Nokia Lumia Catwalk'tan İlk Görüntüler

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Catwalk'tan İlk Görüntüler
Nokia Lumia Catwalk Ortaya Çıkıyor !

Arkadaşlar henüz sızan bilgilere göre bu kareler Nokia Lumia Catwalk'a ait olabilir.Elimizde olan bu görüntüleri henüz doğrulayamadık ancak görüntüler gelecek olan Nokia Lumia "CATWALK" modeline ait gibi duruyor.

Diğer detaylara henüz ulaşamadık ancak daha önce belirttiğimiz özellikleri 1.5Ghz çift çekirdek işlemci, 4.5" octaOLED ekran,2000mAh pil olarak biliniyor.

İşte Görüntüler:

Yeni kasanın yapısına göre 50gr daha hafiflemiş ve 132gram olmuş.Ayrıca bu ağırlıklardan kurtulurken de zayıflamayı ihmal etmemiş ve sadece 8.4mm kalınlığa kavuşmuş.

Üst tarafındaki sim yuvası ve arka tarafında alt taraftaki 3 noktacık ile temsil edilen de kablosuz şarj özelliği olarak görünüyor.

T-Mobile operatörü ile 15 Mayıs'ta duyurulması planlanan cihaz Temmuz ayına da ertelenebilir.

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Kasanın arkası hoş değil en nefret ettiğim şekil

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

leeshore

leeshore

Üye
Kameranın açıkta olması çizilmelere yol açabilir.

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
Ya ondan ziyade hoş görünmüyor mesela 920 ne güzel duruyor sırf o yüzden htc ye hiç bakmıyorum bile

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Kasada biraz HTC esintisi mi var bana mı öyle geliyor :hmmm

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ka_za

ka_za

Üye
Kamera tasarımı cidden kotu duruyor bide cizilmeye acik :what:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
8.4mm kalinlikta ve o kadar kamera çıkıntısı varken 8.7mp:hmmm burada bir tezat var. Ya kmera daha yuksek ya da cihaz daha ince.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şaka bir yana tasarım rezalet bence.Önden görünüşü bir nebze iyiydi ancak arkasını görünce birden soğudum.

Haber çoğu Dünya teknoloji sitelerinden önce maxicep'te sizlerle buluştu bu arada :good:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Web Designer ve bulutsuzgece
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
umarım bu şekilde olmaz cihaz bence çok itici duruyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arka kısmı çok kötü gerçektende Masaya yada bir zemine konuldumu kamera çizilme oranı yüksek şahsen kenarlarıda hoşuma gitmedi umarım böyle çıkmaz telefon

ecel54

ecel54

Üye
bence fake

Emip

Emip

Üye
​çıkarsa alıcakları merak ediyorum