avcitalip
Üye
Netbook Tavsiyesi İstiyorum...
arkadaşlar donanımın fazla abartılı olmasına gerek yok çünkü evimde PS3 var yani oyun sıkıntı değil
internet falan deseniz cep telefonum Samsung Galaxy SIII genelde onu kullanıyorum yani
zaten seneye inşallah lise 4 olacağım yani üniversiteye hazırlanacağım için oyunlardan falan uzak duracağım o yüzden çokta iyi birşey almak istemiyorum...
aradıklarım
-1080p videoları hiç kasmadan oynatacak
-Az ısınacak(bu okadar da şart değil yeterki kendini kapatmasın
)
-şarjı uzun süre gidecek(en az 2-3 saat yoğun kullanım sunacak)
-hdd'si en az 160 GB olacak
-ram sorunu olmayacak
netbook arıyorum ekranı biraz büyük olursa iyi olur,fiyat konusunda ise çok abartılı olmamasını istiyorum max 700-800 TL falan yani
netbook almamın sebebi ise şu ;
-internette biraz daha rahat dolaşabilmek
-ders videolarını izlemek
-internetten konu araştırıp hemen cevabına ulaşabilmek v.s
aslında bu işleri telefonumda görüyor fakat bir bilgisayar kadar kullanışlı değil ve 48GB hafızası var...
internet falan deseniz cep telefonum Samsung Galaxy SIII genelde onu kullanıyorum yani

zaten seneye inşallah lise 4 olacağım yani üniversiteye hazırlanacağım için oyunlardan falan uzak duracağım o yüzden çokta iyi birşey almak istemiyorum...
aradıklarım
-1080p videoları hiç kasmadan oynatacak
-Az ısınacak(bu okadar da şart değil yeterki kendini kapatmasın
)-şarjı uzun süre gidecek(en az 2-3 saat yoğun kullanım sunacak)
-hdd'si en az 160 GB olacak
-ram sorunu olmayacak
netbook arıyorum ekranı biraz büyük olursa iyi olur,fiyat konusunda ise çok abartılı olmamasını istiyorum max 700-800 TL falan yani

netbook almamın sebebi ise şu ;
-internette biraz daha rahat dolaşabilmek
-ders videolarını izlemek
-internetten konu araştırıp hemen cevabına ulaşabilmek v.s
aslında bu işleri telefonumda görüyor fakat bir bilgisayar kadar kullanışlı değil ve 48GB hafızası var...