Sony Experia S, Nokia Lumia 820 veya İphone 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a-b-i

Üye
    Konu Sahibi
Sony Experia S, Nokia Lumia 820 veya İphone 4
Yarın başlıkta yazdığım Sony Experia S, Nokia Lumia 8200 veya İphone 4 bu üç telefondan birini alacağım. Hangisi daha hoşuma gider sizlere danışmak istedim. Experia s in 12 mp kamerası ve android i çok cezbetti. Lumia ise daha kaliteli. İphone 4 ise adı var diye aklımın bir köşesinde duruyor. Fiyat olarak kredi kartı kullanmamamdan senetle alacağım için sony 1.400 lumia 1.800 iphone 2.000 tl. Fiyat konusunda bir sıkıntım yok pahalı olduğu biliyorum ancak sadece hangisi daha çok işimi görür ve memnun kalırım bunu merak ediyorum. Saygılarımla

MrExpert

MrExpert

Üye
Lumia 820 1800tl verilmez iphone 4düde eleriz 2000tl haytta etmez... En iyi xperia S olur senin için .... Ama Beklentilerin ne yönde onu bilmiyorum ben sadece kendime göre yorumladım...

a-b-i

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 820 1800tl verilmez iphone 4düde eleriz 2000tl haytta etmez... En iyi xperia S olur senin için .... Ama Beklentilerin ne yönde onu bilmiyorum ben sadece kendime göre yorumladım...
fiyata pek takılmaya gerek yok taksitli olduğu için ayda 10 lira oynuyor aralarında. sosyal sitelerde çok online olan biriyim şarj ve kamerası önemli. Lumia yı tercih ederdim ancak marketi beni korkutuyor. İstediğim kaliteli, şık ve gösterişli bir telefon

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 al.

MaxipmaN

Üye
fiyatlar çok çok uçuk bu fiyata alınmaz hiçbiri iphone 1100 tl civarı

a-b-i

Üye
    Konu Sahibi
fiyatların farkındayım dediğim gibi taksit seçeneğim sadece bu iphone 5 ise aylık 150 liraya geliyor 20 ay. kalite anlamında değerlendirirsek bu 3 telefon arasında bir seçim yapmak zorundayım

Xelord

Xelord

Üye
İlla aralarından seçeceksen S al derim ama S 1400 etmez -1400e S3 alırsın- diğerlerinin 1800 ve 2000 etmeyeceği gibi. Madem para sıkıntın yok 20 gün sonra Xperia Z çıkıyor, yine Mart ayında HTC One çıkıyor. Bekle bence.

MrExpert

MrExpert

Üye
fiyata pek takılmaya gerek yok taksitli olduğu için ayda 10 lira oynuyor aralarında. sosyal sitelerde çok online olan biriyim şarj ve kamerası önemli. Lumia yı tercih ederdim ancak marketi beni korkutuyor. İstediğim kaliteli, şık ve gösterişli bir telefon

L820 olabilir ama market sorunu var şimdilik senin için en iyisi xperia S ;)

fk555897

fk555897

Üye
Bence o fiyata alınacak en makul telefon Xperia S. Lumia 820 de güzel ama o kadar etmez.

a-b-i

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler ben zamanın popüler telefonlarından 5800 kullanan biriydim açıkçası nokia ya market konusunda hiç güvenmiyorum. Gelişir mi, aynı çizgide mi kalır bilinmez. O yüzden tercihim şimdilik sony S'ten yana

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Xperia Z nin cıkmasını bekle derim S nin fiyati düşer biraz daha ama illa beklemicem diyorsan S al kardeşim

Xelord

Xelord

Üye
5800 kardeşimde vardı, şuan bende. Symbian işletim sistemli telefon, gelişmedi. Sonra bitti zaten symbian. Ne oldu adamlar microsoftla anlaştı. Şimdi market illa ki gelişecek. Androide yetişeceğini ben düşünmüyorum, açıkcası. Sony güzeldir ama bak bekle bence. Z'nin çıkmasına kaç gün kaldı şurda 2hafta var.

Xelord

Xelord

Üye
5800 kardeşimde vardı, şuan bende. Symbian işletim sistemli telefon, gelişmedi. Sonra bitti zaten symbian. Ne oldu adamlar microsoftla anlaştı. Şimdi market illa ki gelişecek. Androide yetişeceğini ben düşünmüyorum, açıkcası. Sony güzeldir ama bak bekle bence. Z'nin çıkmasına kaç gün kaldı şurda 2hafta var.

Kerim.

Kerim.

Üye
Fiyatlar normal degerinin cok fazla ustunde

a-b-i

Üye
    Konu Sahibi

Senetle alınca öyle oluyor ama kredi kartı ile alırsa çok fark etmez.

evet senetle alınca maalesef öyle oluyor. Yoksa kredi kartı ile iphone 5 alsam aynı değerlerde olurdu. Sony Experia S aldım. 4.3 inç ile beklentilerimi fazlasıyla karşılayacaktır. Lumia alamamın sebebi sadece marketine güvenmediğimdir. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet senetle alınca maalesef öyle oluyor. Yoksa kredi kartı ile iphone 5 alsam aynı değerlerde olurdu. Sony Experia S aldım. 4.3 inç ile beklentilerimi fazlasıyla karşılayacaktır. Lumia alamamın sebebi sadece marketine güvenmediğimdir. Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.

hayırlı olsun güle güle kullanın diyerek konu :locked2:

• Beğen
Tepkiler: a-b-i
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...