ace 2 jelly bean test romu yüklemek isteyen içeri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
of gene olmadi neden bole oluo yha neden bu siyah ekran kilit ekrani gelecegine siyah ekran gelio

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardesim yardim et yha stock romada donemiyorum yardim et napmam lazim

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
d-h.st/AZN.
Burdaki romu indir jb yukledigin gibi yukle,stock gb donersin

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
dosya yok dio kardes

skywalker06

skywalker06

Üye

Bende bugün geçtim bu fotolarda benden olsun :D gayet memnunum siyah ekran problemiyle falan karşılaşmadım arada menü geçişleri kassada yinede gayet güzel

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
arkadas bnde nie oluo acba ya bnde ayni yerden ayni romu indirdom delircem yha

ergunx

ergunx

Üye
    Konu Sahibi
dosya yok dio kardes

Buda isini gorur kardesim yuklemeden once tum uygulamalari kaldir usb bellegi bicimlendir

www.hotfile.com/dl/187234017/ac9f537/I8160XXLK6_I8160OJVLH1_TUR.zip.html?lang=tr

- - - Eklendi - - -

Bende bugün geçtim bu fotolarda benden olsun :D gayet memnunum siyah ekran problemiyle falan karşılaşmadım arada menü geçişleri kassada yinede gayet güzel

Nedir bu crome sevdasi jelibona gecen herkes once cromu yuklemis :D

skywalker06

skywalker06

Üye
Buda isini gorur kardesim yuklemeden once tum uygulamalari kaldir usb bellegi bicimlendir

- - - Eklendi - - -

Nedir bu crome sevdasi jelibona gecen herkes once cromu yuklemis :D

senkorizasyonda işe yarıyor ondan yükledim

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
saol kardeşim inş işe yarar yoksa deli olcam

- - - Eklendi - - -

olmadi bu romdan baska rom atinca tel acilma ekraninda kaliyor sinirden aticm teli duvara üc parcali stock romu nasil bulurum arkiler

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
herseyi yaptim kardesim ama nafile..

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
son kez bidaha denim ama umudum yok herşeyi yaptım stock rom yükledğimde açlışta ölece kalıo..

vedatarsav

Üye
son kez bidaha denim ama umudum yok herşeyi yaptım stock rom yükledğimde açlışta ölece kalıo..

Telefon hiç açılmıyorsa wipe recovery yapman lazım. Hiç yapmadım. İnternetten araştırmanı tavsiye ederim.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
kardeşim odinle atıyorum pass dio tamam kuruluo otomatik açılıo ama açılma ekranına ölece kalıo download moda girio ama recovey ye girmio

vedatarsav

Üye
kardeşim odinle atıyorum pass dio tamam kuruluo otomatik açılıo ama açılma ekranına ölece kalıo download moda girio ama recovey ye girmio

PASS'tan sonra yada önce telefon resetleyince kablo(bilgisayar) bağlantısını ayırman lazım.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
vala deli olcam kardeşim sinrimden atıcam telefonu jelly test romunu yüklüom açılıo ama ondan başka romda açılmıo tel

vedatarsav

Üye
vala deli olcam kardeşim sinrimden atıcam telefonu jelly test romunu yüklüom açılıo ama ondan başka romda açılmıo tel

Onu bilmiyorum. Ben stok roma dönmedim. Dönmeyi de düşünmüyorum. Sadece RAM sorunu yaşıyorum. FMR Memory Cleaner ile çözüyorum.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
jelly romu güzel ama bnde siyah ekran hatası oluo yane tus kitlendginde menu veya power tusuna bastgımda siyah ekran çıkıo buda deli edio tabi

Üst Alt