Nokia Lumia 925 Görüntülendi!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tam olarak yarın göreceğiz daha detaylı resimler çıkar sonra burada satışta olursa isteyenler mağazalarda canlı canlı görürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Alikemal sence L920 mi daha şık L900 mü acaba.ben hep L900 ü daha şık bulmuşumdur

ben daha lumia900 gibisini görmedim :hih: bu cihazda değişik bir albeni var bunu iki cihazı da elimde gören herkes söylüyor:oke:

Rookie66

Rookie66

Üye
Kamera ve hoparlör tasarımı HTC 'nin one x kamerası ve one nın hoparlör tasarımındaki noktacıklar gibi olmuş :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
WMPoweruser'da bir üyenin yorumu:

"I hate to say it, but Nokia is failing. What sense does it make to keep releasing the same damn phone that you've already released twice before. Hell, there's no need to even have this event, because they've already released this phone twice. This phone has the exact same specs as the 920 and the 928. What's the point? This is supposed to be an upgrade over the 920, and the only thing upgraded may be the camera. Not to mention it looks like it's not going to be the beautiful design many were hoping for. Hell, they could have at least doubled the RAM and added a faster dual core CPU and a better GPU.

The third straight phone with the exact same specs. No thanks Nokia. I was interested because I thought the specs would be better, but this is pointless. It's time for Microsoft to make a Surface phone with incredible specs, because Nokia isn't going to do it."

Kısaca şöyle diyor:

"Söylemekten nefret ediyorum ama, Nokia hata yapıyor. Daha önce iki kere çıkardığın aynı telefonu (Lumia 920 ve 928'i kastediyor) tekrar çıkarmanın ne anlamı var? Bu etkinliği düzenlemeye dahi gerek yok, çünkü aynı telefonu zaten iki kere çıkardılar. Bu telefon da yine 920 ve 928 ile aynı özelliklere sahip. Öyleyse ne anlamı var? Bunun 920'nin üstüne bir yükseltme olması gerekiyordu ve yükseltilen tek şey belki kamera olacak (O da belki). Dizaynının pek çok kişinin beklentisini karşılamayacak derecede kötü olduğuna değinmeye bile gerek yok. Hiç değilse RAM'i iki katına çıkarıp daha hızlı bir çift çekirdek işlemci ve daha iyi bir GPU ekleyebilirlerdi.

Aynı özelliklere sahip olarak çıkan üçüncü telefon. Hayır sağol Nokia! Cihazı merak ediyordum çünkü daha iyi özelliklere sahip olacağını düşünüyordum, ama faydasız. Artık Microsoft'un inanılmaz özelliklere sahip bir Surface Phone çıkarma zamanı geldi, çünkü Nokia'nın yapacağı yok!"

Her ne kadar tamamına katılmasam da forumdan bazı arkadaşların düşüncelerini anlattığı için burada paylaşmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: n000k, PureFood, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla gavur doğru söylemiş bence. Bende ne zamandır içten içe böyle düşünüyordum yani yarından sonra aynı özelliklere sahip ama birbirinden birazcık farklı kasalarda 3 telefon olacak. Ha benim gibi hatalı seriden l920 alanlar belki değiştirmeyi düşünür ama zaten şu ana kadar windows phone almamış ama almayı düşünenleri etkileyebilecek bir cihaz maalesef yok daha. Ben sene sonunda kesin olarak değiştirmeye karar verdim telefonumu tabii eğer maddi durumda elverirse. Yine ilk tercihim WP8 olacak ama inşallah sene sonuna daha iyi cihazlar çıkmış olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Valla gavur doğru söylemiş bence. Bende ne zamandır içten içe böyle düşünüyordum yani yarından sonra aynı özelliklere sahip ama birbirinden birazcık farklı kasalarda 3 telefon olacak. Ha benim gibi hatalı seriden l920 alanlar belki değiştirmeyi düşünür ama zaten şu ana kadar windows phone almamış ama almayı düşünenleri etkileyebilecek bir cihaz maalesef yok daha. Ben sene sonunda kesin olarak değiştirmeye karar verdim telefonumu tabii eğer maddi durumda elverirse. Yine ilk tercihim WP8 olacak ama inşallah sene sonuna daha iyi cihazlar çıkmış olur.

Eylül ayının ilk haftası Nokia'nın etkinliği oluyor.
Muhtemelen yeni amiral gemiyi o etkinliğe saklıyorlar.
(4 çekirdekli işlemci, 2 GB Ram, 1080p çözünürlüklü FHD ekran)

ÖEY

ÖEY

Üye

Eylül ayının ilk haftası Nokia'nın etkinliği oluyor.
Muhtemelen yeni amiral gemiyi o etkinliğe saklıyorlar.
(4 çekirdekli işlemci, 2 GB Ram, 1080p çözünürlüklü FHD ekran)
Valla ben hiçbir zaman çekirdek sayısının veya ramın peşinde olmadım şahsen, ısınmasın pili yetsin yeter en kabacası amayazdığın özelliklerde düzgün bir cihaz çıkarsa alabilirim. Tabii almadan önce illaki kullanıcı yorumlarını beklerim :D

bayon

Üye
bildiğin kara delik var arkada :D

mahmut-cihan

Üye
Oncelikle Windows Phone uygulama ağını genisletmesi lazım....

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Lumia 900 ün turkuaz mat kasasına bayılıyorum. Ali Kemal Bey bir yazı veya imza kampanyası mı başlatsak tasarımın lumia 900 gibi olması için. :P:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Oncelikle Windows Phone uygulama ağını genisletmesi lazım....

Bence o en kolay yönü.
Yeterli hızda olmasa da zaten gelişti ve gelişmeye de devam ediyor.
Bence önce Microsoft'un sistemi kullanıcı isteklerini göz önüne alarak kusursuzlaştırması, daha sonra da Nokia'nın donanım cimriliğini bırakarak ortaya ileri düzey bir cihaz koyması lazım.
Tahminen bu da Eylül ayında olacak.
O zamana kadar hiç değilse yazılıma ağırlık verilip sistem biraz daha geliştirilmeli.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 900 ün turkuaz mat kasasına bayılıyorum. Ali Kemal Bey bir yazı veya imza kampanyası mı başlatsak tasarımın lumia 900 gibi olması için. :P:
Sana kesinlikle katılıyorum,L900 tasarımı beyazıyla mavisiyle vs.olarak wp8 i fazlasıyla hakeden bir tasarım.evet bunu Nokia ya kesinlikle iletmek gerek,nerdesin Alikemal:)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Açıkçası ben Nokianın bir adım geriden gelmesinden de rahatsızım. Yani düşünsenize Nokia diğer model telefonlara rakip olacak yeni telefon çıkaracak diye bekliyorsunuz bir yıl. Rakip üreticiler dahada üst model telefonlarını çıkarıp kenara çekiliyor onlarda bekliyor Nokia yeni telefon çıkaracak diye. Ama arkaplanda onlarda boş durmuyor. Sonra bir yıllık bekleyiş bitiyor ve Nokia diğer telefonlara rakip bir telefonu nihayet çıkardığında rakipleri 1 yıldır o özellikleri kullanan ve eskiten taraf oluyorlar. Adama diyorlar ki, siz daha yeni mi 2 gb. ram e geçtiniz? Siz bu teknolojiyi çıkardınız ama bak bir iki ay sonra samsung s5 geliyor ve bilmem kaç çekirdeğe, bilmem kaç ram'e geçiyor. E tabi nokia napsın? Hemen bir bilgi sızdırsın, önümüzdeki yılı bekleyin biz size süper bir rakip çıkarıcaz. Bence bu bir geride kalmaktır. Rakiplerini geriden takip etmektir. Başa baş gitmemektir. Bir Nokia kullanıcısı olarak bu durumdan rahatsızım. Nokia tembellik etme, ağırdan alma. Ağırdan alıcam diye hep geri kalıyorsun.

pirenuri

pirenuri

Üye
Bence o kameradaki çıkıntı demek oluyor ki 12 mpxlden yüksek olacak

alical33

alical33

Üye
nokia arka kısmın tasarımında sıkıntı yaşıyor bence :)

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
WMPoweruser'da bir üyenin yorumu:

"I hate to say it, but Nokia is failing. What sense does it make to keep releasing the same damn phone that you've already released twice before. Hell, there's no need to even have this event, because they've already released this phone twice. This phone has the exact same specs as the 920 and the 928. What's the point? This is supposed to be an upgrade over the 920, and the only thing upgraded may be the camera. Not to mention it looks like it's not going to be the beautiful design many were hoping for. Hell, they could have at least doubled the RAM and added a faster dual core CPU and a better GPU.

The third straight phone with the exact same specs. No thanks Nokia. I was interested because I thought the specs would be better, but this is pointless. It's time for Microsoft to make a Surface phone with incredible specs, because Nokia isn't going to do it."

Kısaca şöyle diyor:

"Söylemekten nefret ediyorum ama, Nokia hata yapıyor. Daha önce iki kere çıkardığın aynı telefonu (Lumia 920 ve 928'i kastediyor) tekrar çıkarmanın ne anlamı var? Bu etkinliği düzenlemeye dahi gerek yok, çünkü aynı telefonu zaten iki kere çıkardılar. Bu telefon da yine 920 ve 928 ile aynı özelliklere sahip. Öyleyse ne anlamı var? Bunun 920'nin üstüne bir yükseltme olması gerekiyordu ve yükseltilen tek şey belki kamera olacak (O da belki). Dizaynının pek çok kişinin beklentisini karşılamayacak derecede kötü olduğuna değinmeye bile gerek yok. Hiç değilse RAM'i iki katına çıkarıp daha hızlı bir çift çekirdek işlemci ve daha iyi bir GPU ekleyebilirlerdi.

Aynı özelliklere sahip olarak çıkan üçüncü telefon. Hayır sağol Nokia! Cihazı merak ediyordum çünkü daha iyi özelliklere sahip olacağını düşünüyordum, ama faydasız. Artık Microsoft'un inanılmaz özelliklere sahip bir Surface Phone çıkarma zamanı geldi, çünkü Nokia'nın yapacağı yok!"

Her ne kadar tamamına katılmasam da forumdan bazı arkadaşların düşüncelerini anlattığı için burada paylaşmak istedim.

Kim söylemiş, gidip bir tebrik edeyim.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
eylül ayı geç kalınmış olcak. o arkadaş çok doğru şeyler yazmış.. yarın ayrıntıları görünce daha iyi olacak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Açıkçası ben mevcut telefonların donanımından çok rahatsız değilim.
Çünkü donanım yarışının sonu yok.
Şimdiki donanımlar bence Eylül ayına kadar Nokia'yı piyasada tutundurmaya yeter.
Yarın ki etkinlik için de beklentimi çok yüksek tutmuyorum.

Daha önce de söylediğim gibi bence sistemi kullanıcı istekleri doğrultusunda mükemmelleştirmeye gayret göstermeliler.
Bunun anahtarı da tabii ki Microsoft.
Sistem çıktığından beri sessizliğini koruyor.
Bir şeyler üzerinde çalıştığı kesin ama artık bir kısmını ortaya koyup kullanıcıların tansiyonunu indirmesi lazım.

Bu yüzden yarınki etkinlikte benim gözüm kulağım sisteme dair yenilik olup olmayacağı konusunda olacak.
Donanım kısmıyla Eylül'e kadar çok ilgilenmiyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

Üst Alt