Valla 6d ekran bile çıkarsa fark etmez ben 4.5-5" arası bir model istiyorum gerisi yalan![]()
aynen katılıyorum 
Apple i4 e bile ios 7 verdi bildiğim kadarıyla ki onların telefonları da aynı değil. Yani tek model var demek kesinlikle hata olur. Kız arkadaşının görevini bilmiyorum ama Turkcell de çalışıyor olması MS'in sistem desteği planlamasını bildiği anlamına gelmez. O sadece kendi düşüncesini tahminini söylemiştir en fazla. WP8 sistemi zaten düşük donanımlı telefonlarda bile sorunsuz çalışırken ben hemen güncelleme desteğinin kesileceğini sanmıyorum. İllaki donanımdan kaynaklı olarak her telefona her özelliği veremeyebilirler fakat ben 2015'e kadar desteğin devam edeceğine inanıyorum. Zaten MS yetkilileri de şu ana kadar bu şekilde görüş bildirdiler üstüne basa basa. Onun için hiç kafalara soru işareti sokmaya gerek yok bence. Sonuçta androiddeki gibi bir bölünmüşlük bilinmezlik yok WP sisteminde.Bu kadar çok telefon çıkarılması hiçte iyi değil bence. Şu anda kullandığımız 9xx'ler yılbaşından sonra "eski" olarak anılacak. Kaldı ki firmanın durumu da iç açıcı değil, kalkıp hepsine destek veremeyeceği için yavaş yavaş bizleri aradan çıkartacak. 2015'e kadar destek mi? Kız arkadaşım Turkcell'de çalışıyor, 2015'e kadar destek verecek deyince ilk önce güldü, sonra da "her telefona güncelleme demek ekstra masraf, mesela Apple 3 yıl destek veriyor çünkü tek modeli var. Samsung 1.5 yıl güncelleme veriyor, bu da belli başlı telefonlara." Buradan şunu çıkartıyorum bize 6 ay sonra "bug fix" deyip geçecekler. Bu kadar model resmen bunu anlatıyor, inşallah sağlam cihaz üretirler.
Apple i4 e bile ios 7 verdi bildiğim kadarıyla ki onların telefonları da aynı değil. Yani tek model var demek kesinlikle hata olur. Kız arkadaşının görevini bilmiyorum ama Turkcell de çalışıyor olması MS'in sistem desteği planlamasını bildiği anlamına gelmez. O sadece kendi düşüncesini tahminini söylemiştir en fazla. WP8 sistemi zaten düşük donanımlı telefonlarda bile sorunsuz çalışırken ben hemen güncelleme desteğinin kesileceğini sanmıyorum. İllaki donanımdan kaynaklı olarak her telefona her özelliği veremeyebilirler fakat ben 2015'e kadar desteğin devam edeceğine inanıyorum. Zaten MS yetkilileri de şu ana kadar bu şekilde görüş bildirdiler üstüne basa basa. Onun için hiç kafalara soru işareti sokmaya gerek yok bence. Sonuçta androiddeki gibi bir bölünmüşlük bilinmezlik yok WP sisteminde.
hiçbir firma minör güncellemeden ücret talep etmez, nokiayaya sorumsuz demişsin fakat diğer wp üreticileri içinde özellik ekleyerek güncelleyen yazılıma destek sağlayan o en yakın gdr3 güncellemesi.Zaten o da bilmiyor, belirttiğiniz gibi sadece tahminini söyledi, ama biraz düşündükçe haksız olmadığını düşünüyorum. Neyse bu konu uzadıkça uzar ama Microsoft verdiği sözleri tutmadığı ve mantıksız planları ile de bilinir. Eğer Apple satışlarını yükseltmeseydi Windows 8.1'i bile para ile verebilirdi bu firma.
Ama bu benim Windows Phone platformunu sevmediğimi göstermez, özellikle elimde 4 çekirdekli işlemcisi olup kasarken, WP8'de bu sorunum hiç yoktu. Tek sorunum biraz sorumsuz üreticisi Nokia.
Edit:Ekleme.
Her tarafı show yaparsa kullanıcıların istekleri doğrultusunda gelecek olan uygulama, oyun ve özelliklerle kullanıcıların memnuniyetini, bu da üretici firmalara lira, euro, dolar, sterlin, yen vs. para birimleri üzerinden milyonları da hanelerine yazar.her tarafı şov yapsa kaç yazar wp saçmalığıyla.
Microsoft tarafından satın alındıktan sonra daha cesur ataklar yapmaya başlayan Nokia MWC2014 etkinliğinde 6 yeni Lumia ile gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.
Windows Phone işletim sisteminin gelişimine paralel olarak üreticilerin cihazlarında da gözle görülür bir derecede gelişme ve yenilikler yaşanıyor
haberimizin ayrıntılarına BURADAN ulaşabilirsiniz
hiçbir firma minör güncellemeden ücret talep etmez, nokiayaya sorumsuz demişsin fakat diğer wp üreticileri içinde özellik ekleyerek güncelleyen yazılıma destek sağlayan o en yakın gdr3 güncellemesi.
Bir firma peki servise verdiği telefonları hiç mi kontrol etmez. Ben neden 1.5 aydır telefon bekliyorum. Nokia Care telefonum kulaklık algılamıyor diye verdim, geldiğinde hala kulaklık okumuyordu üstünede artık SIM kartta okumuyordu. Bide adam pişkince olur böyle yanlışlıklar dedi. Ben orada tartışma çıkarttım diye o gün mağazaya girenler çıktı. Sonra özür dilemek için aradılar, ne değişti telefon yeniden serviste ve bekliyorum. Nokia firmasına kadar şikayet ettim servis hatalarına karışmıyorlarmış oh ne ala dünya..
sen kime ne söylersen söyle "ne yani dürüm de mi yemiyah..." vari bir cevap alırsın velhasıl hakkını arakonuyu kapatan yonetici arkadaşımız zaten açıklamasını da yapmıştır.Haber - 2014 Yılında Tanıtılması Beklenen Nokia Lumia Modelleri
bu konu neden kapatıldı bi açıklama yapılabilirmi
konuyu kapatan arkadaşımız evet açıklama yapmış.... buna benzer bir çok konu daha önce açıldı diye ama kapatılan konuya bakarsanız bundan daha önce açılmış ve daha detay verilmiş; görseller ve muhtemel özellikler ile birlikte açmış kapatılması gereken konu başlığı bu iken açan arkadaşa haksızlık yapılmış kanaatindeyim yanlışım varsa özür ama incelemenizi beklerdim.konuyu kapatan yonetici arkadaşımız zaten açıklamasını da yapmıştır.
incelesem bile değişen bişey olmaz. Zira moderatorler bir birlerinin eylemlerine mudahele etmez. Eğer her hangi bir yöneticinin eyleminden rahatsız duyarsanız şikayet edip üst yönetimin incelemesini sağlayabilirsiniz.konuyu kapatan arkadaşımız evet açıklama yapmış.... buna benzer bir çok konu daha önce açıldı diye ama kapatılan konuya bakarsanız bundan daha önce açılmış ve daha detay verilmiş; görseller ve muhtemel özellikler ile birlikte açmış kapatılması gereken konu başlığı bu iken açan arkadaşa haksızlık yapılmış kanaatindeyim yanlışım varsa özür ama incelemenizi beklerdim.
