Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

skywalker06

skywalker06

Üye
birşey soracağim ben önceden jelly bean kurmuştum xxmb2 idi ve çok yavaşti temple run 1 de bile kasma yaşiyordum sonra yanliş rootlama sonucu brick oldu ve gbye döndüm ama xxmb4 çikti dediniz o hizliysa onu kuracağim var mi aranizda kullanan oyun performansi nasil ???

ilk sızıntıya göre daha iyiydi arada kasıyordu ozaman görev yöneticisinden ram temizleme yapıyordum düzeliyordu 2.sızıntı rom daha stabil şarj 2.3.6dan daha uzun gidiyordu ben kullanıyordum geri döndüm

dipitis

Üye
ilk sızıntıya göre daha iyiydi arada kasıyordu ozaman görev yöneticisinden ram temizleme yapıyordum düzeliyordu 2.sızıntı rom daha stabil şarj 2.3.6dan daha uzun gidiyordu ben kullanıyordum geri döndüm

Peki ben 22 nisana kadar beklesem yeni orj 4.1.2 çıkınca ona nasıl güncelleyeceğim guncelleme yapmayin yaziyor o romda

qxpeace

Üye
hangi sistem temizleme programını önerirsiniz bi dünya denedim hiç birini beğenmedim

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Advanced Mobil Care

- - - Eklendi - - -

Evet Arkadaşlar Konu Güncellendi

-Telefonumuz 4.2.2 JellyBean Güncellemesi Alıcak.

skywalker06

skywalker06

Üye
2 gündür Gta Vice City ve Shadowgun oynuyorum gayet telefon hiç kasmadan oynatıyor vice city bir bazen donuyor sonra devam ediyor oda heralde Türkçe apksını kurduğumdan galaxy ace 2 için hiç yüksek amperli batarya kullanan var mı aranızda varsa herhangi bir sorun çıkardı mı ya da çıkarırmı bulursam almayı düşünüyorum

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
2 gündür Gta Vice City ve Shadowgun oynuyorum gayet telefon hiç kasmadan oynatıyor vice city bir bazen donuyor sonra devam ediyor oda heralde Türkçe apksını kurduğumdan galaxy ace 2 için hiç yüksek amperli batarya kullanan var mı aranızda varsa herhangi bir sorun çıkardı mı ya da çıkarırmı bulursam almayı düşünüyorum

Bi Sorun Çkacağını sanmıyorum ama Fazla Yüksek Alma orjinali 1500ya git 2000 al bence

skywalker06

skywalker06

Üye

dipitis

Üye

bir sorum olacak bende ace2 var 4.1.2. Xxmb2 iken yanliş rootlama sonucu brick oldu ben de gbye döndüm fakat orjinal jelly bean çiktiğinda nasil güncelleyeceğim (ayrintili anlatirsaniz sevinirim)

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum olacak bende ace2 var 4.1.2. Xxmb2 iken yanliş rootlama sonucu brick oldu ben de gbye döndüm fakat orjinal jelly bean çiktiğinda nasil güncelleyeceğim (ayrintili anlatirsaniz sevinirim)

USB Kablosuyla Bağlıcaksın Bilgisayara Kiesi Açıcaksın Güncelle Diceksin Buyur Kardeşim Anlamadıysan Video :)

[video=youtube;CcS9Htsqxe4]http://www.youtube.com/watch?v=CcS9Htsqxe4[/video]

dipitis

Üye
USB Kablosuyla Bağlıcaksın Bilgisayara Kiesi Açıcaksın Güncelle Diceksin Buyur Kardeşim Anlamadıysan Video :)

[video=youtube;CcS9Htsqxe4]http://www.youtube.com/watch?v=CcS9Htsqxe4[/video]

zarar gelmez deilmi telefona bi de anakart değişmeyek :D

dipitis

Üye
2.3.6 daki güncellemeyi yükleme o 4mb'lık olanı bi sorun çıkmaz :)

kieste hangi firmwareyi yükleyebileceğimi seçebiliyor muyum yani senin dediğin gibi o 4mbliği deil de direk jelly beani yükleyebiliyor muyum

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
kieste hangi firmwareyi yükleyebileceğimi seçebiliyor muyum yani senin dediğin gibi o 4mbliği deil de direk jelly beani yükleyebiliyor muyum

o 4mb lık zaten kiese gelmiyo hocam :)

ali_krtlş

Üye
Arkadaşlar galaxy ace 2 nasıl bi telefon almayı düşünüyorum da. Yoksa üstüne biraz daha koyup galaxy advance mi almalıyım ??

dipitis

Üye
Arkadaşlar galaxy ace 2 nasıl bi telefon almayı düşünüyorum da. Yoksa üstüne biraz daha koyup galaxy advance mi almalıyım ??

Kardeş iki telefonun da birbirine yakın özellikleri var
Ekran olarak hız olarak s advance daha iyi
Aklın varsa advance al ama ace 2 alırsan da pişman olmazsın
Aman aman bi fark yok aralarında..

- - - Eklendi - - -

o 4mb lık zaten kiese gelmiyo hocam :)

Ben teli pcye bağladım kiese girdim yeni firmware mevcut dedi acaba zarar gelirmi ki..

Üst Alt