Galaxy Mini 2 Pin Kodu sormuyor, Ekran Kilitlenmiyor,Power direk kapatıyor !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Mini 2 Pin Kodu sormuyor, Ekran Kilitlenmiyor,Power direk kapatıyor !
Arkadaşlar telefona root atmıştım.Sonra bootanimation ile ilgili bir şeyler yaptım değiştirdim yani.telefon açılmıyordu değiştirdiğim animasyon geliyordu ama geçmiyordu telefon açılmıyordu.neyse internetten samsung orjinal rom indirdim yükledim çok güzel oldu ilk gün ki gibi.sonra bi daha root attım.root attıktan sonra rom toolbox gibi bir iki program yükledim ve icon changer falan yaptım.Sonra telefonda diğer her şey güzelken şu sorunları farkettim :power tuşuna basılı tutunca eskisi gibi menü gelmiyor (sessiz-kapatma vs) direk kapatıyor , açılırken pin kodunu sormuyor ; ayarlarda açık olduğu halde ve en kötüsü power tuşuna basınca ekran kararıyor ama kilitlenmiyor.deseni ayarladım ama powera basınca ekran kararıyor bi daha basınca direk açılıyor. root u sildim orijinal romu bidaha yükledim ama olmadı.sonra wipe lar yaptım olmadı.Lütfen arkadaşlar telefon kötü durumda yardımınızı bekliyorum :(

- - - Eklendi - - -

akadaşlar bir de şunu farkettim pin sorma açıkken şebeke yoktu.onu açınca geldi şebeke.

Lambritsche

Lambritsche

Üye
unroot at sonra servise götür :)

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
unroot at sonra servise götür :)
şu an unroot ve orjinal rom lu zaten.yarın da usb jig yapıp servise vermeyi düşünüyorum.inşallah hallederler.ama yok mudur bunun bir çözümü yahu.aynı sorun s2 lerde olmuş araştırdım biraz terminal emulator den bişeyler yaptırmış olmuş ben yaptım olmadı.does not exist fln dedi.

ozgur_473

Üye
custom rom dene jig yapmadiysan bidaha ugrasma jigle

tolunay378

Üye

Bunu bi dene ama oluşabilecek hasardan sorumlu değilim
Bence denemeye değer :)

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi

evet yöntem bu galiba ama bende bi sorun oldu konuya yazdım inşallah geri dönerler.

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi

evet yöntem bu galiba ama bende bi sorun oldu konuya yazdım inşallah geri dönerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt