Win7 mi win8 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Windows 8 için oyun performansının iyi çok iyi oldugunu duymustum bende

kimisi öyle diyor ama bende sağlam bir windows 7'de daha iyi olacağına inanıyorum win 8 henüz tam gelişmesi kullanılacak derecede tabiki.

ahmtyldrm

Üye
Kurdunuz mu bilmiyorum ama kisaca tarif edeyim usb den formati.
Isoyu acip icinde ne var ne yok hepsini usb flasa kopyalayiniZ. Sonra pc yeniden baslatin ve biosa giriniz first boot deviceden 1. Siraya usb flash diski getiriniz.. ve flash diski takip yeniden çalıştırın. . Sonra yukleme baslar doayalar yuklenir ve kurulum ekrani gelir. Oradan diski giruesun diski bol dersin ve 100 gb yer ayirirsin oraya
100x1024 mb yer ayirirsin ve kurarsin kendi kurmaya baslar . Genel olarak boyle .

Win 7 mi 8 mi dersen direk 8 kur ama silme hemen 2 hafta kadR kullan bakTin olmuyor win7 premium kurarsin...
Saygilar.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
En iyisi xp :D

Xp rulez

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Alacagım pcde hıc bır ısletım sıstemı yuklı deıl.freedos bios varmı yokmu bilmiyorum.en iyisi bilgisayarı alıp bılgısayarcıya götürüp tüklettırmek.daha drıverı falan var antivirusu falan baya iş 25tl ye bilgisayarcıya yüklettırmek daha iyi.

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Alacagım pcde hıc bır ısletım sıstemı yuklı deıl.freedos bios varmı yokmu bilmiyorum.en iyisi bilgisayarı alıp bılgısayarcıya götürüp tüklettırmek.daha drıverı falan var antivirusu falan baya iş 25tl ye bilgisayarcıya yüklettırmek daha iyi.

Bence de en iyi bilgisayarcı ama hiçbir şey bilmiyorsan :D Bana sorarsan windows 7 tabiki de çünkü windows 8 henüz gelişmekte yani uygulamaları yeni yeni çıkıyor :oke:

- - - Eklendi - - -

Windows 8 ne kadar sistemi az kullansa da dediğim gibi daha yeni

- - - Eklendi - - -

Bilgisayrcı daha iyi de sen bir windows 7,bir windows 8 kurarsan hesap kabarır :ehe

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bütün formatlarda(win7-8 xp vısta) ****** istermi.******sız fırmat atılırmı

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Bütün formatlarda(win7-8 xp vısta) ****** istermi.******sız fırmat atılırmı

format sırasında ****** numarası girmezsen işletim sistemi deneme sürümü olarak yüklenir.daha sonra ister crackler ister ****** satın alıp işletim sistemini orijinalleştirirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt