ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Kontrol

Kontrol

Üye
Kardeşim 15 sayfa yorum olmuş tek tek okumak zor oluyor cepten benim sadece bir sorum var.
bunu yüklesem eksilerim ne olur(2.3.6) ya göre?
geri dönüş yapmak istemiyorum gb cok basit duruyor telefonunu hakkını vermiyor. yeni sürüm çıkacak diye aldım ve yüklemek istiyorum ?

TakTuk

Üye
Kardeşim 15 sayfa yorum olmuş tek tek okumak zor oluyor cepten benim sadece bir sorum var.
bunu yüklesem eksilerim ne olur(2.3.6) ya göre?
geri dönüş yapmak istemiyorum gb cok basit duruyor telefonunu hakkını vermiyor. yeni sürüm çıkacak diye aldım ve yüklemek istiyorum ?

bak dostum ufak tefek hataları var sıkılabilirde geri dönmek istersen odin ile dönüyorsun ve çok riskli.. sonunda telefonu brick etme ihtimalin çok yüksek unutma ana kartın yanar bu demek oluyorki telefon çöp.. benim başıma geldi anakartı değişti cihazın ücretsiz olarak..ama hata senin hatan izah edebilirsen yaparlar edemezsen 200 tl den fazla orjinal bir anakart

Kontrol

Kontrol

Üye
2.3.6 seri ama cok hafif geliyor bu sorunlar oyun , sosyal medya programlarini etkilemiyorsa sorun degil benim icin gerisini pek kullanmıyorum ama eğer ben denedim orijinali bekle diyorsan beklerim kardeşim.
yorum icin de teşekkür ederim :)

TakTuk

Üye
2.3.6 seri ama cok hafif geliyor bu sorunlar oyun , sosyal medya programlarini etkilemiyorsa sorun degil benim icin gerisini pek kullanmıyorum ama eğer ben denedim orijinali bekle diyorsan beklerim kardeşim.
yorum icin de teşekkür ederim :)

bekle dostum..orjinali bekle benim dilim yandı sende yanma..yüklersin 1 - 2 saçmalık olur sıkılırsın buna eminim. kesinlikle bekle kazanan sen olursun. hem şunun şurasında nisan a ne kaldıki

Kontrol

Kontrol

Üye
sağol kardeşim benim telefonunu garantisi yok zaten olursa sorun çöpe gider :)
öyle yapalım en iyisi, bir ay daha bekleriz :)

maybek

Üye
Arkadaşlar ben kullanıyorum alıştım artık. yalnız bunun root olayını çözemedim. 2.3.6'yı root yapmıştım ama bunun root dosyalarını bulamadım acaba 2.3.6'nın root dosyaları 4.1.2'ye uyar mı? bilen varsa çok sevinirim. teşekkürler

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Beyler Telefona 4.2.2 Güncellemesi Geliyo.

slvestre-99

Üye
ace 2 kullanicilarina 4.2.2 gelicek samsung duyurdu diger telefonlr arasinda s3mini advance ve young var

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ne zaman gelecekmiş :D

sagopa63

sagopa63

Üye
4.2.2 gelecekmis kaynak

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bir sorum olacak eger bu romu yuklersek orjinali yayinlaninca yine odin ile mi yukleyecez. Bir sorun cikarmi acaba mesela anakart yanmasi gibi.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Hocam cidden bir sorun olur mu? Kies üzerinden mi güncelleme yapacağız?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
size jb incelememi paylaşayım daha bugün yükledim:
arayüz çok güzel olmuş touchwiz nature tam uymus galaxy ace 2 ye :) ancak şikayetim hız yönünden. Bilmem benim hızımdan mıdır :D sayfalar arasında geçişler çok yavaş bi uygulamaya tıklayınca siyah ekran çıkıyor ve geç açılıyor ayrıca tuş kilidi de geç açılıyor. kamerada zoom özelliği muhteşem olmuş. Uygulamalar daha kaliteli gibi.tuş kilidine yüz tanıma özelliği gelmiş ve ram 624 mb olarak gözüküyor bunlar iyi özellikler ama görev yöneticisi yok :( bir eksisi de ram 624 mb görünmesine karşın hersey kapalıyken( facebook vs hariç) max 150 mb bos ram kalıyo arkada çok ram yiyen şeyler var. Şuan şarj sorunununda gidilmiş olduğunu da farkına vardım saatlerdir elimde ve daha şarjı %40larda. klavyeye yeni karakterlerde eklenmis :) bu arada eski sürümdeki kopyalananların olduğu panoda yok bide wifi çekim kapasitesi artmış daha hızlı bağlantı oluyor ve kopmalar olmuyor eskiden giremediğim yerden artık wifi ile internete bağlanabiliyorum
birazdan ekran görüntüleri de paylaşacam. Aklıma yazacak bişeyler gelirse yazarım

bugünkü gözlenimlerim ise eksiler yönünde angry birdsin içindeki videolardan izleyeyim dedim keşke izlemeye çalışmasaydım videoyu açtım ne ses açıldı nede uygulama kapandı uygulamayı kapatmak için telefonu kapatmak zorunda kaldım telefonu açtığımda tekrar sorun sd kartı okuyor ama içindeki uygulamaları göstermiyor. Açıkcası orjinal jb de bu kadar yavaş olursa 2.3.6da kalmayı tercih ederim...

işte ekran görüntüleri:

buda ram kullanimi:

bu arada bir de benim sorum var. resmi güncelleme geldiğinde güncellemeyi nasıl yapacaz?

aliemreyegin

aliemreyegin

Üye
buyrun pop up playi merak edenler:
bu arada video oynatıcı da sorunlu suan açtım ve fark ettim.

vedatarsav

Üye
yeni rom

- - - Eklendi - - -

yeni rom indirme linki

FeLonieS

FeLonieS

Üye
yeni rom

- - - Eklendi - - -

yeni rom indirme linki

Şuan telefonuma kurdum hocam orjinal olması yanısıra test romuyla aynı performansı sergiliyor gibi yada ben öyle seziyorum.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
resmi yazılımı kurdum test romuyla aynı siyah ekran hatası düzeltilmiş ama biraz daha yavaş test roomuna göre bununda düzeltilmesi lazım. 4.2.2 yi bekliyoruz :D

Üst Alt