Win7 mi win8 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Win7 mi win8 mi
Oyun oynanan bir laptop için windows 7 mı uygun windows 8 mi.aralarındakı farklar neler hangisi daha kullanışlı tavsiyelerini bekliyorum.kullancak oldugum sıstem;8gb ram/3.4 işlemci 3630qm i7/gt 635m,HD 4000/hdd 7200rpm

paradox07

paradox07

Üye
win8 kurulmasi daha iyi performans veriyor diyorlar.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bende wın8 istiyorum ama senelerdır xp kullanıyorum.wın8ı kullanmayı hıc bılmıyorum.

- - - Eklendi - - -

Bende wın8 istiyorum ama senelerdır xp kullanıyorum.wın8ı kullanmayı hıc bılmıyorum.

hikmet366

hikmet366

Üye

- - - Eklendi - - -

öğrenirsin zor birşey dil

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
Bende senin gibiydim baya bi xp kullandım sonra 1kaç yıl win7 kullandım. Şuan Win8 deyim biraz karışık gibi görünüyo ama en fazla 1 hafta zorluk çekersin sonra kolaylıklarını ve güzelliklerini tek tek farkedersin. Donanımın gayet güzel Win8 yakışır.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Window8 in de sp1 sp2 sp3 falan varmı yada home basc, pro, ultımate falan win8 in hangi sürümü en iyi ve internetten sürüm indirebiilirmiyim

hikmet366

hikmet366

Üye
ANIL

ANIL

Admin
Window8 in de sp1 sp2 sp3 falan varmı yada home basc, pro, ultımate falan win8 in hangi sürümü en iyi ve internetten sürüm indirebiilirmiyim

Windows 8 için Service Pack çıkmış değil. Windows 8 ve Windows 8 Pro sürümleri mevcut. İnternet üzerinden edinebilirsin. :oke:

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Pro en iyisimi (freedos laptop alacagımda flaştan format atacagım)proyu yüklemedı kolaymı urun anahtarı falan ıstıyormu

ANIL

ANIL

Admin
Pro en iyisimi (freedos laptop alacagımda flaştan format atacagım)proyu yüklemedı kolaymı urun anahtarı falan ıstıyormu

Yüklemelerinde bir değişiklik yok. Pro kurmanı tavsiye ederim. Ürün anahtarı istiyor.

MrExpert

MrExpert

Üye
Ben kurdum ama hoşuma gitmedi sildim.

- - - Eklendi - - -

win7 ye döndüm.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Ben kurdum ama hoşuma gitmedi sildim.

- - - Eklendi - - -

win7 ye döndüm.

neyi hoşuna gitmedi

- - - Eklendi - - -

Freedos'a nasıl flaş bellek ile win8 yüklenir kısaca özetle bi anlatırmısınız zormu kolaymı bakayım bi.bide win8 indirme linki ve ****** verırmısınız

bayon

Üye
neyi hoşuna gitmedi

- - - Eklendi - - -

Freedos'a nasıl flaş bellek ile win8 yüklenir kısaca özetle bi anlatırmısınız zormu kolaymı bakayım bi.bide win8 indirme linki ve ****** verırmısınız

iş sadece ******le bitmiyo uygun bi ***** şart onun dışında flash bellek ile yükleye bilmen için windows 7 USB image tool diye bir program var onunla flash belleği cd görevinde kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

ayrıca bana sorarsan bende windows 8 pro derdim açılış ve kapanis çok hızlı görsellik çok güzel tek kötü yani bildiğimiz başlat menüsu yok onu da programlarla felan getirebiliyosun

ANIL

ANIL

Admin
neyi hoşuna gitmedi

- - - Eklendi - - -

Freedos'a nasıl flaş bellek ile win8 yüklenir kısaca özetle bi anlatırmısınız zormu kolaymı bakayım bi.bide win8 indirme linki ve verırmısınız

Forumda paylaşımı yasak konu amacından sapmasın lütfen.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

iş sadece ******le bitmiyo uygun bi ***** şart onun dışında flash bellek ile yükleye bilmen için windows 7 USB image tool diye bir program var onunla flash belleği cd görevinde kullanabilirsin

- - - Eklendi - - -

ayrıca bana sorarsan bende windows 8 pro derdim açılış ve kapanis çok hızlı görsellik çok güzel tek kötü yani bildiğimiz başlat menüsu yok onu da programlarla felan getirebiliyosun

alacagım laptop freedos hıc bısı yuklu deıl

- - - Eklendi - - -

Forumda paylaşımı yasak konu amacından sapmasın lütfen.

kötü bişi falan yazmadımkı

- - - Eklendi - - -

Kendım yapmasamda bilgisayarcıyamı götürsem en az 30 tl alır.

bayon

Üye
alacagım laptop freedos hıc bısı yuklu deıl

- - - Eklendi - - -

kötü bişi falan yazmadımkı

- - - Eklendi - - -

Kendım yapmasamda bilgisayarcıyamı götürsem en az 30 tl alır.

ya arkadaşının pc de felan yaparsın

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Neyse en iyi bilgisayarcıda win8 yüklettırmek

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben lisanslı Windows 8 satın aldım yükseltme kampanyasıyla(ilk çıktığı zaman yeni pc almıştım).

O günden sonra Win7'ye hiç dönmedim.(Ama babam hala win7 kullanıyor)

Eğer biraz pc kurcalamışlığın varsa Win8 sana gerçek performansı ve yeniliği yaşatacaktır :good:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sırf oyun diyorsanız win 7 yükleyin win 8 biraz sıkıntılı olabiliyor çalışmayı durdurdu hatalarını daha sık veriyor win 7'ye göre ama derdiniz sadece oyun değilse win 8 daha iyi.

bayon

Üye
sırf oyun diyorsanız win 7 yükleyin win 8 biraz sıkıntılı olabiliyor çalışmayı durdurdu hatalarını daha sık veriyor win 7'ye göre ama derdiniz sadece oyun değilse win 8 daha iyi.
Windows 8 için oyun performansının iyi çok iyi oldugunu duymustum bende

Takipçi Satın Al

Üst Alt