Haber Nokia, 6 Yeni Lumia Ile Mwc’14′de Şova Hazırlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia, 6 Yeni Lumia Ile Mwc’14′de Şova Hazırlanıyor
Microsoft tarafından satın alındıktan sonra daha cesur ataklar yapmaya başlayan Nokia MWC2014 etkinliğinde 6 yeni Lumia ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

Windows Phone işletim sisteminin gelişimine paralel olarak üreticilerin cihazlarında da gözle görülür bir derecede gelişme ve yenilikler yaşanıyor

haberimizin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

mesutcinik

mesutcinik

Üye
olacak bu nokia ya :D

MaxipmaN

Üye
olur olmasına da samsungu geçti telefon çıkarıp duruyo

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hangi telefonu alacağımızı şaşıracağız :)
:tşk:

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Hangi telefonu alacağımızı şaşıracağız :)
:tşk

olur olmasına da samsungu geçti telefon çıkarıp duruyo

Bence bu kötü bir şey değil, rakipleri de yapıyor bunu. Artık her yeni çıkanı almak zorunda olmadığımızı öğrenmiş olmamız gerek. Teknolojiye yetişemeyiz, normal bütçeli insanlar olarak... Ki yetişmeye gerek de yok... Yetişince n'olcak? =P Kendinize uygunu bulun, alın, kullanın... :DUmarım işe yarar özellikler gelir... =)

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bence bu kötü bir şey değil, rakipleri de yapıyor bunu. Artık her yeni çıkanı almak zorunda olmadığımızı öğrenmiş olmamız gerek. Teknolojiye yetişemeyiz, normal bütçeli insanlar olarak... Ki yetişmeye gerek de yok... Yetişince n'olcak? =P Kendinize uygunu bulun, alın, kullanın... :DUmarım işe yarar özellikler gelir... =)
Ben zaten seviniyorum ,
Çünkü her gelen yeni telefonda yeni ozellikler yeni buluşlar , ben suan telefon almayacağım 1520 yada 1820 olur :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
waw süpermiş yaa lumia 1020 nin yerine gelecek olan yada onun yerine gelecek veliahtını şimdiden çok merak etmeye başladım ya aga :eller: :ehe nasıl bir şey olacak acaba:tşk:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
yaza telefonu değişeceğim gelsin lumialar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa bazı fabrikalarını kapatmıştı kotu zamanında bu kadar çeşit lumia telefonlarını yada ashaları nerede ureticek?Fabrikası kaldı mı ki bu kadar çok ?

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber için teşekkürler dostum.
Mart döneminde yeni telefonuma kavuşuyorum desene :eller:

blackcemre

Üye
Haber için teşekkürler.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokıa bazı fabrikalarını kapatmıştı kotu zamanında bu kadar çeşit lumia telefonlarını yada ashaları nerede ureticek?Fabrikası kaldı mı ki bu kadar çok ?
Nokia'nın kapanan fabrikaları Macaristan Almanya ve Finlandşya gibi işçi maliyetinin yüksek olduğu eski teknoloji kullanılan Avrupa ulkelerindeydi. Yeni modernize edilen Çin,Hindistan ve Kore fabrikalarının günlük üretim kapasitesi 500.000'den fazla:oke: ayrıca Nokia da Apple fason üretim yaptırıyor.
Haber için teşekkürler dostum.
Mart döneminde yeni telefonuma kavuşuyorum desene :eller:

ben önümüzdeki hafta kavuşuyorum:eller:

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokia'nın kapanan fabrikaları Macaristan Almanya ve Finlandşya gibi işçi maliyetinin yüksek olduğu eski teknoloji kullanılan Avrupa ulkelerindeydi. Yeni modernize edilen Çin,Hindistan ve Kore fabrikalarının günlük üretim kapasitesi 500.000'den fazla:oke: ayrıca Nokia da Apple fason üretim yaptırıyor.

ben önümüzdeki hafta kavuşuyorum:eller:
Yanlış hatırlamıyorsam hindistandaki ve çindeki büyük fabrikalar kapatıldı diye biliyorum abi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Ben 3030 gelene kadar 920 kullanmaya devsmbu arada konu daha önce cihaz isimleri muhtemel özellikleri ile daha önce açılmış konuyu ordan neden takip etmiyoruz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Üst Alt