malenki
Üye
yazılımsal veya donanımsal olarak bişey söylemediler. teknik servis istanbulda. sizin teknnik servis hangisidir?
Samsunda bakalım ne olacak?
yazılımsal veya donanımsal olarak bişey söylemediler. teknik servis istanbulda. sizin teknnik servis hangisidir?
işlemi yaptım açıldı. daha sonra güncelleme oldu şimdi tel hiç aılmıyor!! Yardım...
cihazının anakartı yandı. aynı problemi geçen hafta yaşadım. cihaz teknik serviste. bir ton sorun çıktı sizlere tavsiyem orjinal güncelleme çıkana kadar odin falan kullanmayın!geçmiş olsuncihazının anakartı yandı. aynı problemi geçen hafta yaşadım. cihaz teknik serviste. bir ton sorun çıktı sizlere tavsiyem orjinal güncelleme çıkana kadar odin falan kullanmayın!
haber vermiyorlarmı ücreti var diye?henüz cihaz elime ulaşmadı.
haber vermiyorlarmı ücreti var diye?
Multi window varmı arkadaşlar kullanıcılardan mesaj bekliyorum
haber vermiyorlarmı ücreti var diye?
- - - Eklendi - - -
haber vermeden ücretli bir şekilde yapmazlar heralde!
usb jg işe yaramaz demibu romu yukleyince 2.3 e donmek isteyenlere dikkat anakart yaniyor tamamen tel coker bana 2 3 kisi geldi boyle boyle oldu dedi icini actim baktim anakarti yanmis baska bi telefona denedim ondada acilmadi bnce guncellemeyi bekleyin fiyat olarakta 150 tl civarlarinda
usb jg işe yaramaz demi
servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?yolla servise kendin bişey yapma hurda edersin cihazı. benimde geri dönüşte yandı anakart. gönderdim servise hiçbir bedel ödemedim
servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?
benim cihaz geldi para ödemedim.servis 100 tl para isstedi ve garanti dışı kaldığını söylediler cihazın bende kabul etmedim yapılmasını fakat burda telefoncularda yapamadılar bi kaç gün bizde kalsın uğraşalım dediler keşke yaptırsaydım diyorum şimdi jtag le yapamadıkların söylüyorlar böyle bişey mümkünmü ki ?
benim cihaz geldi para ödemedim.
telefonun anakartini yaptilar demi ?