Windows Phone'daki Eksiklikler ve İstekler Listesi

Sponsorlu Bağlantılar

ZzZz11

ZzZz11

Üye
Hafızadaki mp3 ler ile alakalı iyi bir playlist yok, ezgi ilahi turkce turk sanat diye bir kaç farklı mp3lerimiz var diyelim bunların hepsi çorba gibi bir yerde çıkıyor. Birkaç uygulama denedim ama çözüm bulamadım. Playlist en büyük sorunlardan birisi.

eyup ensar

eyup ensar

Üye

evet bazi şeyler pratik degil fakat bazi işlemler de cok pratik. Sitemizi yakindan takip edenler sıradaki guncellemelerle nelerin degişecegini biliyor o yuzden biraz sabredin ve sistemin gelişimine şahit olun.
tabiki orası öyle telefon 10 numara telefon ama işte bu standart özellikler olsaydı daha iyiydi sabretmek lazım görücez bakalım nokiadan şaşmadım hiç yola devam

- - - Eklendi - - -

Telefonun zaten özellikleri bölümünde Görüntülü konusma desteğinin olmadığı yazıyor..Suan 4G de Görüntülü arama yapılabiliyor+Videolarda o sıkıntı var..
yazıyo diye biliyorum ben ki sadece amerika da 4G var çoğu yer 3G teknolojisine sahip bence 3G de seçenekler arasında bulunmalıydı 4G ye daha çok var

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
İleride Güncelleştirmelerle olur sanırsam..

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
yazan oldumu bilmiyoruma am bi altyazı desteği

erdincpolat

erdincpolat

Üye
şu klavye yi daha iyi yapmaları lazım
türkçe karakter koymuşlar ama yarısı var yarısı yok
türkçe karakterler olunca ekranda klavye koca ekranda küçücük kalıyor
bence geliştirilmeli

al603

Üye
nokia lumia 820 windows phone uygulaması ile güncelleme yapabilmeli ve bu telefonun olmaz olmazı mutlaka görev yöneticisi ile dosya yöneticisi düzeltelmeli

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm fotoğraf çekimi zaman ayarı.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Beyler 900'e dönüyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
YkPkY

YkPkY

Üye
Amiral batmaz ama gemisine bişi diemem :))

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonda ana ekranda ya da uygulamalar listesinde klasörleyip gruplama yapmak güzel olmaz mıydı? Örneğin bir "Ofis, Araçlar, İnternet, Multimedya, Oyunlar" gibi klasörler yada gruplar oluşturulabilse. Bunları dilediğimiz gibi kişiselleştirebilsek?

serinaga

serinaga

Üye
Telefonda ana ekranda ya da uygulamalar listesinde klasörleyip gruplama yapmak güzel olmaz mıydı? Örneğin bir "Ofis, Araçlar, İnternet, Multimedya, Oyunlar" gibi klasörler yada gruplar oluşturulabilse. Bunları dilediğimiz gibi kişiselleştirebilsek?

Bencede fena bir fikir değil, live tile özellikli klasörler iyi olurdu ...

lebron06

Üye
herşeyden önce şu whatsapp ve skypenin güncellenmesi lazım hala çok gerideler diğerlerine göre ve tangoda gelsin artık wp8'e.

Üst Alt