Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
herşeyden önce şu whatsapp ve skypenin güncellenmesi lazım hala çok gerideler diğerlerine göre ve tangoda gelsin artık wp8'e.

tango buyuk ihtimalle gelmeyecek. Zira gecen gunlerde bu yonde bir calişmalarinin olmadigi şeklinde bir aciklama yaptilar. Fakat kisa zaman sonra gelecek guncellemelerle skype sisteme entegre edilecek ve tangoya ihtiyac kalmayacak.

• Beğen
Tepkiler: lebron06

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Görüşmeyi kayıt etme de olsa ya. :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hatta kayitlari skydrive'a da gonderebiliyorsun.

lebron06

Üye

tango buyuk ihtimalle gelmeyecek. Zira gecen gunlerde bu yonde bir calişmalarinin olmadigi şeklinde bir aciklama yaptilar. Fakat kisa zaman sonra gelecek guncellemelerle skype sisteme entegre edilecek ve tangoya ihtiyac kalmayacak.

tango neden gelmiyor ayrıca siz kullanıyormusunuz bilmiyorum ancak skypede ciddi sorunlar var arama yapınca bazen aramıyor bazen arıyor ayrıca whatsappda bildirim olarak kalmıyor ancak programa girince mesajı görebiliyoruz bunlar çok önemli eksiklikler bence inşallah bunları değerlendirirler ve düşünüyorlardır...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tango neden gelmiyor ayrıca siz kullanıyormusunuz bilmiyorum ancak skypede ciddi sorunlar var arama yapınca bazen aramıyor bazen arıyor ayrıca whatsappda bildirim olarak kalmıyor ancak programa girince mesajı görebiliyoruz bunlar çok önemli eksiklikler bence inşallah bunları değerlendirirler ve düşünüyorlardır...

Skype'da hic sorun yaşamadim ben. Ayrica whatsappta son guncellemeden sonra live tile uzerinde gelen mesajlari gosteriyor bende. Gerci ben de encok tangoyu kullaniyorum o yuzden lumia900 vazgecilmezim oldu:kıskıs:

lebron06

Üye
abi gerçekten müthiş bi akıcılığı var wp8 in çok iyi özellikleri var ancak bu whatsapp ve skype yada tango uygulamasının tam performanslı olmaması telefonu çok geriye götürüyor gerçekten...

serinaga

serinaga

Üye
abi gerçekten müthiş bi akıcılığı var wp8 in çok iyi özellikleri var ancak bu whatsapp ve skype yada tango uygulamasının tam performanslı olmaması telefonu çok geriye götürüyor gerçekten...

Evet kesinlikle bir şeyler yapılmalı ...

nanotex

nanotex

Üye
Pop-up play özelliği gelmeli acil bir durumda video yu baştan açmam gerekiyor.. ve iki uygulamayı birden kullanabilme özelliği yani ekranı ikiye bölme.

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Wp8 üzerinde sesli konuşan asistana Türkçe konuşma yeteneği.
Yalnız kaldığımızda dertleşmeye iyi olur :)

kesinlikle en gereklilerinden biri

- - - Eklendi - - -

pil ikonunun yanında kalan yüzdeyi gösterir ibare.

battery programları indirmek hem çok saçma hem de boş yere ekran kaplıyor ana menüde :)

ayrıca konu başlığı için teşekkürler hepsini toplamak iyi olmuş :)

buda süper olur

- - - Eklendi - - -

Pop-up play özelliği gelmeli acil bir durumda video yu baştan açmam gerekiyor.. ve iki uygulamayı birden kullanabilme özelliği yani ekranı ikiye bölme.

müthiş olurdu

eyup ensar

eyup ensar

Üye

iyide kendi adıma konuşayım çoğu akrabalarımda tango falan var Skype kullanan Ben pek görmedim sadece bizde olması yetmez karşı taraftada olması lazım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyide kendi adıma konuşayım çoğu akrabalarımda tango falan var Skype kullanan Ben pek görmedim sadece bizde olması yetmez karşı taraftada olması lazım

entegrasyondan sonra skype olmasi şart olmayacak. Bilgisayardan bile goruşebileceksin.

YkPkY

YkPkY

Üye
en büyűk eksiklik tarayıcı ve diğer uygulamalar kulanıcı adı ve parolayı hatįrlamıyor h8ić

Churchil

Üye
Opera mini uygulaması !!!!!!!!!!!!

Üst Alt