Bu romu galaxy w'ye portluyorlar.su anda %50 tamamlandi rom.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan rusya romu indirip önce rusya rom kurun.
-Telefonu kapatın , Ses kısma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın
-Telefonu USB kablosu ile PC'ye bağlayın
-Odin programını açın pit yazan yere tıklayıp dosyaların içinden çıkan GT-I8160_EUR_XX_4G.pit dosyasını gösterin.
-PDA kısmına tıklayıp CODE_GT-I8160_I8160XXLK6_CL1211243_REV00_user_SEC_KEY_LK6_ 4G.tar dosyasını seçin.
-CSC kısmına tıklayıp CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-OXELF1_SEC_KEY_4G.tar dosyasını seçin.
-Odin'de re-repartition, Auto reboot ve f. reset time kısmında tickler seçili olsun.
rusya romu kurduktan sonra aşşağıdaki türkiye romunu indirip kurucaksınız.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu romun kurulumu değişiktir tar uzantılı tek bir dosyamız var;
-Telefonu kapatın , Ses kısma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın
-Odin programını açın, PDA kısmına tıklayıp I8160XXLH4_I8160OJVLH1_HOME.tar dosyasını seçin.
-Odin'de Re-repartition kısmı işaretli olmayacaktır unutmayalım.
Yükleme bittikten sonra telefonunuzu kapatın. Ses açma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak recovery modda telefonumuzu başlatıyoruz ve sırası ile;
-Wipe Cache Partition ; Ses dügmesi kullanarak üzerine geliyor ve Home tuşu ile seçiyoruz ve cache temizliyoruz.
-Wipe Data/Factory Reset ; Ses dügmesi kullanarak üzerine geliyor ve Home tuşu ile seçiyoruz ve dahili SD kartımıza Format atıyoruz.
işlemi yaptım açıldı. daha sonra güncelleme oldu şimdi tel hiç aılmıyor!! Yardım...teşekkürler kardeşim oldu![]()
Kardeş Bi Ulaşsana Bana Ya facebook.com/yakupcanesen2ilk sayfayada not eklemistim gb ye dönmek biraz riskli bi islem deneyip geri gb ye donmerim diye dusunenler yuklemesin.
bende de aynısı oldu garantiye yolladım umarım yaparlarişlemi yaptım açıldı. daha sonra güncelleme oldu şimdi tel hiç aılmıyor!! Yardım...
Teşekkür ederim. Yukledim gorsellik olarak cok guzel. sikintilari olarak ram ve bazen rehberi gec okuma. onun harici cok. ayrica yunanistan icin 4.1.2 redmi surumu vermisler onu indirip kurdum. sanki biraz daha düzelmis. tavsiye ederim. kolay gelsin arkadaşlar
ne zaman gönderdin haber verirmisin? yapacaklarmı? bilgi alırsan haber bekliyorum.bende de aynısı oldu garantiye yolladım umarım yaparlar
arkadaşlar indirdim ve yükledim gayet iyi görünüyor telefon bambaşka oldu :d
yüklemek isteyenler:
burdan part1'den part7'ye kadar olan dosyaları indirip , içindeki dosyaları bir yere çıkartın
(3. Sayfada hızlı alternatif linkler mevcut)
yeni sızıntı (xxmb4)
hatalar neredeyse tamamen duzeltilmis dahada hizlanmis
-telefonu kapatın , ses kısma + orta tuş + güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın
-telefonu usb kablosu ile pc'ye bağlayın
-odin programını açın pit yazan yere tıklayıp dosyaların içinden çıkan gt-i8160_eur_xx_4g.pit dosyasını gösterin
-pda kısmına tıklayıp code_i8160xxmb2_932015_rev00_user_low_noship dosyasını seçin
-csc kısmına tıklayıp csc_oxa_i8160oxamb2_932015_rev00_user_low_noship dosyasını seçin
-odin'de re-repartition, auto reboot ve f. Reset time kısmında tickler seçili olsun
-start'a basın telefon baştan başlayacak birkaç kere daha sonra kurulumundan sonra kullanılmaya hazır
[/url][/img][/url][/img][/url][/img][/url][/img]
not: Jb den gb ye dönmek biraz zor bi işlem ve sonrasinda güncelleme yapinca telefonun ana karti arizalaniyor jb yüklemek isteyenler bu durumu göz önünde bulundurarak yükleme yapsin.
arkadaşlar indirdim ve yükledim gayet iyi görünüyor telefon bambaşka oldu
yüklemek isteyenler:
Burdan Part1'den Part7'ye kadar olan dosyaları indirip , içindeki dosyaları bir yere çıkartın
(3. sayfada hızlı alternatif linkler mevcut)
Yeni sızıntı (xxmb4)
Hatalar neredeyse tamamen duzeltilmis dahada hizlanmis
-Odin programını açın pit yazan yere tıklayıp dosyaların içinden çıkan GT-I8160_EUR_XX_4G.pit dosyasını gösterin
-PDA kısmına tıklayıp CODE_I8160XXMB2_932015_REV00_user_low_noship dosyasını seçin
-CSC kısmına tıklayıp CSC_OXA_I8160OXAMB2_932015_REV00_user_low_noship dosyasını seçin
-Odin'de re-repartition, Auto reboot ve f. reset time kısmında tickler seçili olsun
-Start'a basın telefon baştan başlayacak birkaç kere daha sonra kurulumundan sonra kullanılmaya hazır
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
NOT: JB DEN GB YE DÖNMEK BIRAZ ZOR Bİ İŞLEM VE SONRASINDA GÜNCELLEME YAPINCA TELEFONUN ANA KARTI ARIZALANIYOR JB YÜKLEMEK İSTEYENLER BU DURUMU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK YÜKLEME YAPSIN.
anakart arizasi mi oluyor yoksa yazilimsal problemmi oluyor? Ben bugün telefonu servise teslim ettim bakalim ne olacak?
- - - Eklendi - - -
ANAKART ARIZASI MI OLUYOR YOKSA YAZILIMSAL PROBLEMMİ OLUYOR? BEN BUGÜN TELEFONU SERVİSE TESLİM ETTİM BAKALIM NE OLACAK?
Anakart arizasi oluyor servis fisine bakarsiniz anakart degistirilecektir
peki ücret ödeyecek miyiz?
teknik servis kullanıcı hatası olduğunu söyledi ve 100 tl ye yapabileceklerini söyledine zaman gönderdin haber verirmisin? yapacaklarmı? bilgi alırsan haber bekliyorum.
teknik servis kullanıcı hatası olduğunu söyledi ve 100 tl ye yapabileceklerini söyledi
yazılımsal veya donanımsal olarak bişey söylemediler. teknik servis istanbulda. sizin teknnik servis hangisidir?Bende verdim bakalım ne diyecekler? arıza neymiş peki? yazılımsal hatamı yoksa donanımsal hata mı? hangi ildeki serviste yaptırdın?