Ücretli yöneticilik sistemi önerim

Sponsorlu Bağlantılar

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ücretli yöneticilik sistemi önerim
Sayın yönetim, hepimiz burada insanlara yardım etmek için çalışıyoruz. Bu belli zaten. Birde bu işin maddi boyutu var, maddiyat tabiki önemsiz, para sizin köpeğiniz olsun :D

Ama tabi ücretde bizi teşvik ediyor, yani mesela ben cihazımın TL'sini, aylık rutin kırtasiye ihtiyaçlarımı vs. ihtiyaçlarımı buradan aldığım ücretle karşılıyorum. İş gibi bir nevi. Ama bu ay ücret alamadım, bir ay alamamak tabiki önemsiz, bu zamana kadar aldım, bir ay almadım diye isyan çıkaracak değilim. Ama açıkça söyleyebilirimki, en verimli ayım da bu ücret alamadığım aydı. Bu biraz canımı sıktı. Ama canımı ücret alamamak sıkmadı, en verimli ayımda ücret alamamak sıktı.

Bunun için kimseye kızmıyorum. Sistem konularımı yetersiz görmüş. Madem öyle, bende sistemi yetersiz görüyorum :D

Bazı konular özel olur. Böyle dememin nedeni şu konum:
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...a-chrome-internet-explorer-safari-722867.html

Türkiye'de, dünyada buna benzer başka bir konu görmedim. Hit sayısı biraz düşük. Bu yüzden konuyu açtığım ay bu konuda sayılmadı belki. Bu konu hit sağlamasada forumun kalitesini yükselten bi konu, bu aşikar.

Önerim ise şu, her admin belli bir kesim ücretli yöneticiden sorumlu olsun. Konularına göz atsın. Ay sonunda onlar belirlesin ücret alıp almayacağımızı. Bu biz modlarında işine yarar, konularda hatalarımızı görürüz. Mesela biz modlar açtığımız konuları mesaj atarız onlara, bir şekilde düzeltiriz yani durumu.

Sonuç olarak bu Maxicep'in işine yarar, bu arada düşüncelerinizi de yazarsanız sevinirim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Valla ne diyim... Allah Ozan'a zeval vermesin :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
Üst yönetim her zaman en iyisi neyse onu yapar :oke:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bölgem sınırlı, sorumluluğum sınırlı, param yok, böyle iyiyim :)

İşin şakası bir yana, ücretli sisteme tabi olmadığım için pek bir şey söylemem doğru olmaz, ancak Ozan ya da üst yönetim eminim değerlendirme yaparken konuların sayıları kadar kalitelerini de dikkate alıyordur. :oke:

ANIL

ANIL

Admin
Kardeşim sadece bir konuya bakılmıyor ki, ücret alabilmen için en az 50 geçerli konun olması gerekiyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
"Sistem konularımı yetersiz görmüş."

bununla ilgili bilgi mesajımı geldi ? :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bende ücretli olmak isterimde ben çeviri yaptığım için ayda hitini tipini geçtim sadece 50 tane uygulama çevirmek paylaşamak wwwoowww abartısız söylüyorum her gün 3 4 saat pc başında geçirmem gerek buda yarım gün yapar toplamda yarım aylık parasına ortalama 500 tl denk gelir halbuki alacağım para bunun 10 da biri o yüzden bana ücretli olmuyor 15 tane olsa o zaman olabilir hem bana uyar hem zamana uyar ama yönetime uyar mı bilmem :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Eskiden bu ceviri isinden para aliyordun degil mi Levent?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Hayır bu zamana kadar tek kuruş almadım sistem belli 50 tane hit, çeviri kolay iş değil konu paylaşmak çeviriye göre daha basit kopyala yapıştır bir iki düzenleme bitti ama çeviri öyle değil o yüzden hiç girişmedim 50 mümkün değil tam bir yıldır çeviri yapıyorum toplasan 240 tane çevirmişimdir yani ortalama ayda 20 tane eee istenen 50 ve hit çok zor

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
senin profilde maxipda yazıyordu galiba ve ben senin mod olduğunu bilmiyordum levent usta :D niye değiştirdinki :hmmm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Benim mod olmam da rütbe de biraz karışık oldu Reşwan admin bilir :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Usta bu emek bosa gitmesin.söyle birsey yapalim.biz ücretli yöneticiler sana her ay 5-10 tl verelim sende faydalan.Ozan ay basi eksik yatirsin bize.toplayip sana versin.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Açılan her konu değerlendiriliyor zaten. Tabi sadece Symbian üzerinden hit almak pek mümkün değil, açılacak konu sınırlı. O yüzden diğer bölümleri kullanmalıyız.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Usta bu emek bosa gitmesin.söyle birsey yapalim.biz ücretli yöneticiler sana her ay 5-10 tl verelim sende faydalan.Ozan ay basi eksik yatirsin bize.toplayip sana versin.
Düşündüğün için teşekkür ederim dostum. Benim önerim tüm modlar para alsın 10 moda 100 er verileceğine 30 mod a 30 ar verilsin ve daha fazla performans gösterene 30 un üstüne devam etsin :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Düşündüğün için teşekkür ederim dostum. Benim önerim tüm modlar para alsın 10 moda 100 er verileceğine 30 mod a 30 ar verilsin ve daha fazla performans gösterene 30 un üstüne devam etsin :)

Ooooo bu da sert oldu ;)

• Beğen
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla ne diyim... Allah Ozan'a zeval vermesin :ehe
bu ne demek abi :)
Üst yönetim her zaman en iyisi neyse onu yapar :oke:
Üst yönetim en iyisini yapar ne demek yahu sistemde eksikler olamazmı :)
Kardeşim sadece bir konuya bakılmıyor ki, ücret alabilmen için en az 50 geçerli konun olması gerekiyor.
O ay sadece o konuyu açtığımı nereden çıkardın abi :D
"Sistem konularımı yetersiz görmüş."

bununla ilgili bilgi mesajımı geldi ? :)
Hayır, ücret almayınca böyle bi deyim kurdum :)

Üst Alt