dilmenibrahim
Üye
Olsun Çıkanlar L920 den iyi değil şu anda 928 bir nebze iyi densede USA merkezli satılacağı için havanı atBen NL920 aldım ya hemen 2 tane yeni cihaz çıkardılar piyasaya![]()

Olsun Çıkanlar L920 den iyi değil şu anda 928 bir nebze iyi densede USA merkezli satılacağı için havanı atBen NL920 aldım ya hemen 2 tane yeni cihaz çıkardılar piyasaya![]()

Ben NL920 aldım ya hemen 2 tane yeni cihaz çıkardılar piyasaya![]()

Olsun Çıkanlar L920 den iyi değil şu anda 928 bir nebze iyi densede USA merkezli satılacağı için havanı at![]()

Bende Lumiam'ın üstüne gül koklamayı düşünmüyorum.
Çıksa da sorun değil iyisi bile olsa ben NL920'mi severek aldım
NL920'min üstüne gül koklamam ben![]()

Gökçen sana katılıyorum ama Lumia serisinden bahsediyorum zaten oraya dikkatinizi çekerim arkadaşlarBende Lumiam'ın üstüne gül koklamayı düşünmüyorum.![]()

Gökçen sana katılıyorum ama Lumia serisinden bahsediyorum zaten oraya dikkatinizi çekerim arkadaşlar![]()
:Fikir de tamam amma zikirde anlaşamadık sanırım
Gökçen sana katılıyorum ama Lumia serisinden bahsediyorum zaten oraya dikkatinizi çekerim arkadaşlar![]()
aynı şeyden bahsediyoruz İbrahim 
Güncellemeyi duyururlar ama hemen yayınlamazlar. Birkaç hafta bekleriz, zaten köklü bir güncelleme olsa L928 in tanıtım videolarınjda görürdük. Microsoftun konuşma, çalış stratejisini baz alarak önümüzdeki güncellemede bize sürpriz yapabilirler mi diye düşündüm ama, umarım yaparlarBence o yuvarlak ince çıkıntı çok güzel duruyor.Ya inşallah...Bu arada donanım konusunda da geliştirme gerek.Tamam WP umuz çok hızlı tamam cihazının değer kaybetmesini de istemem ama kaç ay oldu.Nokia yeni bir atak yapmalı...

Bence cikintisi cokta abartili degil şik bir telefona benziyor.
Ben bunun amiral gemisi olacagini duşunmuştum neden bu işi bu kadar uzattilar ki eger hd destegi vb. Bekliyolarsa bu daha once verilemez miydi cunku piyasaya yeni telefonlarla yarişicak telefon lazim her ne kadar lumia 920 hala onlarla yarişabiliyo olsada cihazin yuzu eskidi
konu güncellendi. Tahmin edilen teknik özellikler eklendi.
Hafıza niye azalmış?
.gif)
Belki azalmamıştır "arttırılabilir"dir belki![]()
Ben her türlü koklarım
ohh mis 
ama her aşk gibi buda bitti ve çok daha iyi olan lumia'ya aşık oldum
yani ardacığım gördüğün gibi hiçbir aşk sonsuza kadar sürmüyor
sende bir gün 920'yi değiştireceksin.
Ben her türlü koklarımohh mis
![]()