furkan4045
Üye
yeni romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfake olduğu iddia ediliyor
Fake zaten

yeni romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfake olduğu iddia ediliyor

Kardeşim 15 sayfa yorum olmuş tek tek okumak zor oluyor cepten benim sadece bir sorum var.
bunu yüklesem eksilerim ne olur(2.3.6) ya göre?
geri dönüş yapmak istemiyorum gb cok basit duruyor telefonunu hakkını vermiyor. yeni sürüm çıkacak diye aldım ve yüklemek istiyorum ?
2.3.6 seri ama cok hafif geliyor bu sorunlar oyun , sosyal medya programlarini etkilemiyorsa sorun degil benim icin gerisini pek kullanmıyorum ama eğer ben denedim orijinali bekle diyorsan beklerim kardeşim.
yorum icin de teşekkür ederim![]()
ancak şikayetim hız yönünden. Bilmem benim hızımdan mıdır
sayfalar arasında geçişler çok yavaş bi uygulamaya tıklayınca siyah ekran çıkıyor ve geç açılıyor ayrıca tuş kilidi de geç açılıyor. kamerada zoom özelliği muhteşem olmuş. Uygulamalar daha kaliteli gibi.tuş kilidine yüz tanıma özelliği gelmiş ve ram 624 mb olarak gözüküyor bunlar iyi özellikler ama görev yöneticisi yok
bir eksisi de ram 624 mb görünmesine karşın hersey kapalıyken( facebook vs hariç) max 150 mb bos ram kalıyo arkada çok ram yiyen şeyler var. Şuan şarj sorunununda gidilmiş olduğunu da farkına vardım saatlerdir elimde ve daha şarjı %40larda. klavyeye yeni karakterlerde eklenmis
bu arada eski sürümdeki kopyalananların olduğu panoda yok bide wifi çekim kapasitesi artmış daha hızlı bağlantı oluyor ve kopmalar olmuyor eskiden giremediğim yerden artık wifi ile internete bağlanabiliyorumbuyrun multitaskini merak edenler:
bu arada video oynatıcı da sorunlu suan açtım ve fark ettim.
Yanlış Bilgi Pop-up Play olucak...
düzeltme için teşekkürler

yeni romLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
yeni rom indirme linkiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız