Yeni Nokia Lumia 14 Mayıs'ta Tanıtılacak

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Nokia Lumia 14 Mayıs'ta Tanıtılacak
Nokia bugün 14 mayıstaki etkinliği için basına davet gönderdi. Davetiyeden anlaşıldığı üzere yeni Lumia yolda. Etkinlik İngiltere'de yerel saatle 10.00'da başlayıp 16.00'da bitecek (TSİ 12.00-18.00). Biliyorsunuz uzun zamandır 41 MP PureView Lumia tanıtılması bekleniyor. Bakalım neler olacak bekleyip görelim.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve bulutsuzgece

man20

man20

Üye
bekleyip görcez.

IVI-Elia

Üye
İşte bu.Türkiye de ne zaman satışa çıkar...

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Abicim daha telefon bile çıkmadan nerden bilsin adamlar türkiyede ne zaman çıkacağını :) Durun daha Lumia 920 nin krallığı devam ediyoken başkalarına gerek yok henüz .

Telefondan en büyük beklentim HD 1080P ekrana sahip olması ve diğer en en büyük beklentim yeni Lumia ile umarım WP 8.1 yada 9 yada adı ner ne ise güncellenmiş sistem tanıtılır .

IVI-Elia

Üye
Abicim daha telefon bile çıkmadan nerden bilsin adamlar türkiyede ne zaman çıkacağını :) Durun daha Lumia 920 nin krallığı devam ediyoken başkalarına gerek yok henüz .

Telefondan en büyük beklentim HD 1080P ekrana sahip olması ve diğer en en büyük beklentim yeni Lumia ile umarım WP 8.1 yada 9 yada adı ner ne ise güncellenmiş sistem tanıtılır .

Heyecan işte.Tahmini olarak yazın sonu, başı filan :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok buyük bir beklentim yok malesef. olsa olsa EOS tanıtımıdır:ehe

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
:eller:

Duran.Y

Duran.Y

Üye
This is Lumia :) hadi bakalım yeni bir amiral gemisi gelecek ins, haber için teşekkürler :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım telefonda sıra dışı özellikler vardır 920 den daha iyi bir telefon olmalı

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Asha 501 de tanıtılabilir

pirenuri

pirenuri

Üye
41 mpxli gelmez bence . Bundan sonraki Lumia 41 mpx ve 4 çekirdekli gelir aynı zamanda 1080p ekran da olur

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ekran bence note 2 kadar olmalı 4 çekirdeğe de katılıyorum

PureFood

PureFood

Üye
Eğer 920'ye yakın ya da çok yakın bir cihaz ise, milyonlarca insan yine boşa beklemiş olacak. Umarım olmaz da Nokia'mız yüzümüzü güldürür.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Eğer 920'ye yakın ya da çok yakın bir cihaz ise, milyonlarca insan yine boşa beklemiş olacak. Umarım olmaz da Nokia'mız yüzümüzü güldürür.

Bence maalesef öyle olacak.
Nokia yine teknolojiyi ağırdan satacak bence.
4 çekirdeklilere ve Lumia 920'den çok üstün cihazlara geçmesi bu yıl sonunu yada 2014'ün ilk çeyreğini bulur.

PureFood

PureFood

Üye

Bence maalesef öyle olacak.
Nokia yine teknolojiyi ağırdan satacak bence.
4 çekirdeklilere ve Lumia 920'den çok üstün cihazlara geçmesi bu yıl sonunu yada 2014'ün ilk çeyreğini bulur.

Hemfikiriz bu konuda.. Üzülüyorum sadece.. Bir marka nasıl olur da hâlâ aynı politikaları izler...

pirenuri

pirenuri

Üye

Hemfikiriz bu konuda.. Üzülüyorum sadece.. Bir marka nasıl olur da hâlâ aynı politikaları izler...
Aslına bakarsan bi 2-3 ay sonra çıkartması gerekiyor bence yeni amiral gemisini

IVI-Elia

Üye

Stephen Elop olduktan sonra..O adam bana sanki Microssofta bağlı hale getirmeye çalışıyor gibi geliyor.Zaten eski Microsoft adamı.

PureFood

PureFood

Üye
Artık zaman falan kalmadı diye düşünüyorum. S4 gibi telefonlar insanların gözünü boyamaya devam ederken Nokia beklesin hâlâ. İnşallah hepimiz yanılırız da belki değişik bir şey gelir Finlandiyalılardan.

burakkk97

Üye
14 mayis 41 megapiksel ha :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tıpkı "Nokia 808" modelinde yaptıkları gibi bir tek kamerayı yükseltip Lumia 920 ile aynı donanımı kakalamaya çalışacaklar gibime geliyor. :hmmm Umarım Nokia bu sefer beni yanıltır.

Üst Alt