Nokia Lumia Catwalk 14Mayis'ta duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

zorbaa

Üye
n8 gibi bir makina olsa ne guzel olur ya:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye

Olsun Çıkanlar L920 den iyi değil şu anda 928 bir nebze iyi densede USA merkezli satılacağı için havanı at :)

Çıksa da sorun değil iyisi bile olsa ben NL920'mi severek aldım :sarıl:

NL920'min üstüne gül koklamam ben :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye
[video=youtube;ev9rdaDK-YQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ev9rdaDK-YQ[/video]

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence Lumia 920'den ciddi farkı olacak bir cihaz sonbahar aylarında ancak gelir.
Yani şimdilik içiniz rahat olsun.
Şu an çıkan cihazlarda genel olarak belirli kombinasyonları ve tasarımı değiştiriyorlar.
İşlemci, ram vb yönlerden tamamıyla üstün bir cihazı ise Eylül ayında bekliyoruz :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Web Designer
nanotex

nanotex

Üye
Bence o yuvarlak ince çıkıntı çok güzel duruyor.Ya inşallah...Bu arada donanım konusunda da geliştirme gerek.Tamam WP umuz çok hızlı tamam cihazının değer kaybetmesini de istemem ama kaç ay oldu.Nokia yeni bir atak yapmalı...
Güncellemeyi duyururlar ama hemen yayınlamazlar. Birkaç hafta bekleriz, zaten köklü bir güncelleme olsa L928 in tanıtım videolarınjda görürdük. Microsoftun konuşma, çalış stratejisini baz alarak önümüzdeki güncellemede bize sürpriz yapabilirler mi diye düşündüm ama, umarım yaparlar :)

genpoker

genpoker

Üye
Bence cikintisi cokta abartili degil şik bir telefona benziyor.
Ben bunun amiral gemisi olacagini duşunmuştum neden bu işi bu kadar uzattilar ki eger hd destegi vb. Bekliyolarsa bu daha once verilemez miydi cunku piyasaya yeni telefonlarla yarişicak telefon lazim her ne kadar lumia 920 hala onlarla yarişabiliyo olsada cihazin yuzu eskidi

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bence cikintisi cokta abartili degil şik bir telefona benziyor.
Ben bunun amiral gemisi olacagini duşunmuştum neden bu işi bu kadar uzattilar ki eger hd destegi vb. Bekliyolarsa bu daha once verilemez miydi cunku piyasaya yeni telefonlarla yarişicak telefon lazim her ne kadar lumia 920 hala onlarla yarişabiliyo olsada cihazin yuzu eskidi

Sana Şurada katılırım Nokia Lumia serisi diğer telefonları yarışmak değil geçmek zorunda...
şu anda en ilerideki üretici Samsung bence
yaptıkları özelliklerle ve pazarının oturmuş olmasıyla...
yeni L920 ile nokia iyi bir ivme yakaladı yukarı çıktı ama Samsung S4 den sonra Note 3 gibi bir telefonun da sinyalini verir gibi yani çok hılı kat ediyor
Nokia Samsung'un yaptığı telefonun özelliklerini taşıyan yada onun emsalini sunan alternatif özellikler sunmalı hatta üzerine koymalıdır ki samsung yada apple dan da daha çok müşteri çalsın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu güncellendi. Tahmin edilen teknik özellikler eklendi.

man20

man20

Üye

Çıksa da sorun değil iyisi bile olsa ben NL920'mi severek aldım :sarıl:

NL920'min üstüne gül koklamam ben :kıskıs:

ahh ahhhh! 2 yıl önce bende büyük bir aşkla n8'i almıştım hatta bana o gün satıcılar sürekli s2'yi tavsiye ederim dedilersede ben aşkımdan vazgeçmedim ve aldım :D ama her aşk gibi buda bitti ve çok daha iyi olan lumia'ya aşık oldum :) yani ardacığım gördüğün gibi hiçbir aşk sonsuza kadar sürmüyor :) sende bir gün 920'yi değiştireceksin.

Üst Alt