Bende wın8 istiyorum ama senelerdır xp kullanıyorum.wın8ı kullanmayı hıc bılmıyorum.
- - - Eklendi - - -
Bende wın8 istiyorum ama senelerdır xp kullanıyorum.wın8ı kullanmayı hıc bılmıyorum.
Window8 in de sp1 sp2 sp3 falan varmı yada home basc, pro, ultımate falan win8 in hangi sürümü en iyi ve internetten sürüm indirebiilirmiyim
Window8 in de sp1 sp2 sp3 falan varmı yada home basc, pro, ultımate falan win8 in hangi sürümü en iyi ve internetten sürüm indirebiilirmiyim

Pro en iyisimi (freedos laptop alacagımda flaştan format atacagım)proyu yüklemedı kolaymı urun anahtarı falan ıstıyormu
Ben kurdum ama hoşuma gitmedi sildim.
- - - Eklendi - - -
win7 ye döndüm.
neyi hoşuna gitmedi
- - - Eklendi - - -
Freedos'a nasıl flaş bellek ile win8 yüklenir kısaca özetle bi anlatırmısınız zormu kolaymı bakayım bi.bide win8 indirme linki ve ****** verırmısınız
neyi hoşuna gitmedi
- - - Eklendi - - -
Freedos'a nasıl flaş bellek ile win8 yüklenir kısaca özetle bi anlatırmısınız zormu kolaymı bakayım bi.bide win8 indirme linki ve verırmısınız
iş sadece ******le bitmiyo uygun bi ***** şart onun dışında flash bellek ile yükleye bilmen için windows 7 USB image tool diye bir program var onunla flash belleği cd görevinde kullanabilirsin
- - - Eklendi - - -
ayrıca bana sorarsan bende windows 8 pro derdim açılış ve kapanis çok hızlı görsellik çok güzel tek kötü yani bildiğimiz başlat menüsu yok onu da programlarla felan getirebiliyosun
Forumda paylaşımı yasak konu amacından sapmasın lütfen.
alacagım laptop freedos hıc bısı yuklu deıl
- - - Eklendi - - -
kötü bişi falan yazmadımkı
- - - Eklendi - - -
Kendım yapmasamda bilgisayarcıyamı götürsem en az 30 tl alır.
Windows 8 için oyun performansının iyi çok iyi oldugunu duymustum bendesırf oyun diyorsanız win 7 yükleyin win 8 biraz sıkıntılı olabiliyor çalışmayı durdurdu hatalarını daha sık veriyor win 7'ye göre ama derdiniz sadece oyun değilse win 8 daha iyi.