Samsung Galaxy Ace 2 Kullanıcılar Kulübü Ana Konu ( Her Türlü Yardım Ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1. sizintiyi kullaniyorumda surekli donmaya basladi son zamanlarda ve foursquare mesela yerimi tespit etmiyor falan 2.3.6ya donecemde nasil yapmami tavsiye edersiniz acaba 2.sizinti romu kurup sobra rus romunu yukleyip ardindan turk romunu yuklesem telefon brick olma şansı olmaz mi diye dusunuyorum cunku 1. Romdan donenlerde brick olanlar var bide oyun savelerini nasil yedekleyebilirim sorularim bunlar yardimci olursaniz sevinirim

Bence 2.romu kur çok daha seri hızlı gprs sorunu yok.Oyun Yedeğini Titanium Backup ile yapabilirsin Veya Carbon Adlı programlamla.

skywalker06

skywalker06

Üye
Bence 2.romu kur çok daha seri hızlı gprs sorunu yok.Oyun Yedeğini Titanium Backup ile yapabilirsin Veya Carbon Adlı programlamla.

Backup alır bi kurar bakarım beğenmezsem geri dönerim o zaman jbnin arayüzündeki kolaylıklara alıştım o yüzden bir kararsızlık var bide pop-up play özellğini bulamadım ben jbde

ceyhuncu

Üye
kurmayin sizintiyi kararsizlik var 2 sindede 2.3.6 baya ii jb ye gore bende zaten rus romunu kurdum tukce dil yaptim oyle kullaniyorum.

skywalker06

skywalker06

Üye
2.sızıntı romu kurdum şimdilik ilkine göre iyi ama şarj olayı nasıl görecez bakalım

batuhan123qwe

Üye
ben android 4.1.2 kullanıyodum sanırım 2.3.6 root dosyasını odinden atmışım telefon brick oldu sadece download moda alınıyodu bende telefona 4.1.2 yi yeniden kurdum ama düzelmedi yardım edermisin

qxpeace

Üye
son jb ıle kameraya kac x zoom geldı

skywalker06

skywalker06

Üye
ben android 4.1.2 kullanıyodum sanırım 2.3.6 root dosyasını odinden atmışım telefon brick oldu sadece download moda alınıyodu bende telefona 4.1.2 yi yeniden kurdum ama düzelmedi yardım edermisin

yanlış yapmışsın 2.3.6 nın root dosyasıyla 4.1.2 farklı eğer yazılım yüklediğin halde açılmıyorsa bide 2.3.6yı kurmayı dene eğer hala olmazsa garantiye götür derim telefon brick oldu derken hiç bir tepki vermiyorsa düğme ışığı bile yanmıyorsa garantiye vereceksin mejbur onlar yapacak.

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
yanlış yapmışsın 2.3.6 nın root dosyasıyla 4.1.2 farklı eğer yazılım yüklediğin halde açılmıyorsa bide 2.3.6yı kurmayı dene eğer hala olmazsa garantiye götür derim telefon brick oldu derken hiç bir tepki vermiyorsa düğme ışığı bile yanmıyorsa garantiye vereceksin mejbur onlar yapacak.

4.1.2 varken tek dosyalı 2.3.6 yı yüklediysen olmaz kardeşim konudaki JB den Gb ye Gönüş dosyasını indirmen lazım..

by_seyyah136

Üye
hocam sorunu buldum odinde Re-Partition kutucugundaki işareti kaldırdım oldu :D bide bu 4.1.2 çok şarjı gitmiyor ama memnunum hiç bi sıkıntı olmadı

skywalker06

skywalker06

Üye
hocam sorunu buldum odinde Re-Partition kutucugundaki işareti kaldırdım oldu :D bide bu 4.1.2 çok şarjı gitmiyor ama memnunum hiç bi sıkıntı olmadı
bence ilk sızıntıya göre 2.sızıntı yine iyi gidiyor 2.3.6dan daha fazla hatta bende ama arada donuyor telefon bataryayı çıkartıp geri açıyorum onun dışında bir sıkıntı yok

dipitis

Üye
Konuda yazdığı gibi...

Bir sorum daha olacak bende 4.1.2 vardi brick oldu gbye dondum ama rusya romu bende tr romu var rus romundan tr romuna direk pdaya flashlayip yukleyerek mi gececeg??im

Differeent

Üye
Merhaba benim de bir sorum olacak ben çok fazla mesaj kullanan birisiyim.Telefonumda şöyle bir sorun yaşıyorum belli bir harf sayısından sonra metin mesajı multimedya mesajina dönüyor daha önce başka telefonlarda bu sorunu yaşamamıştım acaba normal mi ya da yapabileceğim bir şey var mı ?

mystiery_

mystiery_

Üye
Merhaba benim de bir sorum olacak ben çok fazla mesaj kullanan birisiyim.Telefonumda şöyle bir sorun yaşıyorum belli bir harf sayısından sonra metin mesajı multimedya mesajina dönüyor daha önce başka telefonlarda bu sorunu yaşamamıştım acaba normal mi ya da yapabileceğim bir şey var mı ?

Normal yapabileceğiniz tek şey Go Sms Pro yüklemek.

Differeent

Üye
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için dediğiniz programı yükledim sorunum kalmadı.

skywalker06

skywalker06

Üye
Bir sorum daha olacak bende 4.1.2 vardi brick oldu gbye dondum ama rusya romu bende tr romu var rus romundan tr romuna direk pdaya flashlayip yukleyerek mi gececeg??im

odinle yükleyeceksin ama sakın kesinlikle yükledikten sonra 4 mblık güncelleme gelecek yapma 2-3 kişinin cihazı brick oldu yani açılmıyor bu yüzden ya da rus romunu türkiye olarak gösterebiliyorsun imei numarasıyla bir kod girip oluyor ama nasıl bilmiyorum forumda eski konulardan birinde yazıyordu

Tolga3521

Tolga3521

Üye
    Konu Sahibi
odinle yükleyeceksin ama sakın kesinlikle yükledikten sonra 4 mblık güncelleme gelecek yapma 2-3 kişinin cihazı brick oldu yani açılmıyor bu yüzden ya da rus romunu türkiye olarak gösterebiliyorsun imei numarasıyla bir kod girip oluyor ama nasıl bilmiyorum forumda eski konulardan birinde yazıyordu

konuya eklendi

Üst Alt