ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
Yunanistana resmi surum dagitilmaya baslanmis yarin indirip cakacm :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
:D Bizede gelsede kurtulsak custom romlardan :D

ceyhuncu

Üye
Burdada paylasta bizde cakalim :)

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Romu keşke daha stabil yapabilseler...

bunyaminkanbur

Üye
Ace 2 kullanıyorum garantiyi bozuyormu?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Evet garanti dışı bir yükleme ama stock rom yüklerseniz tekrar garanti kapsamına giriyor

ceyhuncu

Üye
Yuklemeyin sakin geri 2.3.6 ya donulmuyo.

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi

Evet bende denedim arkadaş doğruyu söylüyor yada ikimiz beceremedik. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa bilgilendirsinler.

Ben denemedim ama gecebilenler var rusya romu yuklemek gerekiyormus galiba. Hem gerek yok xxmb4 u yukledim super oldu nerdeyse hic hata yok ilk gun siyah ekran oldu oda duzeldi gayet hizli olmus diger hatalarda duzelmis yuklemek isteyen ikinci sizinti xxmb4 u yuklesin :D

polo_0650

Üye
jb
galaxy s plus'a nasıl çıkmıyor anlam veremiyorum

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ben denemedim ama gecebilenler var rusya romu yuklemek gerekiyormus galiba. Hem gerek yok xxmb4 u yukledim super oldu nerdeyse hic hata yok ilk gun siyah ekran oldu oda duzeldi gayet hizli olmus diger hatalarda duzelmis yuklemek isteyen ikinci sizinti xxmb4 u yuklesin :D

konu linkini güncelle de millet jb romdan vazgeçmesin :)

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi

crazy500

Üye
Arkadaşlar 2.3.6 sürüme nasıl dönebilirim geri odin ile stock romu yükedim fakat telefn açılış ekranında kalıyor

ceyhuncu

Üye
Arkadaşlar 2.3.6 sürüme nasıl dönebilirim geri odin ile stock romu yükedim fakat telefn açılış ekranında kalıyor
Dönemiyoruz kardeş bende dönmeye çalıştım ama bi türlü dönemedim varsa bilen söylesin.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
buradan rusya romu indirip önce rusya rom kurun.

-Telefonu kapatın , Ses kısma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın
-Telefonu USB kablosu ile PC'ye bağlayın
-Odin programını açın pit yazan yere tıklayıp dosyaların içinden çıkan GT-I8160_EUR_XX_4G.pit dosyasını gösterin.
-PDA kısmına tıklayıp CODE_GT-I8160_I8160XXLK6_CL1211243_REV00_user_SEC_KEY_LK6_ 4G.tar dosyasını seçin.
-CSC kısmına tıklayıp CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-OXELF1_SEC_KEY_4G.tar dosyasını seçin.
-Odin'de re-repartition, Auto reboot ve f. reset time kısmında tickler seçili olsun.

rusya romu kurduktan sonra aşşağıdaki türkiye romunu indirip kurucaksınız.

Bu romun kurulumu değişiktir tar uzantılı tek bir dosyamız var;
-Telefonu kapatın , Ses kısma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak download modda açın telefonu. Bir ekran gelecek tekrar ses açmaya basın
-Telefonu USB kablosu ile PC'ye bağlayın
-Odin programını açın, PDA kısmına tıklayıp I8160XXLH4_I8160OJVLH1_HOME.tar dosyasını seçin.
-Odin'de Re-repartition kısmı işaretli olmayacaktır unutmayalım.

Yükleme bittikten sonra telefonunuzu kapatın. Ses açma + Orta tuş + Güç tuşlarına aynı anda basarak recovery modda telefonumuzu başlatıyoruz ve sırası ile;

-Wipe Cache Partition ; Ses dügmesi kullanarak üzerine geliyor ve Home tuşu ile seçiyoruz ve cache temizliyoruz.
-Wipe Data/Factory Reset ; Ses dügmesi kullanarak üzerine geliyor ve Home tuşu ile seçiyoruz ve dahili SD kartımıza Format atıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: ceyhuncu ve TakTuk

TakTuk

Üye

Bunlarda benden.. Görseller fena değil ufat takılmalar dışında performans güzel. Stabil dışına çıpık tam sürüm olunca süper olacak.

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Multi Window özelliği geldimi bu güncellemede?

Üst Alt