Ozan
Admin
Ücretli Yöneticilikte Son Kurallar ( 14.02.2014)
Yöneticiler, dilerlerse ücretli yönetici olabilirler;
Aslında kurallar basit, kazançlarda da bir değişme yok. Örnek vermek gerekirse 100 geçerli konusu olan arkadaş 50 tl sabit ücrete ek konu sayısı x 0,4 TL alıyordu bu da 90 TL yapardı. Şu anki düzenlemede bu 100 tl yapacak ...
Değişen eklenen kurallar; yönetimdeki yöneticilerin yönetim faaliyetlerinde de bulunma zorunlulugu getirilmesi diyebiliriz. Bu gerek üyelerin gerek de üst yönetimin, ücretli olarak çalışan yöneticilerdeki yönetim faaliyetlerinin azalmasından duyulan rahatsızlıktan gündeme gelmiştir. Eğer bölümünüzde onay bekleyen konular sürekli bekliyorsa ilgilenmiyorsanız, bölümde hiçbir mesaja yada konuya müdehale etmeye veya sikayete bakmaya zamanınız yoksa, üyelerle karsılıklı konusma ortamından uzaklaştıysanız kısaca yöneticilik vasıflarınızı kullanmıyorsanız, ücretle çalışmanın da hiçbir anlamı kalmıyor. İstiyoruz ki, yöneticiler yönetim faaliyetlerine ve bölümlerindeki aktifliklerine devam ederken, ücret hak edecek konular açsın. Ancak bu son zamanlarda sadece konu açma, mesaj dahi yazmama ve yönetim faaliyetlerine katılmama gibi olumsuz sikayetler gelmesine neden oldu bizlere.
Anlayışla karsılayacağınızı düşünüyorum, zaten aktif olan arkadaslar kendini biliyor ve onlardan istediğimi çok iyi anlayacaklardır diye düşünüyorum
Yeni hesaplamalar ve değerlendirmeler, Şubat ayı içerisindeki aktifliğinizden itibaren geçerlidir. Şubat ayındaki bu kriterlerdeki aktiflik ve kurallar hesaplanarak Mart Ayı basında ilk ödemeleri almaya baslayacaksınız / devam edeceksiniz
Kolay Gelsin.
Not: Şu an ücretli olarak çalışacağını belirtmiş mevcut yöneticiler:
@ANIL (Sicil No: 2272052),
@Buğra (Sicil No: 2420545)
- İsteyen yönetici ücretli, isteyen ücretsiz olabilir herhangi bir zamanda geçiş yapabilirsiniz bu talebinizi bana bildirmeniz yeterli bu kural aynen geçerli.
- Konularınızı herhangi bir bölüme açabilirsiniz
- Ücretlendirme yeterli sayıda moderasyon faaliyetinde bulunulduysa, geçerli konu sayısı x 1 TL şeklinde olacaktır. Geçerli Konu kavramı; belirli bir gösterim sayısına ulaşmış ve google dan etiket almış yani mümkünse arama motorlarında sonuç olarak çıkabilecek bir konu olmalıdır. Bunun için de baslıgın ve içeriğin özgün olması şartı doğmuş oluyor tabiki
- Ücrete hak kazanabilmek için, ay içerisinde en az 50 geçerli konunuz olmalı. Böylece en az 50 TL alabileceksiniz.
- Ücret alacak yönetici, ay içerisinde belirli sayıda moderasyon faaliyetinde bulunmuş olması gerekir. Bu tamamen ücretli yöneticilerin yönetim faaliyetlerine de katılıyor olması gerektiğinden oluşan bir gelişme. (Bölümlerinizde onay bekleyen konular saatlerce onay beklerken, konularda düzenlemeler veya paylaşımlar gerekirken, geçerli konu açmayı tercih etmeyiniz.)
Yeterli sayıda moderasyon faaliyetinde, hem moderator log lardaki aksiyon sayısı bakılarak hem de üyelerden/üst yönetimden gelebilecek moderatör yönetim aksamaları dikkate alınacak. Yani kısacası hem bölümlerinizle ilgilenip hem de ücrete değer konu açmak durumundasınız.
Kısaca;Aslında kurallar basit, kazançlarda da bir değişme yok. Örnek vermek gerekirse 100 geçerli konusu olan arkadaş 50 tl sabit ücrete ek konu sayısı x 0,4 TL alıyordu bu da 90 TL yapardı. Şu anki düzenlemede bu 100 tl yapacak ...
Değişen eklenen kurallar; yönetimdeki yöneticilerin yönetim faaliyetlerinde de bulunma zorunlulugu getirilmesi diyebiliriz. Bu gerek üyelerin gerek de üst yönetimin, ücretli olarak çalışan yöneticilerdeki yönetim faaliyetlerinin azalmasından duyulan rahatsızlıktan gündeme gelmiştir. Eğer bölümünüzde onay bekleyen konular sürekli bekliyorsa ilgilenmiyorsanız, bölümde hiçbir mesaja yada konuya müdehale etmeye veya sikayete bakmaya zamanınız yoksa, üyelerle karsılıklı konusma ortamından uzaklaştıysanız kısaca yöneticilik vasıflarınızı kullanmıyorsanız, ücretle çalışmanın da hiçbir anlamı kalmıyor. İstiyoruz ki, yöneticiler yönetim faaliyetlerine ve bölümlerindeki aktifliklerine devam ederken, ücret hak edecek konular açsın. Ancak bu son zamanlarda sadece konu açma, mesaj dahi yazmama ve yönetim faaliyetlerine katılmama gibi olumsuz sikayetler gelmesine neden oldu bizlere.
Anlayışla karsılayacağınızı düşünüyorum, zaten aktif olan arkadaslar kendini biliyor ve onlardan istediğimi çok iyi anlayacaklardır diye düşünüyorum
Yeni hesaplamalar ve değerlendirmeler, Şubat ayı içerisindeki aktifliğinizden itibaren geçerlidir. Şubat ayındaki bu kriterlerdeki aktiflik ve kurallar hesaplanarak Mart Ayı basında ilk ödemeleri almaya baslayacaksınız / devam edeceksiniz
Kolay Gelsin.
Not: Şu an ücretli olarak çalışacağını belirtmiş mevcut yöneticiler:
@ANIL (Sicil No: 2272052),
@Buğra (Sicil No: 2420545)
Son düzenleme: