Nokia Lumia Catwalk 14Mayis'ta duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Catwalk 14Mayis'ta duyurulacak
Gunlerdir merak edilen Nokia'nın 14 Mayıs'taki tanitimi icin Nokia bir video yayinladi.

[video]http://www.youtube.com/embed/ev9rdaDK-YQ[/video]

Videodaki detaylara bakilirsa Nokia yine herkesi kendisine hayran birakacak bir tasarim ve kamerayla geliyor.

Cihazın tahmin edilen özellikleri;Qualcomm S4 1.5GHz dual core işlemci, 4.5" octaOLED 1280×768, 1GB RAM 16GB ROM, 8.7Mpx f2.0 OIS, 2000mAh batarya, 129x71x8.4mm ve 132g.

Bu da bu sabah yayınlanan FuIIHD videosu

[video]http://www.youtube.com/embed/mCD6VI5VmGE[/video]

• Beğen
Tepkiler: Web Designer ve nanotex

zorbaa

Üye
bunun ust seviye olma olasiligi az onun icin hic panik yapmayalim :D

nanotex

nanotex

Üye
Gördüklerim hayvan gibi 41mp kamera lensi ve çift led flaş :D Bu prototip vardı metalik renkli çirkin birşey, o sanırım.

- - - Eklendi - - -

Heh şu

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Birde eklenen şu resimleri görebilsek!!!

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Çıkacak telefonu değilde daha çok site ahalisi olarak sistem ve market haberleri için beklicez heralde :) Şöyle sağlamından bi güncelleme ve markette sevindirecek bi kaç güzel haber olsa daha ne olsun

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Çıkacak telefonu değilde daha çok site ahalisi olarak sistem ve market haberleri için beklicez heralde :) Şöyle sağlamından bi güncelleme ve markette sevindirecek bi kaç güzel haber olsa daha ne olsun

ayneeen aynen eğer birşeyler gelmezse gerçekten yıkılırım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Tanıtım videosundaki cihaz ile daha önce sızan resimlerdeki prototip cihaz aynı değil :hmmm

IVI-Elia

Üye
Eğer üstteki Flash alttaki kamera ise en alttakinin Flash olma olasılığı ne acaba 4 Flash mı?

PureFood

PureFood

Üye
Hadi be saatler geçmiyor..

IVI-Elia

Üye
EtkinlikTurkiye saatiyle be zaman?Yani Turkiyede de 14 üne denk geliyor.

man20

man20

Üye
ya üfff bu kamera çıkıntısı nedir ya? HTC'nin kamerası gibi. sırf bu yüzden beğenmedim. Umarım gerçekte böle olmaz.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Fazla bir çıkıntı gibi durmuyor.

IVI-Elia

Üye
Bi de Carl Zeiis ya da 928 de Pureview yazan kameranın kenarlarında kullanılar şey bunda yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yarın bakalım L920 ve WP8 Ailesi için ne kgüncellemer gelecek yada gelecekmi ?
Birde tabi üst düzey bir telefon gelme tarihi ne zaman 925 kesin gibi deniliyordu 928 in üstüne ne gelebilir acaba ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım N8'deki gibi çıkıntı kullanılacak ve bence çok şık olucak.

IVI-Elia

Üye
sanırım N8'deki gibi çıkıntı kullanılacak ve bence çok şık olucak.

Bence o yuvarlak ince çıkıntı çok güzel duruyor.Ya inşallah...Bu arada donanım konusunda da geliştirme gerek.Tamam WP umuz çok hızlı tamam cihazının değer kaybetmesini de istemem ama kaç ay oldu.Nokia yeni bir atak yapmalı...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben NL920 aldım ya hemen 2 tane yeni cihaz çıkardılar piyasaya :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Web Designer

Üst Alt