entegrasyondan sonra skype olmasi şart olmayacak. Bilgisayardan bile goruşebileceksin.
Beni bilgisayardan arayan biri ile cepten görüntülü (skype) görüşme yaptım. Benim aradığımda da karşı taraf PC den açtı. Sorunsuz görüşme yaptık.

Beni bilgisayardan arayan biri ile cepten görüntülü (skype) görüşme yaptım. Benim aradığımda da karşı taraf PC den açtı. Sorunsuz görüşme yaptık.
Mesaj geldiğinde Windows tuşu yanıp sönsün
Tema da Arka plan rengi sadece koyu yada açık değil renk paletinden istenilen renk seçilebilmeli ayrıca Tema rengi olarak 20 renk değil renk paleti ile sınırsız renk seçeneği
bunuda ekel
Arama tusuna basildigi zaman sesli komut ile nette arama yapilmasida guzel olurdu bence??
şu windows tuşuna basınca türkçe de anlaması
Ben de bir eksiğini şöyleyim. Yukarıda göremedim .
Batarya olduğunda batarya diye bir bildirim gelniyor

Batarya tam olarak şarj olduğunda "Batarya tamamen şarj oldu" diye bildirim gelmiyor demek istemiş kardeşim![]()

Neyse demem o ki, telefonda kayıtlı olan veya yeni çektiğiniz bir fotoğrafın özellikler kısmına girerek teknik detaylarını görebildiğiniz, gerekirse fotoğrafın adını değiştirebileceğiniz bir menü yok. Bu çok zor bir işlem olmasa gerek ve bunu nasıl koymamışlar hayret ettim görünce.Merhaba listede göremedim ve telefonda böyle bir özellik olmadığını sanıyorum çünkü ben bulamadım varsa bileNeyse demem o ki, telefonda kayıtlı olan veya yeni çektiğiniz bir fotoğrafın özellikler kısmına girerek teknik detaylarını görebildiğiniz, gerekirse fotoğrafın adını değiştirebileceğiniz bir menü yok. Bu çok zor bir işlem olmasa gerek ve bunu nasıl koymamışlar hayret ettim görünce.
Ayrıca, sms veya mms atıldıktan sonra gelen iletildi raporu normal bir mesaj gibi geliyor. Bunun yerine mesaj metninin yanında mesela whatsapp'da olduğu gibi iki tik işareti gibisinden bir şey konabilir.
Son olarak bir şey sormak istiyorum konuyu açan arkadaşa, bu listeyi oluşturuyorsunuz ama bunu ne bileyim ingilizceye çevirip Nokia'ya veya MS'ye gönderiyor musunuz geri bildirim gibisinden? Yani MS'nin mesela "Windows Phone Feature Suggestion Box" diye bir sayfası var. Oraya mesela eklense bu yazdıklarımız süper olurdu. Ayrıca böyle bir liste ve konu başlığı açtığınız için çok teşekkürler.