ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
Evet arkadaşım 2.3.6 dan direk geçtim ram düştü şimdi sızıntı yı kurup tekrar orjinali kursam ram sorunu düzelir mi ?

bende direk gectim ram dustu. sizintiyi kurup ardindan orjinali yani portekiz surumunu kurdum sorun duzeldi.
ram suan 624MB.

tolgaarman

Üye
şu anda sızıntıyı kuruyorum sonra tekrar portekiz yani orjinali kuracam inşallah sorunsuz şekilde olur olursa mesaj atarım

- - - Eklendi - - -

bende direk gectim ram dustu. sizintiyi kurup ardindan orjinali yani portekiz surumunu kurdum sorun duzeldi.
ram suan 624MB.
evet sorunsuz bir şekilde oldu saol...

- - - Eklendi - - -

ram suan 624MB.
arkadaşım bu arada orjinal ile sızıntı jelly bean arasındaki fark ne?

Kontrol

Kontrol

Üye
şu anda sızıntıyı kuruyorum sonra tekrar portekiz yani orjinali kuracam inşallah sorunsuz şekilde olur olursa mesaj atarım

- - - Eklendi - - -

evet sorunsuz bir şekilde oldu saol...

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bu arada orjinal ile sızıntı jelly bean arasındaki fark ne?

sizinti= test surumu
orjinal=duzenlenmis sorunsuz surum

boyle düsün dostum :)

hayirli olsun artik telefonun s3 mini gibi oldu. bu arada portekiz surumunde bir kac gereksiz uygulama geliyor onlarida sil , isine yaramaz.

hadi tekrar gözün aydin dostum :)

tolgaarman

Üye
sizinti= test surumu
orjinal=duzenlenmis sorunsuz surum

boyle düsün dostum :)

hayirli olsun artik telefonun s3 mini gibi oldu. bu arada portekiz surumunde bir kac gereksiz uygulama geliyor onlarida sil , isine yaramaz.

hadi tekrar gözün aydin dostum :)
çok saol şu an test sürümünü kullanıyorum sonra portekiz sürümüne geçecem arasındaki farkları algılamaya çalışıyorum bana pek fark yok gibi geldi :D

ceyhuncu

Üye
Arkadaşlar şu italyan job var biz ona nasıl geçebiliriz portekiz romu kurulu telde ayrıntılı olarak anlatırsanız sevinirim.

love1907

Üye
portekiz romun dosyalarının linkini verir misiniz.

murtez

Üye
Arkadaslar gb den sonra odinle portekiz rom yukledim ram toplam 482 gozukuyor neden boyle herkes 620 den bahsediyor hatam nerde acaba simdiden tesekkurler

mutlucosar

mutlucosar

Üye
az önce sammobile sitesine girdim(firmware linkine tıkladım ve search yazan yere 8160 ara dedim) 8160 turkey yazıyor.acaba güncelleme başladımı.bilgisi olan ?

CataFaLLoque

Üye
Gt i 8160 android 4.1.2 guncellemesi geleli 3 ay oldu :D

bensuslu11

Üye
ben direk uk rom kurdum. çok yavaştı. tekrar polonya rom kurdum daha stabil bence polonya rom.

aydknakn

Üye
saol

turan588

turan588

Üye
I8160XXME7_I8160OJVME2_4.1.2 TUR yükledim.telefon ram ı 624 mb gösteriyo ama bunun 500 küsürünü kullanıyo geriyede pek bişey kalmıyo haliyle kasılma donma gibi sorunlar oluyo yüz tanıma güzel ama bu da bi rom u iyi yapmaya yetmiyo kısacası tavsiye etmem I8160XXLK6_I8160OJVLH1_2.3.6 TUR geri döndüm yine en iyisi bu bence...tavsiyemdir yüklersiniz yüklemezsiniz sizin bileceğiniz iş.

TARII

Üye
Arlkadaşlar ben MB4 du yukledim sorumsuz ve hızlı calısıyoo ayrıca çok rısk li işti anakart yanma ihtimali vardı ona göre dikkat ederek yaptım su an memnuyetle sorunsuz

ayrıca arkadaşımız dediği gibi ramı 624 görüyo 500 sukur harcıyo fakat takınma donma bir tık bile banamı demedi hakkiki s4 gibi hızlı canavar gibi oldu paylaşımlara tşkler

cihaz durumunda Resmi yazıyo ne demek olu bu açıklanırsa sevinirim

Üst Alt