araştır ve gerekeni yap gelip burda saygı duyacağınız hocalarımızı kötülemenin bizlere ve sizler bi faydası olmaz arkadaşım kusura bakmayın ama kısaca 1 ay kapalı duran telefonun durumu ne olur diyede konu açabilirdiniz admin arkadaşlarımın konuyu kapatmalarını rica ediyorum kimsenin bu tarz polemiğe girmesini uygun bulmuyorum...

- - - Eklendi - - -

LÜTFEN KONU KAPATILSIN........

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar her meslekte o mesleğe yakışmayan insanlar olabilir.
Ancak öğretmenlik mesleği kutsaldır.
Lütfen tüm öğretmenleri hedef alan genelleyici yorumlardan kaçınalım.
Ayrıca bahse konu öğretmen hakkında da aşağılayıcı yorumlarda bulunmayalım.
Keza henüz arkadaşımız telefonunu almamış.
Telefonunun ne durumda olduğu, kullanılıp kullanılmadığı belli dahi değil.
Hal böyleyken klavye başında boyundan büyük laflar etmek kimseye yakışmaz.

Eğer yorumlar bu şekilde devam ederse konu kapatılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt