ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

TakTuk

Üye
işlemi yaptım açıldı. daha sonra güncelleme oldu şimdi tel hiç aılmıyor!! Yardım...

geçmiş olsun :) cihazının anakartı yandı. aynı problemi geçen hafta yaşadım. cihaz teknik serviste. bir ton sorun çıktı sizlere tavsiyem orjinal güncelleme çıkana kadar odin falan kullanmayın!

malenki

Üye
geçmiş olsun :) cihazının anakartı yandı. aynı problemi geçen hafta yaşadım. cihaz teknik serviste. bir ton sorun çıktı sizlere tavsiyem orjinal güncelleme çıkana kadar odin falan kullanmayın!

para ödedinmi kardeş?

TakTuk

Üye
henüz cihaz elime ulaşmadı.

TakTuk

Üye
güzel izah edersen sen haklısın kardeş ;) kapiş

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Multi window varmı arkadaşlar kullanıcılardan mesaj bekliyorum

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
sahsen ben jb ye dondum guncellemede yaptim hicbise olmadi telden tele degisio ariza bence

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
yoktu kardesim hem daha test surumu sonucta bicok eksigi var dileriz stabil surumde olur

TakTuk

Üye
sadece s 3 suite güncelleme için geçerli beyler multi window

- - - Eklendi - - -

haber vermiyorlarmı ücreti var diye?

- - - Eklendi - - -

haber vermeden ücretli bir şekilde yapmazlar heralde!

cihazı teslim aldım hiç bir ücret ödemedim.

crazy500

Üye
bu romu yukleyince 2.3 e donmek isteyenlere dikkat anakart yaniyor tamamen tel coker bana 2 3 kisi geldi boyle boyle oldu dedi icini actim baktim anakarti yanmis baska bi telefona denedim ondada acilmadi bnce guncellemeyi bekleyin fiyat olarakta 150 tl civarlarinda
usb jg işe yaramaz demi

slvestre-99

Üye

TakTuk

Üye
yolla servise kendin bişey yapma hurda edersin cihazı. benimde geri dönüşte yandı anakart. gönderdim servise hiçbir bedel ödemedim

crazy500

Üye
yolla servise kendin bişey yapma hurda edersin cihazı. benimde geri dönüşte yandı anakart. gönderdim servise hiçbir bedel ödemedim
servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?

slvestre-99

Üye
servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?

servise ver en iyisini yaparlar tamirin telefoncularin yapmasi kolay degil ama kaliteli ve bu tamiri yapabilecektelefoncular fazla para alir servise ver benim.musterilerde oyle adamlar hep servise verdi

- - - Eklendi - - -

zaten guncelleme.icin az kalmis 2 ayda gelebilir diolar fransa yaalmanya ya amerikaya ve turkiyeye gelecekyani ilk guncellemeler arasinda turkiye varmis bi haberde okudum

malenki

Üye
benim cihaz geldi para ödemedim.

vedatarsav

Üye
yeni rom fake olduğu iddia ediliyor

Üst Alt