Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
Birşey indikten sonra yükleme suresi azalsa güzel olcak mesala iphone 4s asphalt 7 indiğinde yükleme suresi en fazla 20 saniye wp de 2-3 dakikamı alıyor

yeminli06

yeminli06

Üye
Windows 8 başlangıç ekranındaki gibi temalar olmalı ve görsellik artmalı kilit ekranına dokunduğunda su dalgalanması gibi

katil_197

katil_197

Üye
Yeminli06 dediği iyi bişey ekleyin listeye

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Android'in aynısı mı olsun?

iOS'la Android'i birleştirsek bomba olur diyen de çıkmaz inşallah :hmmm

katil_197

katil_197

Üye
Menusu ios ve android gbi olsun daha iyi olur aşağı yukarı nedir abi yaa en iyisi sağ sol menusu

pirenuri

pirenuri

Üye
Ali kemal abi benim dediğimi de yazar mısın ?'' Batarya dolduğunda batarya doldu fişi prizden çekiniz gibi uyarı gelmiyor''

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows 8 başlangıç ekranındaki gibi temalar olmalı ve görsellik artmalı kilit ekranına dokunduğunda su dalgalanması gibi

Arkadaşlar Android, iOS ya da Symbian özentisi şeyler istemeyin bence.
Windows Phone'u özel ve farklı kılan yönlerini yok ederseniz bir anlamı kalmaz.
Birden fazla ana ekran, su efekti v.s bunlar gereksiz bence.
Sistemin derli toplu halini ortadan kaldırır.

Ancak sol taraf boşta. Ekran sağa doğru çekilince oraya (yani sol tarafa) da bluetooth, wifi, nfc, sessiz, uçak modu vb ayarları çabuk açıp kapamak için bağlantı kısayolları ekranı koyabilirler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
serinaga

serinaga

Üye
Üstadım en önemli eksikliklerden biri çağrı kayıt sistemi. Gelen aramalar, kayıp çağrılar, aranan çağrılar ve bunların arama zamanları ile konuşma süreleri, geriye dönük bir kişi ile ne zaman ne kadar ve kaç defa arayıp aranıldığımızı kolay ulaşabileceğimiz bir arayüz OLMALI ...
Bilenler bilir SPB Mobile Shell'deki çağrı kayıt sistemine benzer bir şey ...
Özellikle şu anda kullandığımız kişilerin içerisinden birini seçip birden fazla numarası olduğunda numarayı ayırt etmek oldukça zor. Neden mi telefon numarası rakamları çok küçük, okumakta zorlanıyorum (Yanlış anlaşılmasın sürekli araç başında olunca hak verirsiniz) ...
İşin ilginç tarafı Kişilerim başlığını 30 metreden görebilirsiniz, ama telefon numarasını 30 santimetreden zor okursunuz, hangi mantıkla yapılmış anlamış değilim, haydi onuda geçtim bu ekrandaki en küçük font telefon numarası :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar listeyi guncelledim. Son önerileri alıp konuyu kapatıcagız. Artık anket oluşturup yetkili merciilere isteklerimizi ulaştırmaya başlıyacaz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tactile feedback (Aramaya cevap verildiğinde titreşimle bildirim) de sistemde yer alması gereken iyi bir özellik olurdu bence.

ÖEY

ÖEY

Üye
Telefonda benim bulamadığım ve olmadığını düşündüğüm başka bir şey geldi aklıma :) Video+Müzik kısmına girdiğimizde hem videolar için hem de müzikler için geçmiş diye bölümler var. Oradaki bilgileri temizleyebilme olmalı bence. Sonuçta telefonu benim dışımda incelemek için eline alan biri, benim için özel sayılabilecek o tarz bilgileri görmemeli diye düşünüyorum. Tekrar söylüyorum ben bu geçmiş kısmını temizlemeyi bulamadım eğer varsa kusura bakmayınız.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Acaba birde Nokiadanda bişiler istesek mi? Mesela bir samsung note 2 ninki gibi bir ince uçlu özel kalem :P

eyup ensar

eyup ensar

Üye
Valla bunlar olsa daha ne istenirki şebeke üzerinden görüntülü görüşmeyi göremedim gerisi süper...

katil_197

katil_197

Üye
şarj sorunu çözülsün kardeş kullanmadan 1 gün zor yetiyor bana

karaelci

karaelci

Üye

merhaba, yukarıdaki baglantıda windows phone için talep edilen isteklerin oylanması var. En çok istediğiniz özellikleri oylayabiliyorsunuz. Daha önce verildi mi rastlamadım ama buraya oylama yaparsak dikkate alınacağından eminim. Zaten genel talepler bizimkilerle hemen hemen aynı.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

merhaba, yukarıdaki baglantıda windows phone için talep edilen isteklerin oylanması var. En çok istediğiniz özellikleri oylayabiliyorsunuz. Daha önce verildi mi rastlamadım ama buraya oylama yaparsak dikkate alınacağından eminim. Zaten genel talepler bizimkilerle hemen hemen aynı.

Sanırım bu bilgi daha önce paylaşılmıştı.
Biz daha derli toplu ve daha doğrudan ulaştırılabilecek bir şey oluşturmaya çalışacağız.
Ali Kemal bununla ilgili hazırlıkları yapıyor.
Kurallar ve gerekli bilgiler ile konu ankete dönüştürülecek.
Sonuçlarını hep birlikte göreceğiz.

Üst Alt