Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi

dipitis

Üye
XXLK6 Mı Gösteriyo . Baktımda Bende Bişey Gözükmüyo Galiba Sen Eski Türkiye Romunu Kurdun...

Kardeşim S3 Mini'yi Düşünebilirsin Aslında...

benimki xxlk6 hakındadan baktım ama türkiye romunu kurmadım jbden gbye dönüş romunu kurdum o da ilk açıldığında rusçaydı

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Konuda Yazıyo Biraz Dikkatli bak Görürsün
Rom Kuruldu Telefon Açıldı Ama​
Türkçe
Değil' ile başlıyor.​

skywalker06

skywalker06

Üye
Bugün Portekiz için Jelly Beam çıkmış gözüküyor xda forumundada aynı başlık açılmış isteyen indirip kurabilir

can_071

Üye
sayende aradigim jb root dosyasini buldum ellerine saglik .

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bugün Portekiz için Jelly Beam çıkmış gözüküyor xda forumundada aynı başlık açılmış isteyen indirip kurabilir
Ben kurdum ram kullanımı daha iyi Türkçe seçeneği var.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncellendi :

- Toparlandı.
- Yeni Sızıntı Eklendi
- Linkler Yenilendi
- Bazı Yazılar Kaldırıldı
- 2.3.6 Kernel'i Yenilendi
- Anlatım Eklendi.

skywalker06

skywalker06

Üye

Ben kurdum ram kullanımı daha iyi Türkçe seçeneği var.
ben kurmadım root falan gidecek o yüzden türkiyeye çıkınca kurarım artık o zamana kadar belli oyunları bitirmiş olurum :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
ben kurmadım root falan gidecek o yüzden türkiyeye çıkınca kurarım artık o zamana kadar belli oyunları bitirmiş olurum :D

:D Titanium backup ile yedekli olduğu için kurdum ben Türkiye gelsin onuda kurarım :D :D

dipitis

Üye
- - - Eklendi - - -

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bu arada orijinal romun şarjı daha iyi sabahtan beri elimde telefon %27 :)

qxpeace

Üye
veri ag modunu açmadan 3gnin cekip cekmediginı nerden bakip anliyoz

dipitis

Üye
Konu Güncellendi :

- Toparlandı.
- Yeni Sızıntı Eklendi
- Linkler Yenilendi
- Bazı Yazılar Kaldırıldı
- 2.3.6 Kernel'i Yenilendi
- Anlatım Eklendi.

Merhaba ben gb den yeni cıkan xxmb4e gectim sonra dediginiz gibi portekiz romunu onun ustune kurdum bu rom trye de cikinca o romu portekiz romu varken nasil kuracagız ??

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba ben gb den yeni cıkan xxmb4e gectim sonra dediginiz gibi portekiz romunu onun ustune kurdum bu rom trye de cikinca o romu portekiz romu varken nasil kuracagız ??

2.3.6'ya geri Döneceksin Bütün işlemleri Yapacaksın Türkiye Romunu Flashlıcaksın.

dipitis

Üye
2.3.6'ya geri Döneceksin Bütün işlemleri Yapacaksın Türkiye Romunu Flashlıcaksın.

Saol o en kısa zamanda cıksa iyi olur benimki acilirken tmn vamos la diye biseyler yazıyor :-)
Bu arada sarji iyi gidiyor ama oyunlarda 2.3.6 kadar hizli deil

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Saol o en kısa zamanda cıksa iyi olur benimki acilirken tmn vamos la diye biseyler yazıyor :-)
Bu arada sarji iyi gidiyor ama oyunlarda 2.3.6 kadar hizli deil

O uygulamalar falan kaldırılabiliyor, fakat açılış ekranı için root atman gerekli :)

Üst Alt