Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

Synbianda yürüdüğüm gibi 10 Dk hadi 15 Dk burda 1,39 Diyor

YkPkY

YkPkY

Üye
Yuhh.taximetre fazla yazsın diye seni kazıklıyordur.yabancı zannetmiştir seni here beta :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
harita ayarlarında always orient north (kuzey yonunu sabitleme) var. Onu secerseniz pusula otomatik devreye girmiş oluyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Synbianda yürüdüğüm gibi 10 Dk hadi 15 Dk burda 1,39 Diyor

dostum navigasyonu başlatinca o guzergahi degiştirmiyor mu?

YkPkY

YkPkY

Üye
harita ayarlarında always orient north (kuzey yonunu sabitleme) var. Onu secerseniz pusula otomatik devreye girmiş oluyor.

çok gıcık işte o.kuzeyin neresi olduğunu bilmek gerekiyor.telefonun çevirmek gerekiyorki doğru yönü bulalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

çok gıcık işte o.kuzeyin neresi olduğunu bilmek gerekiyor.telefonun çevirmek gerekiyorki doğru yönü bulalım

kuzeyi yukarıya sabitliyor. Yani telefonu nasil tutarsan tut kuzey ust taraf oluyor. Sen telefonu ceviriyorsun ama harita dönmüyor yani:D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Hayır navigasyon başlayınca güzergah değimiyor ben çok sık kullanıyorum dediğim gibi araç olsun yürüme olsun yürüme özellekle tarihi yarım ada gibi yerlerde kısa mesafede yürümede tüm tarihi yerler yürünüyor araba desen direk harita yerinde görünmüyor zira tarihi vs bir yer olsa hemen görüp direksyonu kıvırırız bilen göz her daim açılmıyor

YkPkY

YkPkY

Üye

kuzeyi yukarıya sabitliyor. Yani telefonu nasil tutarsan tut kuzey ust taraf oluyor. Sen telefonu ceviriyorsun ama harita dönmüyor yani:D
işte yön tutmuyor.çevre yolu arkamda ama bu ön tarafımda gösteriyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Tamda aslında hepimiz aynı şeyleri söylüyoruz demek ki eski sistemi buna direkt olarak entegre etseler çözüm otomatikman hallolacak

n000k

n000k

Üye
Sms melodisine acil çözüm bulsunlar.diiiyytt deyip kalıyor :( sırf bu yüzden nokia clock melodisini kullanıyorum.oda mübarek sonuna kadar çalıyor.ben msji okuyup tuş kilidine alıyorum hala calmaya devam :D sms sesini kendiniz değiştirelim ve tuş kilidini actgimuz an ses kesilsin.yada sms ikonuna basınca ses kesilsin.bence MS bunu biran eveli duzeltmeli..

PureFood

PureFood

Üye
Sms melodisine acil çözüm bulsunlar.diiiyytt deyip kalıyor :( sırf bu yüzden nokia clock melodisini kullanıyorum.oda mübarek sonuna kadar çalıyor.ben msji okuyup tuş kilidine alıyorum hala calmaya devam :D sms sesini kendiniz değiştirelim ve tuş kilidini actgimuz an ses kesilsin.yada sms ikonuna basınca ses kesilsin.bence MS bunu biran eveli duzeltmeli..

Bende dokunduğum ya da bastığım zaman mesaj sesi susuyor ?

katil_197

katil_197

Üye
hücresel kullanım bilgisini ekle ali kemal abi

katil_197

katil_197

Üye
Pardon ozman

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Evet arkadaşlar. Bir konunun daha sonuna geldik.

Windows Phone sistemindeki genel eksiklikleri toparlamamızda bizlere yardımcı olan, bunun yanı sıra birbirinden güzel istek ve önerilerde bulunan siz değerli üyelerimize teşekkür ederiz.
Çok verimli ve güzel bir konu oldu.

Tespit edilen eksiklikler ve belirtilen istekler değerlendirilip toparlanarak önümüzdeki zaman diliminde anket halinde sizlerin oylarına sunulacak.
Oylama sonuçlarına göre en çok oy alan, en acil ve en çok beklenen istekler ile eksiklikler ilgili kişi ve kuruluşlara iletilecek.

Hepinize tekrar teşekkürler.

:locked:

• Beğen
Tepkiler: n000k, ardacumhur ve YkPkY

Üst Alt