ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)
arkadaşlar indirdim ve yükledim gayet iyi görünüyor telefon bambaşka oldu :D

yüklemek isteyenler:
Burdan Part1'den Part7'ye kadar olan dosyaları indirip , içindeki dosyaları bir yere çıkartın

(3. sayfada hızlı alternatif linkler mevcut)

Yeni sızıntı (xxmb4)

Hatalar neredeyse tamamen duzeltilmis dahada hizlanmis
-Telefonu kapatın , Ses kısma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın
-Telefonu USB kablosu ile PC'ye bağlayın
-Odin programını açın pit yazan yere tıklayıp dosyaların içinden çıkan GT-I8160_EUR_XX_4G.pit dosyasını gösterin
-PDA kısmına tıklayıp CODE_I8160XXMB2_932015_REV00_user_low_noship dosyasını seçin
-CSC kısmına tıklayıp CSC_OXA_I8160OXAMB2_932015_REV00_user_low_noship dosyasını seçin
-Odin'de re-repartition, Auto reboot ve f. reset time kısmında tickler seçili olsun
-Start'a basın telefon baştan başlayacak birkaç kere daha sonra kurulumundan sonra kullanılmaya hazır
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

NOT: JB DEN GB YE DÖNMEK BIRAZ ZOR Bİ İŞLEM VE SONRASINDA GÜNCELLEME YAPINCA TELEFONUN ANA KARTI ARIZALANIYOR JB YÜKLEMEK İSTEYENLER BU DURUMU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK YÜKLEME YAPSIN.

• Beğen
Tepkiler: malenki ve furkan4045

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardes yukle kullanisliysa sana zahmet solede bizde bakalim

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:hmmm

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
indiriyorum sonuçları yazarım :)

- - - Eklendi - - -

yükleme tamamlandı resimler gelecek :D

Fotistox

Fotistox

Üye
sonuçlar nasıl neler çalışıyor?

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
hersey calisiyor menude cok az takilma oluyor ama onemsiz seyler tam surum stabil olacaktir yuklemeye deger

gksll

Üye
Nasıl yüklendiğini anlatirmisin
Pardon ilk mesajda varmis

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
pop-up playde gelmis simdi farkettim :)

kcsoft

kcsoft

Üye
off of bide i9070p yede çiksa :(

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardesim resim koyarmisin telinden

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
guzelmis gercktn iple cekiyorum stabil olarak bi glse

yakupb03

yakupb03

Üye
Hayırlı olsun :-) gözünüz aydın :-)

vedatarsav

Üye
Hayırlı olsun.

blade_emre07

Üye
arkadaşlar romu kurdum test aşamasında olduğu için takılmalar var. özellikle arama ve rehber açılırken çok geç kalıyo ama çok büyük artılar var tabiki. en büyük artısı ise kamera artık zoom yapıyor. ram 555 mgbyt dan 664 de çıkmış ve yeni bazı özellikler tam sürüm çıktığında mükemmel olacağını düşünüyorum...

esokmen

esokmen

Üye
Güzel paylaşım teşekkürler kardeşim

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar romu kurdum test aşamasında olduğu için takılmalar var. özellikle arama ve rehber açılırken çok geç kalıyo ama çok büyük artılar var tabiki. en büyük artısı ise kamera artık zoom yapıyor. ram 555 mgbyt dan 664 de çıkmış ve yeni bazı özellikler tam sürüm çıktığında mükemmel olacağını düşünüyorum...

Ram 624 mb

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
NovaThor

NovaThor

Üye
Ram nasil yukseliyo onu anlamadim:screwy: s3 mininin 1gb rami varken normalde kac?

Üst Alt