Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
konunun tüm sayfalarını okumadım ama sıralamada göremedim benimde şöyle bi beklentim var mp3 leri ringtones klasörüne atmadığımızda zil sesi olarak seçemiyoruz doğal olarakta mp3 leri ringtones klasörüne atıyoruz ama bu durumda müzik dinlemek için müziğe giriyorum burası boş yazıyor bu seferde aynı mp3 leri müzik klasörüne kopyalayarak atıyorum ve mp3ler görünüyor ama ayrı yerlerde aynı mp3 2 tane boşa yer kaplıyor tek bi klasörden hem mp3 olarak dinlenebilse hemde zil sesi olarak seçebilsek

• Beğen
Tepkiler: zincir2012

zincir2012

zincir2012

Üye
Merhaba arkadaşlar ben de bayadır lumia 820 kullanıyorum gerçekten arkadaşların yazdığı gibi baya. Önemli eksikler var ama bu yazılan ekşikler neye yararki Windows Phonenin bunları önemsermi anlatmak iştediğim doğru eksikler var bunların yapılma sansı varmı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben de bayadır lumia 820 kullanıyorum gerçekten arkadaşların yazdığı gibi baya. Önemli eksikler var ama bu yazılan ekşikler neye yararki Windows Phonenin bunları önemsermi anlatmak iştediğim doğru eksikler var bunların yapılma sansı varmı

isteyenin bir yüzü kara vermeyen zenci:D

Şaka bir yana Microsoft bu tur geri dönüşlere oldukca fazla önem veriyor. Dikkate alıcaklardır.

• Beğen
Tepkiler: zincir2012
zincir2012

zincir2012

Üye
Yok bence böyle bişeyin olacağını pek zannetmiyorum belki kamera pil falan olur ama bu eksikler al gülüm ver gülüm olmaz hani biara samsung aplleden kopya çektiği için 1milyar dolar tazminat açmıştı peki neredeyse 50 net ekşik var sybaymla anlaşması lazımkı bunları yapsın öyle düşünüyorum peki sen nediyon bu haber nerden cıktı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
birde benim önerime cevap vermenizi isterdim acaba yukarda yazdığım konuyla alakalı düşünceniz nedir bu gerçekten sorunmudur yoksa sadece bendemi var bu problem lütfen yardımcı olurmusunuz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birde benim önerime cevap vermenizi isterdim acaba yukarda yazdığım konuyla alakalı düşünceniz nedir bu gerçekten sorunmudur yoksa sadece bendemi var bu problem lütfen yardımcı olurmusunuz

bu sorun degildir. Şoyle ki kapali sistemlerde sistemin guvenligi icin bazi kisitlamalar olmak zorundadir. Bu da ona istinaden yapilmiş bir şey. İlerideki guncellemelerde sistem adina onlem alip sizin de dediginiz şekilde daha kullanişli yspilabilir.

Yok bence böyle bişeyin olacağını pek zannetmiyorum belki kamera pil falan olur ama bu eksikler al gülüm ver gülüm olmaz hani biara samsung aplleden kopya çektiği için 1milyar dolar tazminat açmıştı peki neredeyse 50 net ekşik var sybaymla anlaşması lazımkı bunları yapsın öyle düşünüyorum peki sen nediyon bu haber nerden cıktı

Microsoft'un symbianla bir anlaşma yapmasi imkansiz zira symbianin sahibi nokia ile zaten bir anlaşmasi mevcut. Ve bu anlaşma cercevesinde Nokia'ya yillik 1 milyar dolar patent ucreti oduyor.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cevap için teşekkürler ilk sayfada eksikleri görünce böyle bir eklenti de yok , acaba sadece benim telde mi sorun var dedim.

ÖEY

ÖEY

Üye
İnşallah bu istekler listesi yetkili kişilere iletildikten sonra bir geri dönüş alabiliriz. O zaman işte süper olur :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah bu istekler listesi yetkili kişilere iletildikten sonra bir geri dönüş alabiliriz. O zaman işte süper olur :oke:

anket,mail ve imza kampanyamiz yeterli ilgiyi gorurse ben inaniyorum ki dikkate alinacaktir. Gerci bunlari microsoft da biliyor ve uzerlerinde calişilanlarin da var oldugunu biliyorum ama kullanicilardan da boyle bir baski oluşturulmasi sureci hizlandirir.

ÖEY

ÖEY

Üye

anket,mail ve imza kampanyamiz yeterli ilgiyi gorurse ben inaniyorum ki dikkate alinacaktir. Gerci bunlari microsoft da biliyor ve uzerlerinde calişilanlarin da var oldugunu biliyorum ama kullanicilardan da boyle bir baski oluşturulmasi sureci hizlandirir.
Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize. Biz de üzerimize düşeni mutlaka yapmalıyız. Sonuçta yapılan her şey bizler için.

zincir2012

zincir2012

Üye
Dediğine katılıyorum aynen dediğin ğibi gerçekten basit olan böyle bir sorun la bende karşılaştım mecburen zil sesi yapma programını yükledim keşke tek sorun bu alsaydı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cevap için teşekkürler ilk sayfada eksikleri görünce böyle bir eklenti de yok , acaba sadece benim telde mi sorun var dedim.

zincir2012

zincir2012

Üye
Yok aynen aynı sorunlar bendede geçerli işin aslı daha tanıdıkca daha sıkılacaz bu telefondan

Lumiance

Lumiance

Üye
Topluca satın almak için mağazaya alış veriş sepeti sistemi getirilebilse aslında çok iyi olur. Hatta belirli miktarın üzerine çıkıldığında taksit seçenekleri falan da olsa süper olur :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Harita navide Yürüme seçeneği sokak adları ile yada düz çizgi içinde gösterilmesi bazı arkadaşlarımız dabiliyor tahminim ben buraya yazmayı unutmuşum hep dile getiriyorum yürüme hep araç yolundan götürüyor titreme ses gibi özellikte yok Synbiandaki gibi yapsınlar 10 dak yolu 1,45 saat yazıyor yaa

haritada 2, isteğim de genelde sürüşte biliyorsunuz araca monta ediyoruz bilen gözü her an kullanamayız giderken bari tüm res hastane polis tarihi vs her şey görünmeli ve ayarını biz yapmalıyız buda Synbian daki gibi tutulmuş bir şey çünki

benim için harita önemli gün içinde çok kullanıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Harita navide Yürüme seçeneği sokak adları ile yada düz çizgi içinde gösterilmesi bazı arkadaşlarımız dabiliyor tahminim ben buraya yazmayı unutmuşum hep dile getiriyorum yürüme hep araç yolundan götürüyor titreme ses gibi özellikte yok Synbiandaki gibi yapsınlar 10 dak yolu 1,45 saat yazıyor yaa

haritada 2, isteğim de genelde sürüşte biliyorsunuz araca monta ediyoruz bilen gözü her an kullanamayız giderken bari tüm res hastane polis tarihi vs her şey görünmeli ve ayarını biz yapmalıyız buda Synbian daki gibi tutulmuş bir şey çünki

benim için harita önemli gün içinde çok kullanıyorum
Yürüme ile navigasyon başlattığında artık araç yolu değilde daha erken gidebileceğin bir yol gösteriliyor. Bunun için daha önce bir düzenleme yapıldı İbrahim, fakat ara sokaklar ve kestirme yollar için henüz bir ayar mevcut değil. Birde (eğer yanlış anlamadıysam) haritada gösterilecek yerleri kendin seçerek ayarlayabiliyorsun kardeşim. :)

Bunun için; Sürüş/Seçenekler/Ayarlar/Harita Katmanları

BelaMonte

BelaMonte

Üye
şarkılara teker teker seçip ya farklı, yada bir çalma listesi varsa üzerine ekleme. Birde çalma listesindeki şarkıyı silme. (bunun yuzunden telefondan soğudum. 2 saat şimdi çalıniyora ekleyip yapıyorsun.) şarkının adını değiştirme.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yürüme ile navigasyon başlattığında artık araç yolu değilde daha erken gidebileceğin bir yol gösteriliyor. Bunun için daha önce bir düzenleme yapıldı İbrahim, fakat ara sokaklar ve kestirme yollar için henüz bir ayar mevcut değil. Birde (eğer yanlış anlamadıysam) haritada gösterilecek yerleri kendin seçerek ayarlayabiliyorsun kardeşim. :)

Bunun için; Sürüş/Seçenekler/Ayarlar/Harita Katmanları

Evet harita katmanlarından ayarlıyoruz ama giderken göstermiyor sadece belli başlı gösteriyor örn önceden şöyleydi yol üstünde benzin istasyonu görünüyordu bunda var ama üzerine tıklayınca opet shell vs göstermiyor karakol desen hangisi gösteriyordu onlarda eklense süper olacak pusula da yok tabi ama zamanla süper olacaktır tabi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Evet harita katmanlarından ayarlıyoruz ama giderken göstermiyor sadece belli başlı gösteriyor örn önceden şöyleydi yol üstünde benzin istasyonu görünüyordu bunda var ama üzerine tıklayınca opet shell vs göstermiyor karakol desen hangisi gösteriyordu onlarda eklense süper olacak pusula da yok tabi ama zamanla süper olacaktır tabi
O eksiklerde düzelir inşallah, biraz sabır ve zaman gerekli.

YkPkY

YkPkY

Üye
pusula şart.ben yönümü bilmek zorunda değilimki.
hiç bilmediğim yerde arabadan inip parmağımı yalayıp yukarıya doğru tutacam.rüzgar hangi yönden esiyor ona bakacğım.sonra internete girip hava durumundan bugünkü rüzgarın nereden geldiğini öğreneceğim ve yönümü bulmuş olacağım.sonra haritada kombinasyon yapacağım. peeaah.. :d:

Üst Alt