Netbook Tavsiyesi İstiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Netbook Tavsiyesi İstiyorum...
arkadaşlar donanımın fazla abartılı olmasına gerek yok çünkü evimde PS3 var yani oyun sıkıntı değil
internet falan deseniz cep telefonum Samsung Galaxy SIII genelde onu kullanıyorum yani :)

zaten seneye inşallah lise 4 olacağım yani üniversiteye hazırlanacağım için oyunlardan falan uzak duracağım o yüzden çokta iyi birşey almak istemiyorum...

aradıklarım

-1080p videoları hiç kasmadan oynatacak
-Az ısınacak(bu okadar da şart değil yeterki kendini kapatmasın :ehe)
-şarjı uzun süre gidecek(en az 2-3 saat yoğun kullanım sunacak)
-hdd'si en az 160 GB olacak
-ram sorunu olmayacak

netbook arıyorum ekranı biraz büyük olursa iyi olur,fiyat konusunda ise çok abartılı olmamasını istiyorum max 700-800 TL falan yani :evet:

netbook almamın sebebi ise şu ;

-internette biraz daha rahat dolaşabilmek
-ders videolarını izlemek
-internetten konu araştırıp hemen cevabına ulaşabilmek v.s

aslında bu işleri telefonumda görüyor fakat bir bilgisayar kadar kullanışlı değil ve 48GB hafızası var...

MrExpert

MrExpert

Üye
Netbook önermem bende aspire d270 var ama netbooklar genel olarak iyi değiller benim tasiyrm alabiliyorsan notebook al.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
fk555897

fk555897

Üye
MSI U180-457TR modelini öneririm. Yalnız 1080p çözünürlüğe sahip NetBook bulamazsın.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ultrabooklara bak derim bütçeyi biraz zorlayabilirsen.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Oyun için demiyorum zaten yani bi ofis 2010 u açarken kasabiliyor ...

- - - Eklendi - - -

1080p benim netbook oynatıyor ekran 1024x600 sorun yok o konuda.

ofisle pek işim olmuyor gerçi ama office 2010'u açarken kasıyorsa bana göre değiller demektir :hmmm

MrExpert

MrExpert

Üye

ofisle pek işim olmuyor gerçi ama office 2010'u açarken kasıyorsa bana göre değiller demektir :hmmm

Netbook adı üstünde Network cihazıdır Ona göre tasarlanıyor Ufak tefek film izleniyor ama Dediğim gibi bazen kasma olayını abartıyor hele yüklü gelen starter sürümü windows hiç ye iyi değil ben ultimate kurdum şimdi iyi gibi.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Netbook adı üstünde Network cihazıdır Ona göre tasarlanıyor Ufak tefek film izleniyor ama Dediğim gibi bazen kasma olayını abartıyor hele yüklü gelen starter sürümü windows hiç ye iyi değil ben ultimate kurdum şimdi iyi gibi.

anladım :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Benim sana tavsiyem 750-800tl arası notebook al.

dün akşam babamı gittigidiyor'a soktum orada bir Toshiba var 1.300 TL ona kanım ısındı şu anda :evet:

şimdi lenovo z580 ile o Toshiba arasında kaldım Toshiba daha yakışıklı duruyor yani toshiba'ya daha sıcağım :evet:

MrExpert

MrExpert

Üye

dün akşam babamı gittigidiyor'a soktum orada bir Toshiba var 1.300 TL ona kanım ısındı şu anda :evet:

şimdi lenovo z580 ile o Toshiba arasında kaldım Toshiba daha yakışıklı duruyor yani toshiba'ya daha sıcağım :evet:

Tosiba model kodunu atarmısın :)

- - - Eklendi - - -

Lenovo fena değil birde tosibaya bakmak lazım :hmmm

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Tosiba model kodunu atarmısın :)

- - - Eklendi - - -

Lenovo fena değil birde tosibaya bakmak lazım :hmmm

[video=youtube;VuPbNuUoLUI]http://www.youtube.com/watch?v=VuPbNuUoLUI[/video]

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

Tosiba daha iyi gibi :hmmm

benzer donanım var zaten :)

z580'in kimi versiyonunda 4 kimisinde 6 kimisinde 8 GB Ram var fakat bu toshiba'da 8 GB'ta kadar ram arttırımı destekliyor kaldı ki bence çok fazla rame gerek yok israf yani :)

hdd'si z580'lerin kimi versiyonunda 500GB kimisinde 1TB fakat bu toshiba'da nedense hep 640 GB kullanılmış

eğer Z580'in 8GB ramli 1TB HDD'li versiyonuna denk gelirsem alırken tercihimi lenovo'dan yana kullanmayı düşünüyorum :)

Üst Alt