dilmenibrahim
Üye
Yeni amiral gemi gelsinde ama hayalimizdeki canım der saklarım ya şiirler yazarım falan
Ben bağ bahçe bile koklarım üstüne![]()
Yeni amiral gemi gelsinde ama hayalimizdeki canım der saklarım ya şiirler yazarım falan

Microsoft yazılımsal eksikleri gidersin, ben uzun süre Lumia 920'den başka hiçbir çiçeğe yaklaşmam![]()

Yarınki Nokia sunumu Türkiye saatiyle kaçta bilen var mı? Bir de canlı takip edebileceğimiz bir platform var mı?
Arkadaşlar bir rüya gördüm, uyandığımda telefonda 26 tane güncelleme vardı. Sanırsam çoğu sistem uygulaması güncellemesi filandı diğer uygulamalar da güncellenmiş acayip bir rüyaydı(Bende fazla uygulama yok o yüzden benim için yüksek bir sayı)

Amin inşallah gerçekleşir Allah sonumuzu hayra eylesin![]()

Ben en az 5 yıl kullanıyorumbundan önce N97 ondan da önce 6670 im vardı
. 7 yıl 6670, 5 yıl n97 kullandım. Belki L920'mi 3 yılda yer bitiririm
bilemiyorum.

Bu donanım artık sıradan oldu ki.Gunlerdir merak edilen Nokia'nın 14 Mayıs'taki tanitimi icin Nokia bir video yayinladi.
[video]http://www.youtube.com/embed/ev9rdaDK-YQ[/video]
Videodaki detaylara bakilirsa Nokia yine herkesi kendisine hayran birakacak bir tasarim ve kamerayla geliyor.
Cihazın tahmin edilen özellikleri;Qualcomm S4 1.5GHz dual core işlemci, 4.5" octaOLED 1280×768, 1GB RAM 16GB ROM, 8.7Mpx f2.0 OIS, 2000mAh batarya, 129x71x8.4mm ve 132g.
Bu da bu sabah yayınlanan FuIIHD videosu
[video]http://www.youtube.com/embed/mCD6VI5VmGE[/video]
ahh ahhhh! 2 yıl önce bende büyük bir aşkla n8'i almıştım hatta bana o gün satıcılar sürekli s2'yi tavsiye ederim dedilersede ben aşkımdan vazgeçmedim ve aldımama her aşk gibi buda bitti ve çok daha iyi olan lumia'ya aşık oldum
yani ardacığım gördüğün gibi hiçbir aşk sonsuza kadar sürmüyor
sende bir gün 920'yi değiştireceksin.

Herşeye heves etmek yanlıştır bence 

Herkesin bakış açısı başkadır.Zaman geçse bile NL920 i keşfettikçe eskisinden daha da çok aşık olabiliyorsun
Vahh vahhh! Sana biten aşklar denk gelmiş demek kiHerşeye heves etmek yanlıştır bence
Emin ol Arda ' yı çok iyi tanıyorum NL920 aşkından vazgeçmez onun için en iyisi en güzeli NL920 zaten![]()

Herkesin bakış açısı başkadır.Zaman geçse bile NL920 i keşfettikçe eskisinden daha da çok aşık olabiliyorsun
Vahh vahhh! Sana biten aşklar denk gelmiş demek kiHerşeye heves etmek yanlıştır bence
Emin ol Arda ' yı çok iyi tanıyorum NL920 aşkından vazgeçmez onun için en iyisi en güzeli NL920 zaten![]()
ama arda için düşündüklerim halen geçerli 
aynen ya biten aşklar hep denk geldi bana :/ bu arada n8 benim ilk telefonum. Yani herşeye heves eden kız konumuna gelmedim dahaama arda için düşündüklerim halen geçerli
![]()

"Biri sizi gözetliyor"![]()