Glu OYUNLARINDA HİLE[paylaşım]

Sponsorlu Bağlantılar

agoin

agoin

Üye
Deer hunter reloaded;ck Zombies+2;blood and Glory.:bu oyunlar bir iki tanede var benim telefon samsung s3 rotsuz diger oyunlar da oluyor ama bunlar da olmuyor bir deneyip yardımcısı olurmusunuz arkadaş lar Teşekkürler

mert1233

mert1233

Üye
    Konu Sahibi
Deer hunter reloaded;ck Zombies+2;blood and Glory.:bu oyunlar bir iki tanede var benim telefon samsung s3 rotsuz diger oyunlar da oluyor ama bunlar da olmuyor bir deneyip yardımcısı olurmusunuz arkadaş lar Teşekkürler

O oyunlarda glu coins yok galiba o yuzden calismayabilir. Yarin indirip denerim

agoin

agoin

Üye
Tamam kardes bir el ativer ama yoksa da başka bir yolu varsa özellikle su geyik avinda olrsa sevinirim şimdiden teşekkür

mert1233

mert1233

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes bir el ativer ama yoksa da başka bir yolu varsa özellikle su geyik avinda olrsa sevinirim şimdiden teşekkür

Yok malsef olmuyor o oyunda onda anca gamecih gibi hileler yapabilirsin o nun icinde root atman gerek

agoin

agoin

Üye
Tesekkurler ilgilendiğin için.ne yapayim bende telefon tarihini ileri alirim artik artik öyle toplarim glulari

mert1233

mert1233

Üye
    Konu Sahibi
agoin

agoin

Üye
Aynen ama su yukarıda resmi olan Arabalı zombi oynuna yapamadim glu lar gelmiyor

o_yes

Üye
rootsuz olmuyor arkadaşlar önce root yapmak lazım

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
Eternity Warriors'ta işe yaradı teşekkürler :) :) Yalnız interneti kapatıp oyuna gireceksiniz oyuna girmeden önce glu editörü çalıştırın.

- - - Eklendi - - -

Yalnızca Glu oyunlarında çalışır Gameloft oyunlarında denemeyiniz.. !

mert1233

mert1233

Üye
    Konu Sahibi
rootsuz olmuyor arkadaşlar önce root yapmak lazım
Yenu surumu root gerektirmiyo

Aynen ama su yukarıda resmi olan Arabalı zombi oynuna yapamadim glu lar gelmiyor

İnnternet baglantini kapatip dene. Bende calisiyor

Eternity Warriors'ta işe yaradı teşekkürler :) :) Yalnız interneti kapatıp oyuna gireceksiniz oyuna girmeden önce glu editörü çalıştırın.

- - - Eklendi - - -

Yalnızca Glu oyunlarında çalışır Gameloft oyunlarında denemeyiniz.. !

Aynen johnny waynen

azmancan1905

Üye
internet yokken önce Eternity Warriors2 yi açıyorum sonra hileyi açıyorum olmuyo tam tersinii yapıyorum gene olmuyo videolu anlatım yapabilirmisin yada detaylı anlatabilirmisin

extra24

Üye
roota gerek yok dedikleri gibi sorunsuz çalışıyor teşekkürler kardeşim

Barış emlekci

Üye
Beyler bana yardımcı olan varmı acaba dosya iniyor ama acilmiyor diyo ne yapmam lazim