Düzelttim.Tsi kısmı yanlış olmuş sanırım. Etkinlik tsi 12 de başlar.
Sent from my RM-821_eu_turkey_244

hepimiz biliyoruz nokia'yı ve satış stratejisini. Gönül isterki 41 mp'li lumia'nın; ful HD, 2ghz ve 2 gb ram'li olmasını ama malesef nokia bunu yapmaz çünkü bu sefer bi sonraki telefonu için yeni bişey ekleyememiş olucak. O yüzden 41 mp'li lumia 920'nin özelliklerinde gelicek extradan adreno 320 kullanırlar. Şu wp bi tam otursun artık ya.
Aslında bunu herkes biliyor ki Apple da donanımı uçurmuyor.Ve ben hem Apple ı hem de Lumidan beri Nokia'yı taktir ediyorum. Sizce gerçekten Ful.l HD telefonda bize ne kazandırıyor?2 GB bellleğe ne gerek var? Benim hayalim daha doğrusu isteğim şu yönde
4.6" 1280x768p Süper IPS Plus LCD3 ekran LED arka aydınlatmalı
S4Pro veya en az 920T deki Adreno 320li Çift çekirdekli Snapdragon S4
1 GB RAm
Çok gelişmiş bir kamera(41 mp eğer sensoru devasa yapacaksa gerek yok)
Daha iyi ses kalitesi
Daha güçlü bir batarya
Sizce de bu kadarı yeterli değil mi?
4.3 inç Ekran (1280x768)
4 çekirdekli 1.8 Ghz işlemci
2 GB Ram
2500 MaH batarya
Adreno 330
Daha ince ve hafif yapı
13 MP Kamera
Nokia böyle birşey çıkarsa ne güzel olur![]()
Öyle bir şey çıkarmaz Nokia ama keşke çıkarsa.O ekran en az 4.6 olmalı artık.

4.3 inç Ekran (1280x768)
4 çekirdekli 1.8 Ghz işlemci
2 GB Ram
2500 MaH batarya
Adreno 330
Daha ince ve hafif yapı
13 MP Kamera
Nokia böyle birşey çıkarsa ne güzel olur![]()

Bence tek elle de kullanılabilmeli o yüzden 4.3 inç ideal olur.
Tabi zevkler ve renkleri tartışamayız, bu benim düşüncem.
Telefonun iki eli birden meşgul etmesi pek iyi olmayabiliyor.![]()
Bende büyük ekran isteyenlerdenim Hdmi çıkış olmalı zira yeni nesil tv lere takıp gerek video gerekse fotğraflarımıza bakarız uzun pi ömrü ve hafiflik herkez ister
Mevcut durumda en yuksek çözünürlük desteginde 4.7" bir ekranda piksel yogunlugu azalacagı icin goruntu kalitesi düşer.Tabikide haklısınız.Ama benim için 4.7" filan çok güzel oluyor oyun oynarken mükemmel oluyor..
yeni nesil tv'ler icin artik hdmi kablosuna gerek yok. Hemen hepsi dlna destekliyor.
Mevcut durumda en yuksek çözünürlük desteginde 4.7" bir ekranda piksel yogunlugu azalacagı icin goruntu kalitesi düşer.
yeni nesil tv'ler icin artik hdmi kablosuna gerek yok. Hemen hepsi dlna destekliyor.
Bence tek elle de kullanılabilmeli o yüzden 4.3 inç ideal olur.
Tabi zevkler ve renkleri tartışamayız, bu benim düşüncem.
Telefonun iki eli birden meşgul etmesi pek iyi olmayabiliyor.![]()