Nokia Lumia Catwalk 14Mayis'ta duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nanotex
ÖEY

ÖEY

Üye
Yarınki Nokia sunumu Türkiye saatiyle kaçta bilen var mı? Bir de canlı takip edebileceğimiz bir platform var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar bir rüya gördüm, uyandığımda telefonda 26 tane güncelleme vardı. Sanırsam çoğu sistem uygulaması güncellemesi filandı diğer uygulamalar da güncellenmiş acayip bir rüyaydı :D (Bende fazla uygulama yok o yüzden benim için yüksek bir sayı)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Arkadaşlar bir rüya gördüm, uyandığımda telefonda 26 tane güncelleme vardı. Sanırsam çoğu sistem uygulaması güncellemesi filandı diğer uygulamalar da güncellenmiş acayip bir rüyaydı :D (Bende fazla uygulama yok o yüzden benim için yüksek bir sayı)

Amin inşallah gerçekleşir Allah sonumuzu hayra eylesin:ehe

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende L920 ile 2 Yıl deviririm gibi daha erken başka bir telefon almam % 20 yani bakalım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben en az 5 yıl kullanıyorum :D bundan önce N97 ondan da önce 6670 im vardı :D. 7 yıl 6670, 5 yıl n97 kullandım. Belki L920'mi 3 yılda yer bitiririm :pro: bilemiyorum.

PureFood

PureFood

Üye
Bende iki sene olsun tık değiştiririm hemen :) aynı tempoda 5320 ve 5800 kullandım. Aralık 2014te benim yeni telefon inşallah :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Gunlerdir merak edilen Nokia'nın 14 Mayıs'taki tanitimi icin Nokia bir video yayinladi.

[video]http://www.youtube.com/embed/ev9rdaDK-YQ[/video]

Videodaki detaylara bakilirsa Nokia yine herkesi kendisine hayran birakacak bir tasarim ve kamerayla geliyor.

Cihazın tahmin edilen özellikleri;Qualcomm S4 1.5GHz dual core işlemci, 4.5" octaOLED 1280×768, 1GB RAM 16GB ROM, 8.7Mpx f2.0 OIS, 2000mAh batarya, 129x71x8.4mm ve 132g.

Bu da bu sabah yayınlanan FuIIHD videosu

[video]http://www.youtube.com/embed/mCD6VI5VmGE[/video]
Bu donanım artık sıradan oldu ki.

Web Designer

Web Designer

Üye

ahh ahhhh! 2 yıl önce bende büyük bir aşkla n8'i almıştım hatta bana o gün satıcılar sürekli s2'yi tavsiye ederim dedilersede ben aşkımdan vazgeçmedim ve aldım :D ama her aşk gibi buda bitti ve çok daha iyi olan lumia'ya aşık oldum :) yani ardacığım gördüğün gibi hiçbir aşk sonsuza kadar sürmüyor :) sende bir gün 920'yi değiştireceksin.

Herkesin bakış açısı başkadır.Zaman geçse bile NL920 i keşfettikçe eskisinden daha da çok aşık olabiliyorsun :)
Vahh vahhh! Sana biten aşklar denk gelmiş demek ki :D Herşeye heves etmek yanlıştır bence :nono:
Emin ol Arda ' yı çok iyi tanıyorum NL920 aşkından vazgeçmez onun için en iyisi en güzeli NL920 zaten :)

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur ve bulutsuzgece
ardacumhur

ardacumhur

Üye

Herkesin bakış açısı başkadır.Zaman geçse bile NL920 i keşfettikçe eskisinden daha da çok aşık olabiliyorsun :)
Vahh vahhh! Sana biten aşklar denk gelmiş demek ki :D Herşeye heves etmek yanlıştır bence :nono:
Emin ol Arda ' yı çok iyi tanıyorum NL920 aşkından vazgeçmez onun için en iyisi en güzeli NL920 zaten :)

Kesinlikle.NL920'yi o kadar çok bekledim ki şimdiki yeni yetmeler bununla aşık atamazlar :good:

Efsane bir yorum olmuş çok teşekkür ederim :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
man20

man20

Üye

aynen ya biten aşklar hep denk geldi bana :/ bu arada n8 benim ilk telefonum. Yani herşeye heves eden kız konumuna gelmedim daha :D ama arda için düşündüklerim halen geçerli :)

Web Designer

Web Designer

Üye

aynen ya biten aşklar hep denk geldi bana :/ bu arada n8 benim ilk telefonum. Yani herşeye heves eden kız konumuna gelmedim daha :D ama arda için düşündüklerim halen geçerli :)

Benim de Arda için düşündüklerim hala geçerli çünkü ben tanıyorum onu seninkisi sadece bi sezgi :D
Neyse konuyu dağıtmasak iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Biri sizi gözetliyor" :polis:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
O değilde biz bu etkinliği takip edebilecek miyiz abi? Bi kanal yada Bi web sitesi var mı canlı olarak izleyebileceğimiz

Üst Alt